Grote

Irene wüst naakt rijpe vrouw zoekt sex

Zaterdag 4st, Oktober 2017 2:52:11 Am
[BANCHOR] geslacht glis
Stuur een gratis bericht
naar philm1
Offline
philm1
  • 40 jaar Vrouw, Ram
  • Vailre, Netherlands
  • Javaans(Beginner), Spaans(Vloeiend)
  • Orthopedist, Vertaler
  • ID: 7951482793
  • Vrienden: silviamedeiros1, Tipton169, fareed.chaudhry
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 156 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Robijn
Profiel bekijken: / 7933
Nummer: / +312951-252-51

Beschrijving:

Vijfvoudig olympisch schaatskampioene Ireen Wüst rijdt de komende twee jaar richting de Winterspelen van Peking voor Team Reggeborgh. De jarige Brabantse maakte haar verrassende overstap bekend nadat ze met een baanrecord de meter had gewonnen tijdens de wereldbekerfinale in Thialf.

Ze stelde daarmee ook de eindzege veilig in het klassement van de schaatsmijl. Wüst gaat bij haar nieuwe ploeg samenwerken met coach Gerard van Velde. Ze wil zich richting Peking gaan specialiseren op de en meter. Wüst moest op zoek naar een nieuwe ploeg, aangezien haar huidige werkgever stopt met de schaatsformatie in de huidige vorm. Altijd weten wat er speelt?

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Sport Wüst gaat tot Peking schaatsen bij Team Reggeborgh 08 maart Video Overzicht eerste ronde WK Video Van Gerwen: 'Vorig jaar begon ik ook ruk'. Voetbal Bundesliga: zo moeten de spelers juichen na een goal. Voetbal Neres: de moeilijkste maanden in mijn carrière als voetballer. Voetbal Atlético Madrid terug in training, Real volgt maandag.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl