Grote

Kun je aids krijgen door orale seks patricia paay naaktfoto

Woensdag 9st, Mei 2017 6:14:9 Am
[BANCHOR] xvideoslive
Stuur een gratis bericht
naar steveray1000
Offline
steveray1000
  • 29 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Roggel, Netherlands
  • Portugees(Geavanceerd), Koreaans(Bekwaamheid), Perzisch(Geavanceerd)
  • Econoom, Manager
  • ID: 1587769887
  • Vrienden: YanbuWilson, arzofire, jad73994
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 174 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Joanna
Profiel bekijken: / 4894
Nummer: / +312524-778-85

Beschrijving:

Met pijpen kun je seksueel overdraagbare aandoeningen soa's oplopen. Ook als je partner niet klaarkomt in je mond. Chlamydia en gonorroe , maar ook herpes , syfilis , hepatitis B en genitale wratten kunnen makkelijk overgedragen worden indien je partner besmet is. Je bent hier:. Kan je een soa of hiv krijgen bij het pijpen?

Bij het pijpen is je risico op hiv zeer klein. Het risico op besmetting met een soa is groter. Snel naar:. Waar let je op bij het pijpen? Pijp niet als je koortsblaasjes of pijnlijke wondjes in de mond of keel hebt. Laat je niet pijpen en pijp zelf niet als je een soa hebt.

Wacht met pijpen tot volledige genezing. Indien je toch seks hebt, gebruik dan een condoom om het risico op overdracht te verminderen. Laat je niet pijpen wanneer er afscheiding uit je penis komt. Raadpleeg dan een arts. Regelmatig testen op soa's is een goede gewoonte. Ga na welke regelmaat bij je past. Wil je helemaal zeker zijn, gebruik dan een condoom of een beflapje hiervoor kan je een condoom openknippen om je te beschermen.

Pijpen en risico op hiv Voorvocht in de mond krijgen is geen risico. Het bevat erg weinig virus, dat bovendien geneutraliseerd wordt door het speeksel.

Je loopt geen risico op hiv als je geen sperma in je mond krijgt bij het pijpen. Laat je partner dus niet klaarkomen in je mond. Gebeurt dat toch, spuw het sperma dan uit. Slik het sperma niet in. Het keelslijmvlies is immers, in vergelijking met het mondslijmvlies, dunner en kwetsbaarder voor hiv. Er kunnen wondjes, blaasjes of zweertjes in je mond of keel aanwezig zijn zonder dat je dit weet. Er is geen risico op overdracht als je partner hiv heeft en de virale lading ondetecteerbaar is, of indien je zelf PrEP neemt.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl