Grote

Blaasontsteking door seks diarree na seks

Zondag 19st, Januari 2017 9:56:41 Am
[BANCHOR] harige eomen
Stuur een gratis bericht
naar Andrii1985
Online
Andrii1985
  • 29 jaar Vrouw, Vissen
  • Warder, Netherlands
  • Italiaans(Gemiddeld), Marathi(Gemiddeld)
  • Operateur, Verzamelaar
  • ID: 4381217947
  • Vrienden: pulichka, MarieS, KULINKO, KiDtehEPiC
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 172 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lisa
Profiel bekijken: / 6621
Nummer: / +312423-216-17

Beschrijving:

Vaak is het de bacterie die bij iedereen in de darm leeft. Deze zit ook rond de anus het poepgat en de plasbuis. Soms is het nog onduidelijk of u blaasontsteking heeft. Dan kan de assistente soms een extra onderzoek doen.

Dit heet 'dipslide'. Soms kan de huisarts u behandelen zonder eerst de plas te onderzoeken. Dan bespreekt de huisarts dit met u. Soms is er bij een blaasontsteking meer kans op problemen, zoals een ontsteking van het nierbekken.

Dan is een extra onderzoek van de urine nodig. Dit heet een kweek. De kweek laat zien welke bacterie de blaasontsteking veroorzaakt. En voor welke medicijnen antibiotica de bacterie gevoelig is. Dan kan de huisarts gelijk de goede medicijnen geven als u problemen krijgt door de blaasontsteking. Een kweek van de urine is nodig, als u een blaasontsteking heeft en 1 van deze punten klopt voor u:. Om een kweek te maken stuurt de huisarts uw urine naar het laboratorium.

De uitslag is er 1 week later. Bel dan de assistente en vraag naar de uitslag. Blijf de pillen slikken tot ze op zijn. Ook als u geen klachten meer heeft.

Anders kunnen bacteriën in de blaas blijven en krijgt u weer blaasontsteking. Soms heeft u bij blaasontsteking meer kans op ontsteking van het nierbekken. Dan krijgt u altijd antibiotica. Bijvoorbeeld als u blaasontsteking heeft en.

Nitrofurantoïne is een antibioticum. Het werkt tegen infecties met bacteriën. Artsen schrijven het voor bij blaasontstekingen. Fosfomycine is een antibioticum. Artsen schrijven het voor bij blaasontstekingen, luchtweginfecties, beenmergontsteking en hersenvliesontsteking. Trimethoprim is een antibioticum. Artsen schrijven het voor bij infecties met bacteriën, zoals blaasontsteking en luchtweginfecties.

Het is te gebruiken bij verschillende soorten pijn zoals, hoofdpijn, migraine, koorts, griep, verkoudheid, keelpijn, bijholteontsteking, middenoorontsteking, oorpijn door gehoorgangontsteking, artrose, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatieklachten. Bij de helft van de vrouwen is een blaasontsteking binnen 1 week vanzelf over. Als uw klachten over zijn, hoeft u uw urine niet opnieuw te brengen. Slikt u antibiotica?

Dan zijn uw klachten meestal na een paar dagen minder of weg. Soms kan het na het slikken van alle pillen antibiotica nog 2 dagen duren voordat de klachten helemaal weg zijn. Dat is niet erg, de antibiotica hebben wel geholpen. Blijft u toch langer klachten houden? Bel uw huisarts en breng dan weer een potje plas naar uw huisarts.

Soms zijn de bacteriën in uw blaas niet gevoelig voor de antibiotica die u slikt. U krijgt dan andere antibiotica. Heel soms komt er ook een ontsteking van het nierbekken bij. Bel dan dezelfde dag uw huisarts of huisartsenpost. Heeft u vaak blaasontsteking? Kijk voor informatie en adviezen bij Ik heb vaak blaasontsteking. Bel dezelfde dag uw huisarts of huisartsenpost als u blaasontsteking heeft én 1 van deze dingen klopt voor u:.

Ik heb een blaasontsteking vrouw. Print E-mail. Hoe gaat het verder? Wanneer bellen? Meer informatie. In het kort In het kort Bij blaasontsteking kunt u 1 of meer van deze klachten hebben: pijn bij het plassen vaker kleine beetjes plassen pijn in de rug of onderin de buik Bel en breng uw plas urine voor onderzoek naar de praktijk.

Bij blaasontsteking kunt u: 1 week afwachten of de klachten vanzelf overgaan of antibiotica slikken Antibiotica zijn altijd nodig bij zwangerschap, diabetes of een ziekte van uw nieren of blaas.

Drink veel bijvoorbeeld water, thee, melk. Bel dezelfde dag uw huisarts of huisartsenpost bij koorts of zieker worden. Video's Video's. Filmbestand mp4, minuten, 29mb Geluidsbestand mp3, minuten, 4mb Ondertitelingsbestand srt, 3kb © NHG Disclaimer. Wat is het Wat is een blaasontsteking? Bij een blaasontsteking is de binnenkant van uw blaas ontstoken. Dat komt door bacteriën. Blaasontsteking komt veel voor, vooral bij: vrouwen tussen de 15 en 24 jaar vrouwen ouder dan 65 jaar.

Wat merk ik Wat merk ik bij een blaasontsteking vrouw? Een vrouw met blaasontsteking kan 1 of meer van deze klachten hebben: Plassen doet pijn of geeft een branderig gevoel. U voelt vaker dat u moet plassen. Maar u plast elke keer maar een klein beetje. Het gevoel te moeten plassen kan al pijn doen.

U kunt ook pijn hebben in uw onderbuik of rug. De plas ziet er anders uit troebel  of er kan bloed in zitten. De plas kan sterk ruiken of vies ruiken.

Bij een blaasontsteking heeft u geen koorts. Oorzaken Waardoor komt een blaasontsteking vrouw? Een blaasontsteking komt door bacteriën.

Bacteriën komen via de plasbuis in de blaas. Ze gaan aan de binnenkant van de blaas vastzitten. Die gaat ontsteken. Vrouwen krijgen vaker een blaasontsteking dan mannen: Doordat bij vrouwen de uitgang van de plasbuis dichterbij de anus ligt. Ook is de plasbuis van vrouwen korter. Bacteriën uit de anus komen zo makkelijker bij de plasbuis en blaas. Ook tijdens het vrijen komen bacteriën in de plasbuis. Daarom kunt u na het vrijen blaasontsteking krijgen. U heeft ook meer kans op een blaasontsteking: als u uw blaas niet helemaal leeg kunt plassen na de overgang als u blaas- of nierstenen heeft als uw weerstand minder goed is, zoals bij diabetes of door medicijnen die de weerstand verminderen als u een urinekatheter heeft een slangetje door de plasbuis naar uw blaas als u vrijt met een condoom of pessarium.

Vooral als daar een zaad-dodend glijmiddel op zit. Een blaasontsteking is niet besmettelijk. Onderzoeken bij de huisarts Onderzoek bij klachten van een blaasontsteking vrouw Bel en breng uw plas voor onderzoek naar de praktijk. Oók als u de klachten herkent van een eerdere blaasontsteking. Want bij 1 op de 5 vrouwen blijkt het dan toch geen blaasontsteking te zijn. Plas in een schoon potje en sluit dit goed af.

Breng het potje plas binnen 2 uur naar de praktijk. Kunt u het pas later brengen? Zet het potje dan meteen in de koelkast en breng het binnen 24 uur. Vul  deze vragenlijst in en geef deze samen met het potje aan de assistente. De uitslag is er meestal binnen 1 dag. Bel de assistente en vraag naar de uitslag. Extra onderzoek: dipslide Uw plas gaat in een buisje. De volgende dag kijkt de assistente hoeveel bacteriën in het buisje groeien.

Veel bacteriën wijst op een blaasontsteking. Op vrijdag en zondag geeft de assistente het buisje soms mee naar huis. Bewaar het buisje thuis op kamertemperatuur. Dus niet in de koelkast.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl