Grote

Man geen zin in seks duitse harde porno

Woensdag 13st, Januari 2017 3:14:2 Am
[BANCHOR] spankwire koreaans
Stuur een gratis bericht
naar salvattore001
Online
salvattore001
  • 27 jaar Vrouw, Stier
  • Oude Biltzale, Netherlands
  • Javaans(Mooi zo), Urdu(Geavanceerd)
  • Geofysicus, Paleontoloog
  • ID: 3215936914
  • Vrienden: radarz, sarina2559
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 161 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Suzanne
Profiel bekijken: / 7548
Nummer: / +312822-824-84

Beschrijving:

Vermoeid zat ze tegenover mij. Dat is toch niet normaal? Haar man had zich er na al die jaren gelaten bij neergelegd, omdat elk initiatief van hem door haar werd afgewezen.

Omdat ze zich schuldig voelde naar hem toe, had zij nu toch de stap over de drempel van mijn kamer gezet. Ze vertelde mij over haar kinderen, haar werk, het huishouden en de zorg die ze steeds meer kreeg voor haar ouders. En dan moet seks ook nog. Het paste niet meer op haar prioriteitenlijstje en zo ging dat al jaren. Seks was gedoe geworden. Het lukte dan ook maar nauwelijks om te genieten en er tijd voor vrij te maken.

Ze keek dan vaak een serie op Netflix. Als ze dan bijna in slaap gevallen was, dook ze snel het bed in. Inmiddels merkte ze dat ze nauwelijks nog de lichamelijke intimiteit met haar man opzocht. Ze wilde hem niet de hoop geven dat er een vrijpartij zou volgen. Ze keek mij vragend aan en leek mijn opmerking niet te begrijpen. Veel mensen verstaan onder seks het hebben van gemeenschap, legde ik uit.

Vervolgens vroeg ik haar: 'Maar stel nou dat je seks ziet als een heel breed begrip en dat gemeenschap daar een klein onderdeel in kan zijn? Zou het dan niet veel aantrekkelijker zijn iets te proberen waar je wel zin in zou hebben?

Het grote voordeel van een buffet met zoveel gerechten is dat je kan kiezen waar je op dat moment zin in hebt. In plaats van standaard een voor-, hoofd- en nagerecht, neem je precies wat je lekker vindt. Ze was gek op stokbrood, saté en toetjes, reageerde ze lachend, terwijl ze het buffet voor zich zag. Wat zou er op jouw seksbuffet staan en welke gerechten zou jouw partner daar bij opzetten om uit te kiezen? Het was immers al zo lang geleden dat er was gevreeën dat ze moeilijk kon terughalen waar ze gemotiveerd van raakte.

En initiatief nemen om te vrijen met haar partner was al helemaal lang geleden. Toch zag ik enige sprankeling die de vermoeidheid een beetje op de achtergrond bracht. Zo had ze seks nooit bekeken en ze was wel nieuwsgierig geworden naar dat seksbuffet. Aangevuld met de gerechten van haar partner zou het een goed gevuld buffet kunnen zijn. Inger Tempels is geregistreerd seksuoloog. Ze heeft een eigen praktijk voor seksuologie in Doetinchem en Woudenberg.

Daarnaast werkt ze als seksuoloog in een tweedelijns GGZ-instelling en is zij supervisor binnen de GGD waar zij artsen en verpleegkundigen begeleidt. In de rubriek Sekspraat schrijft seksuoloog Inger Tempels columns over seks, zelfvertrouwen en verschillen tussen mannen en vrouwen.

Deze keer: een cliënt uit haar praktijk heeft al jaren geen zin in seks met haar man. Prioriteitenlijstje Ze vertelde mij over haar kinderen, haar werk, het huishouden en de zorg die ze steeds meer kreeg voor haar ouders.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl