Femdom

Hoeren in alkmaar neuken in hotel

Vrijdag 25st, December 2017 10:28:17 Pm
[BANCHOR] pornstar make-up
Stuur een gratis bericht
naar helenamend
Offline
helenamend
  • 33 jaar Vrouw, Centaur
  • Havelte, Netherlands
  • Urdu(Beginner), Arab(Gemiddeld)
  • Boer, Ontwerper
  • ID: 9245197821
  • Vrienden: jamtart98, birdboy
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 181 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Pamela
Profiel bekijken: / 5777
Nummer: / +312955-611-28

Beschrijving:

Een groot politieonderzoek in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Alkmaarse rosse buurt heeft twee arrestaties en informatie van 57 prostituees opgeleverd. Burgemeester Piet Bruinooge CDA noemde het al meteen een 'succes', ook al is nog niet bekend wat verder met de verdachten en met de verhalen van de prostituees gebeurt. Voor hem biedt zo'n grote politieactie nog meer argumenten in de strijd tegen de prostitutie in Alkmaar.

Een jarige Roemeen en een jarige Hongaarse man zijn gearresteerd op verdenking van mensenhandel. Dat het niet pluis is op de Achterdam probeert Bruinooge al jaren duidelijk te maken. Het is de stadsbestuurder al gelukt om via bestuursrechtelijke procedures tot aan de Raad van State ongeveer de helft van de ramen te sluiten. Het zou hem een lief ding waard zijn om de rest ook dicht te mogen doen. Hij ziet daar het liefst winkels de deuren openen, zodat de buurt 'veiliger en aantrekkelijker wordt'.

Bruinooge wordt gesteund door omwonenden. Overigens geldt dit niet voor alle Alkmaarders in de buurt. Navraag leert dat er ook nog mensen wonen die 'nergens last' van hebben. Toch is de Achterdam een raamstraat met een verleden. Zo was de relatief kleine straat een van de werkterreinen van de beruchte mensenhandelbende van de gebroeders Hasan en Saban B.

Nog veel eerder zouden raamexploitanten daar banden hebben met onder anderen Heinekenontvoerder Cor van Hout. Maar dat was vroeger, wordt gezegd. Nu zouden daar panden eigendom zijn van de erven Van Hout. Maar dat de exploitanten op de Achterdam 'criminele' financiële banden hebben naast de legale huurovereenkomsten met de familie van de vermoorde crimineel, is nooit glashard bewezen.

Zo zou de grootste exploitant Koos Nool ooit geld op zijn rekening bijgeschreven hebben gekregen van de Heineken-ontvoerder. Maar Nool zou dat geld meteen weer hebben teruggestort, omdat hij daar niets mee te maken wilde hebben. Wat allemaal wel of niet waar is, blijft schimmig op de Achterdam. Het enige dat telt, zijn de feiten die voldoende door bewijs wordt ondersteund.

En daar heeft burgemeester Bruinooge de politie-invallen van vrijdagnacht voor nodig. Het is moeilijk, maar als mensenhandel bewezen wordt, kan dat het einde betekenen voor de prostitutiebuurt.

In ieder geval is de actie groots opgezet, met vijfhonderd mensen van de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente.

De actie werd ondersteund door de Landelijke - voorheen Nationale - Recherche. Het onderzoek leek op de grote onderzoeken eerder in de Haagse Doubletstraat en recent in de Eindhovense prostitutiebuurt. Met de 57 vrouwen zijn gesprekken gevoerd over hun werk, waar ze vandaan komen, waar ze wonen, hun gezondheid en hun werkomstandigheden.

De politie zegt er weinig meer over dan dat de gesprekken bruikbare informatie opleverden. De vrouwen op de Achterdam komen overwegend uit Bulgarije, Roemenië en Hongarije. Nederlandse prostituees zijn er nauwelijks te vinden. Op het eerste gezicht lijken de onderlinge verhoudingen goed, maar in werkelijkheid gunnen de drie groepen elkaar het licht in de ogen niet. De Bulgaarse vrouwen zeggen dat zij daar het eerst waren en dat op een gegeven moment de Roemeensen de ramen kwamen overnemen.

Die zeggen op hun beurt dat de Hongaarsen op hun plek zijn komen zitten. Een klacht die ook in Amsterdam, Den Haag en elders is te horen. Maar of ze de autoriteiten uiteindelijk vertellen dat ze gedwongen achter dat raam met rood tl-licht zitten, blijft de vraag. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Meer voorpagina. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u iets delen met Trouw?

Navigeer Columnisten Recensies Archief.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl