Femdom

Geef me sex nl neuken via tinder

Maandag 21st, Februari 2018 9:47:58 Am
[BANCHOR] inscest
Stuur een gratis bericht
naar hippiiiiee
Online
hippiiiiee
  • 22 jaar Vrouw, Ram
  • Heswick Dinter, Netherlands
  • Perzisch(Geavanceerd), Perzisch(Gemiddeld), Javaans(Basic)
  • Consultant, Trainer, Taxateur
  • ID: 2732496234
  • Vrienden: kimbo123, lilies_rs, JamesCox
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 165 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Roos
Profiel bekijken: / 1685
Nummer: / +312758-543-37

Beschrijving:

Slaapseks of sexsomnia is een aandoening waarbij een persoon gedurende zijn of haar slaap seksuele handelingen verricht. Dit kan zowel masturbatie als seksuele handelingen met anderen zijn meestal de partner naast wie men slaapt.

Slaapseks wordt gerekend onder de parasomnieën , een groep aandoeningen waarbij men wakend gedrag vertoont tijdens de slaap. De bekendste en meest voorkomende van deze is het slaapwandelen.

Desondanks is slechts een zeer gering aantal gevallen in de literatuur beschreven. Schenck en Mahowald vonden in een uitgebreide literatuurstudie in "Sleep journal" slechts 31 gevallen.

De auteurs vermoeden dat een zekere gêne bijdraagt aan het lage aantal rapportages. Slaapseks kan ernstige gevolgen hebben, vooral als anderen erbij betrokken zijn: Er zijn gevallen bekend van aanranding en seks met minderjarigen waarbij vrijspraak werd gevraagd of gegeven [3] omdat de dader de daad tijdens een geval van slaapseks zou hebben gehad.

Vanuit juridisch oogpunt is het daarom van belang criteria te vinden waardoor echte en valse claims van slaapseks kunnen worden onderscheiden. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Neem het voorbehoud bij medische informatie in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. Hierin zien we de problemen van George, die 's nachts om voor hem onverklaarbare redenen niet van zijn vrouw af kan blijven.

In de aflevering Role Model in het eerste seizoen van House wordt ook een deel gewijd aan deze aandoening. Volgens Anne Underwood in Newsweek 11 juni was hoger beroep tegen zijn vrijspraak ingesteld, maar ook in beroep werd hij vrijgesproken Ontario court upholds 'sexsomnia' acquittal. Categorieën : Psychoseksuele aandoening Slaap. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 aug om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl