Femdom

Seks met iemand onder de 18 dikke dames kleurplaat

Dinsdag 6st, September 2018 6:13:5 Am
[BANCHOR] sissy mij
Stuur een gratis bericht
naar skdewamuni
Offline
skdewamuni
  • 31 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Hemskerk, Netherlands
  • Marathi(Elementair), Turks(Beginner)
  • Marketeer, Fotograaf
  • ID: 5461146588
  • Vrienden: aaron_dubois1, jordan2
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 186 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 2965
Nummer: / +312153-652-99

Beschrijving:

Ik ben een jongen van 16 jaar. Nu en dan heb ik gemeenschap met een meisje van Ik las ergens op internet dat het legaal is maar ik hoor van vrienden dat het illegaal is. Ik denk dat als de 16 jarige toestemming heeft van zijn ouders dat het mag. Goeie vraag :. Als je 16 bent,hoef je geen toestemming te hebben van je ouders hoor. En het is legaal dus niks aan de hand. Omdat zij meerderjarig is en jij zelf minderjarig zijn zou dit normaal niet mogen maar ik denk persoonlijk dat als je zelf denkt dat je er klaar voor bent en hier ook toesteming voor geeft dit wel oke is, natuurlijk ligt de leeftijds grens wel op 16 jaar.

En aangezien je niet jonger bent is dit niet zo illegaal. Boven de 16 mits vrijwillig en toerekeningsvatbaar is seksuele gemeenschap in Nederland legaal. Toegevoegd na 2 minuten: Volgens artikel van het Wetboek van Strafrecht zijn ontuchtige handelingen met iemand die jonger is dan zestien jaar waar men niet mee is getrouwd strafbaar. Volgens artikel b is dit ook verboden met een prostitué man dan wel prostituee vrouw van zestien of zeventien.

Artikel en behandelen zwaardere gevallen. Zo is volgens artikel het verrichten van seksuele handelingen met minderjarigen tot twaalf jaar oud waarbij het lichaam wordt binnengedrongen strafbaar met maximaal twaalf jaar gevangenisstraf Toegevoegd na 54 minuten: Hieronder de officiële tekst: Artikel Hij die met iemand van wie hij weet dat hij in staat van bewusteloosheid, verminderd bewustzijn of lichamelijk onmacht verkeert, dan wel aan een zodanige gebrekkige ontwikkeling of ziekelijke stoornis van zijn geestvermogens lijdt dat hij niet of onvolkomen in staat is zijn wil daaromtrent te bepalen of kenbaar te maken of daartegen weerstand te bieden of met iemand beneden de leeftijd van zestien jaren buiten echt ontuchtige handelingen pleegt of laatstgemelde tot het plegen of dulden van zodanige handelingen buiten echt met een derde verleidt, wordt gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vierde categorie.

Wettelijk ligt de leeftijdsgrens op 16 jaar. Je vrienden hebben dus ongelijk en jij mag wettelijk gezien gewoon vrijelijk legaal sex, geslachtsgemeenschap met je 25 jarige vriendin hebben. Zijn kinderen onder de 16 strafbaar als ze onderling sex hebben? Hun ouders dan toch zeker , omdat ze dat toelaten? Als er een gering leeftijdsverschil is, er geen sprake is van dwang maar wel sprake is van een affectieve relatie, is seks tussen kinderen onderling onder de 16 niet strafbaar.

Als je allebei 14 bent en verkering hebt en seks hebt, is niemand strafbaar. Als de één 15 is en de ander tien, is er geen 'gering leeftijdsverschil' en dus wel een probleem. Is het legaal om als jarige seks te hebben met iemand van 25? Vraag volgen.

Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Afbeelding toevoegen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Video toevoegen.

Plaats antwoord. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Plaats reactie. Dat heb je goed geregeld maat ;. Seks hebben met een minderjarige is niet legaal!! Ik geloof dat je nu 22 bent, geen probleem meer dus! Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Registreer je gratis! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Stel je vraag!

Alcohol en seks sexyy vrouwen

Van
FaceLikeThunder

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl