Femdom

Homo s neuken man geen zin in seks

Zaterdag 18st, Juli 2017 8:27:17 Am
[BANCHOR] gratis canms
Stuur een gratis bericht
naar devilhellboy7
Online
devilhellboy7
  • 36 jaar Vrouw, Meisje
  • Oysterwake, Netherlands
  • Portugees(Beginner), Bengalen(Basic), Vietnamees(Bekwaamheid)
  • Middel, Schilder
  • ID: 8322817335
  • Vrienden: hollynz86, djs428
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 189 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Natalie
Profiel bekijken: / 1533
Nummer: / +312318-484-74

Beschrijving:

Sluit je aan! Spuiten en Slikken. Uit de kast komen is nog steeds een dingetje. Wat zullen je vrienden zeggen? Je ouders? Je klasgenoten? Je weet het niet. Maar als ze het niet accepteren kunnen ze de tyfus krijgen. Want zoals Jeroen van der Boom zegt: jij bent zo! En het heeft zo zijn voordelen! Ten eerste is er Grindr.

Een gay dating app met een hoge kans op pik. Tinder en Happn zijn leuk en aardig. Maar even snel een neukertje regelen doe je op Grindr. Die moeten eerst uren appen over koetjes, kalfjes en al dat soort taferelen. Dan een drankje.

En met een beetje geluk is het hoofdgerecht worst met vissaus. Grindr moet je zien als een snackbar waar je even snel een frikandel met pindasaus haalt. En Tinder en Happn zijn restaurants waar je op je tafel moet wachten. Snap je? Spuiten en slikken. Want er wordt geneukt. Veel geneukt! En lafjes een zeester aanduwen zit er niet bij. Want als ze batsen zijn ze ook nog eens een stuk creatiever. Dat ontdekte ook professor Johan Vansintejan in zijn onderzoek naar de seksualiteitsbeleving van van homoseksuelen.

Met een pik spelen kunnen alle mannen wel. Fap fap. Poepertje knallen. Endeldarm kietelen. Van een sterretje een rondje maken. Oftewel: anale seks. De natte droom van veel mannen. Geef maar toe. Maar als heteroman mag je van geluk spreken als je na vier jaar op een zatte avond het topje erin mag drukken. De betere statistieken! Over statistieken gesproken. Wist je dat de gemiddelde doosduiker maar ácht vrouwen volgepompt heeft?

Dat is weinig ja. Daar kan je tenminste mee aankomen in de kroeg. Meer een relatie type? Ook dan ben je als gay beter af. Want af en toe je kwast in een andere pot verf  dippen is gewoon mega chill. En veel mannen snappen dat. Dat is natuurlijk niet voor iedereen. Maar het is wél relaxed om te weten dat het bespreekbaar is. Kortom mannen zijn makkelijker in de omgang.

Zijn niet vies van een potje kontseks. Een neukertje fixen is makkelijker. Je snapt daadwerkelijk hoe het apparaat van de ander werkt. En de kans dat je af en toe buiten de deur mag pissen is groter. Stelletje hitsige konijnen. Meer over: homo , gay , neuken , trucjes.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl