Grote

Erotische verhalen online man vingert meisje

Maandag 18st, April 2018 8:25:24 Am
[BANCHOR] henti magna
Stuur een gratis bericht
naar yakub64
Offline
yakub64
  • 30 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Roggel, Netherlands
  • Hindi(Vloeiend), Spaans(Beginner)
  • Geneticus, Musicus, Psycholoog
  • ID: 7652136935
  • Vrienden: RichDMan, Luka38, robfern15
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 186 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Phyllis
Profiel bekijken: / 3524
Nummer: / +312154-156-13

Beschrijving:

Het enige wat ik hoor is het geritsel van bladeren. De wind is gaan liggen en onze voeten brengen ons dieper het bos in.

Er ligt een laagje dauw op de bladeren en de luchtvochtigheid is hoog. Seks is niet enkel en alleen voor het plezier, het genot. Seks verbindt. En het belangrijkste: Na de seks is de lucht geklaard. Irrationele discussies en opeenstapelingen van kleine irritaties verdwijnen gelijktijdig met een orgasme. Het gekets tegen mijn billen terwijl je je stijve hard in en uit me stoot is precies wat ik op dit moment nodig heb. Hard, snel, ruig en niet te lang.

Terwijl je handen eindelijk mijn blote huid voelen vraag ik me af of dit dan liefde is. Het maakt zich meester van mijn lichaam.

Ik tril, ril van je vingers die onzeker uitkomen bij mijn nog te kleine borsten. Ze strelen mijn hard geworden tepels, mijn zachte huid daar omheen. Maar als ze eenmaal beginnen met praten, willen ze vaak niet meer stoppen. Mijn lichaam gutst van het zweet en ik probeer er niet teveel bij stil te staan. Focus, Focus, Focus. Ik probeer het te laten gebeuren maar mijn handen zijn zweterig en plakkerig.

Zijn ogen verraden waar zijn gedachten zijn en nog geen moment later trekt hij zachtjes aan mijn haren en duwt mijn hoofd richting zijn kruis.

Na heerlijk gevingerd te zijn in de kroeg daarnet, zal ik hem nu geven wat hij verdiend. Ik voel zijn adem in mijn nek hijgen en terwijl mijn handen de bakstenen proberen vast te pakken om grip te krijgen, komt hij langzaam bij me naar binnen. In de overvolle kroeg viel het niemand op dat zijn vingers onder mijn jurkje verdwenen. We dansten op het ritme van de muziek maar zo intiem en zo geil was ik nog nooit in een kroeg geweest.

Zoenend, schuifelend en nog steeds dicht op elkaar begon hij me sneller en heftiger te vingeren. De bel gaat. Het is de buurman van hiernaast.

We liggen op een glazen plaat. Één verkeerde beweging en het glas zal in duizend stukjes barsten. Je naakte lichaam beweegt zachtjes op de mijne. Op deze plaat zijn we één, niet meer te scheiden. Het glas lijkt dunner en ik vraag me af wat er zal gebeuren als ik je volledig meeneem in mijn reis, in mijn verlangen. Zonder James zijn vasthoudendheid, zijn doorzettingsvermogen en onverschrokkenheid hadden we hier niet gezeten. Ik ben trots op hem, maar vooral op ons.

Ik neem een slokje van mijn wijn als ik zijn vingers cirkeltjes voel draaien vlak boven mijn knie. Het matras is niet groter dan een twijfelaar, maar voor seks heb je niet veel ruimte nodig. Show all Korte verhalen Lange verhalen Series. In het natte mos op een mysterieuze plek in een bos Het enige wat ik hoor is het geritsel van bladeren.

Een goede afwas beurt Seks is niet enkel en alleen voor het plezier, het genot. Vrij niet met me, neuk me Het gekets tegen mijn billen terwijl je je stijve hard in en uit me stoot is precies wat ik op dit moment nodig heb. Ontmaagd in een bootje Terwijl je handen eindelijk mijn blote huid voelen vraag ik me af of dit dan liefde is. Die knappe, dominante en nieuwe buurman van mij… De bel gaat.

Naakt en kwetsbaar We liggen op een glazen plaat. De eerste keer in onze minicamper Zonder James zijn vasthoudendheid, zijn doorzettingsvermogen en onverschrokkenheid hadden we hier niet gezeten.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl