Femdom

Bi sex verhalen sex met kleine tietjes

Donderdag 23st, Maart 2017 2:14:13 Am
[BANCHOR] fitnessruimte youjizz
Stuur een gratis bericht
naar Hurbertman
Offline
Hurbertman
  • 21 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Sas van Gent, Netherlands
  • Oekraïens(Vloeiend), Perzisch(Gemiddeld), Bengalen(Beginner)
  • Oogarts, Archeoloog, Astronoom
  • ID: 8952557787
  • Vrienden: winf3, g4pilut, bluman
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 154 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Veronica
Profiel bekijken: / 1719
Nummer: / +312964-898-35

Beschrijving:

Je valt op mannen of fantaseert er stiekem over? Of wil je scharen met je beste vriendin? Hier zit je helemaal goed. Alle remmen gaan los met de beste homo en bi- sexverhalen. Geschreven vanuit ervaring en fantasie van liefhebbers en lezers zoals jij. Biseksuele meiden tot gay mannen. Voor ons doodnormaal. Hier kan je zijn wie je bent en je fantasie tot leven laten komen met alle sexverhalen. Van subtiele erotiek tot keiharde porno. Mannen die elkaar pijpen en de randjes er vanaf likken.

Scharende v riendinnen met glad geschoren kutjes en uit de hand gelopen gangbangs. Stiekem genieten. Dat doe je hier. Niks is te gek. Lees snel alle homo en bi- sexverhalen en schrijf mee! Stevig trappend en nogmaals op mijn horloge kijkend concludeer ik dat ik ruimschoots op tijd ben. Ik zie de uitspanning aan de weg al voor me Ik zal me even voorstel. Ik ben Tom 22 jaar. Als u niet geïnteresseerd bent in wilde groeps- of gay sexverhalen, lees dan niet verder.

Dit is Vrouwen die zijn leuk om bevriend mee te zijn maar al zolang ik mij kan heugen val ik op mannen. Een type voor een relatie ben ik niet echt want Al van jongs af aan wist ik dat ik op jongens viel, voor meisjes heb ik nooit iets gevoeld. Wel waren ze altijd mijn beste vriendinnen. Met de Je zit dan helemaal op de goede plek.

Dit is een categorie met de meest spannende verhalen over mannen die op mannen vallen en mannen die op zowel mannen als vrouwen vallen. Het zijn niet alleen verhalen van mannen die overtuigd homo of bi zijn. Je leest ook over mannen die er over gefantaseerd hebben om eens een ervaring met een andere man te hebben. Ook zijn het hetero mannen die overtuigd worden eens sex met een man te hebben. Er is dus veel diversiteit in de verhalen en dat het ook zo leuk en geil om deze te lezen. Zelfs als je zelfs niet homoseksueel of biseksueel bent dan zal je genieten.

De geiligheid spat echt van de verhalen af. Ook zijn het verhalen die in veel gevallen echt gebeurd zijn. Je wordt dus meegenomen in het avontuur van de schrijver. We kunnen je ook al garanderen dat je daar zelf ook lekker opgewonden van wordt. Lekker gezogen worden door een man of samen met een stel sex hebben waar de man bi van is. Het zijn fantasieën die je misschien hebt waar je hier verhalen over kunt lezen. Heb je zelf al eens een lekker geil avontuurtje meegemaakt dan zou het wel erg leuk zijn als wij daar van mee mochten genieten.

Schrijf je verhaal eens op en stuur het ons. Dan kunnen andere mannen net als jij meegenieten en wegdromen bij jou heerlijk geile verhaal. Homo en bi- sexverhalen Je valt op mannen of fantaseert er stiekem over?

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl