Femdom

Verborgen camera seks meisjes van dertien gedicht

Zaterdag 5st, Oktober 2018 2:45:59 Am
[BANCHOR] sxe vidaos
Stuur een gratis bericht
naar dellwinders
Offline
dellwinders
  • 22 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Lekkerker, Netherlands
  • Oekraïens(Mooi zo), Javaans(Beginner), Arab(Beginner)
  • Wiskundige, Anesthesist, Expediteur
  • ID: 8759685326
  • Vrienden: ScalyLorikeet
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 156 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Megan
Profiel bekijken: / 9752
Nummer: / +312456-615-72

Beschrijving:

De nieuwe Netflix-serie Hollywood buigt de geschiedenis om: hoe het door seks, machtsmisbruik, racisme, homofobie en paternalisme gedomineerde filmmekka zich eind jaren veertig plots heruitvindt. Mompel het vanuit je autoraampje bij dat ene benzinestation aan Hollywood Boulevard en de in een hagelwit uniform gestoken pompbedienden weten: deze cliënt wil meer dan een volle tank.

Het is een verstopt prostitutienetwerk, slechts voor ingewijden van de entertainmentindustrie in Los Angeles.

Het bestaan van de bordeelpomp was altijd schimmig en slechts vermeld in wat ongeautoriseerde sterrenbiografieën. Totdat oud-tankstationshouder en notoir feestganger Scotty Bowers een krappe tien jaar geleden inging op het verzoek zijn memoires op te tekenen in  Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Lives of the Stars  Iedereen die destijds had gebruikgemaakt van zijn diensten was toch al dood, redeneerde de afgelopen herfst op jarige leeftijd overleden oud-gigolo, dus het kon geen kwaad.

Vanzelfsprekend komen in zijn autobiografie de nodige beroemde pompcliënten voorbij, naast sterren als Cary Grant en Spencer Tracy bijvoorbeeld ook de hertog en hertogin van Windsor , die dan op vakantie zijn in Beverly Hills.

De zo scherp afgetekende dubbele moraal van de naoorlogse decennia was veel waardevoller. Wat als we teruggaan in de tijd, met een revisionistische blik, en een alternatief universum creëren? Hollywood volgt de levens van een handvol jonge Amerikanen, die het eind jaren veertig willen maken in de filmindustrie. Zoals eerdergenoemde veteraan Jack, die voor de studiopoort steeds wordt overgeslagen voor de ter plekke verstrekte minirolletjes tot hij zich als pompgigolo razendsnel omhoogprostitueert.

Maar ook diens pompcollega Archie, die als homoseksuele Afro-Amerikaan met schrijfambities niet op de titelrol mag staan, maar wel een gouden script in handen heeft: een melodrama over een actrice die van de letter H van de Hollywoodletters sprong. De beoogde regisseur voor het werk is de net door de studio aangetrokken half-Filipijnse regisseur Raymond, wiens acterende zwarte vriendin Camille slechts in aanmerking komt voor stereotiepe rollen als dommige bediende.

En dan is er Roy, de knappe en goedgebouwde boerenzoon zonder acteerervaring die zijn tekst niet kan onthouden en als heimelijk homoseksueel ook de pomp frequenteert. Zie hoe hij het kantoortje van zijn agent Henry binnenloopt. De volgende keer dat je verkouden bent, sommeert de agent, moet je zo hard schreeuwen dat je stembanden breken. Als die vervolgens helen, krijg je de voor de filmrollen benodigde lage bariton. De agent dendert door: je naam, Roy Fitzgerald, die werkt niet in Hollywood.

Waarom niet Rock? En als je dat niet bevalt, donder je maar op. Ongeveer de helft van Hollywood is gebaseerd de werkelijkheid, stelt seriemaker Murphy, die de echte Hollywoodlevens vrijelijk mixt met fictieve. Rock Hudson was echt: de ster wiens homoseksualiteit bij het grote publiek pas bekend werd toen hij overleed aan aids, in De serie wentelt zich eerst in de sleaze  op het pad van de nieuwkomers, die vast van plan zijn het te maken in de verdorven droomfabriek, om vervolgens de loop van de geschiedenis te buigen.

Wat als de echtgenote van de dictatoriale studiobons van de fictieve Ace-studio plots de macht verkrijgt, als eerste vrouwelijke studiobaas ooit? Wat als een steracteur wél gearmd met zijn vriend over de rode loper gaat, ondanks doodsbedreigingen? Wat als een zwarte vrouw niet wordt uitgevlakt voor een hoofdrol?

Ook de eerste zwarte Oscarwinnares, Hattie McDaniel, krijgt zo haar kans op enige genoegdoening. Zij mocht in niet tussen het witte publiek in de zaal zitten bij de uitreiking van haar prijs. Illustratief is het leadertje van de serie, waarin de jonge personages de hoge Hollywoodletters opklauteren. Een ratrace, denk je eerst, maar ze helpen elkaar als ze er bijna af tuimelen. Een stichtelijk, maar wel valide en amusant gedachte-experiment.

Had het gekund? Bedacht en geschreven door Ryan Murphy, Ian Brennan. You Must Remember This , de historische podcast van Karina Longworth over het Hollywood van de vorige eeuw, wijdde in niet minder dan negentien kritische afleveringen aan de in de jaren zestig gepubliceerde en prompt voor tien jaar uit de handel genomen, even smeuïge als niet gefactcheckte bestseller Hollywood Babylon , waarin cultregisseur Kenneth Anger een lading Hollywoodschandalen opdiept. Tip hier onze journalisten.

Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant.

De Gids. Verborgen verleden You Must Remember This , de historische podcast van Karina Longworth over het Hollywood van de vorige eeuw, wijdde in niet minder dan negentien kritische afleveringen aan de in de jaren zestig gepubliceerde en prompt voor tien jaar uit de handel genomen, even smeuïge als niet gefactcheckte bestseller Hollywood Babylon , waarin cultregisseur Kenneth Anger een lading Hollywoodschandalen opdiept. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie.

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl