Grote

Seks hebben tijdens zwangerschap seks op zijn grieks

Dinsdag 5st, September 2017 4:55:24 Pm
[BANCHOR] mobiele adultwork
Stuur een gratis bericht
naar JKMart
Offline
JKMart
  • 38 jaar Vrouw, Centaur
  • Akryum, Netherlands
  • Arab(Beginner), Turks(Bekwaamheid), Frans(Bekwaamheid)
  • Paleontoloog, Musicus
  • ID: 1977925613
  • Vrienden: nmcreynolds, gtlondon, XxRomano12xX, CaseyCave
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 152 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Lisa
Profiel bekijken: / 4842
Nummer: / +312779-944-82

Beschrijving:

Er zijn slechts enkele redenen waarom seks wordt afgeraden bv. Iedere vrouw heeft een andere behoefte aan seks, de dingen die we erover schrijven zijn dan ook algemeenheden en hoeven op jou geen betrekking te hebben. Veel vrouwen hebben de eerste weken van de zwangerschap niet zo veel zin in seks. Je voelt je vaak moe en misselijk en moet er niet aan denken dat er iemand aan je zit. Na deze periode hebben veel vrouwen juist meer behoefte aan seks.

De vagina en je kittelaar worden, tijdens de zwangerschap, beter doorbloed waardoor veel vrouwen geiler zijn dan anders. Veel vrouwen bevredigen zichzelf vaker als ze zwanger zijn. Daar is niets mis mee en het is zeker niet gek.

De laatste weken van de zwangerschap is de behoefte aan seks vaak weer minder. De zwangere buik zit je in de weg en je bent zo moe als je naar bed gaat dat vrijen ongeveer het laatste is waar je aan denkt. Aan het eind van de zwangerschap zijn veel vrouwen wat in zichzelf gekeerd, ze zijn zich, vaak onbewust, mentaal aan het voorbereiden op de bevalling.

Hierdoor hebben veel vrouwen dan weer minder zin in seks. Maar als je tot het eind toe zin hebt, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ook als het hoofdje van de baby al diep is ingedaald kan gemeenschap geen kwaad.

Ander standje Zoals al gezegd, er is niets op tegen om te genieten van seks in de zwangerschap. Als de buik dikker wordt is het wel verstandig om geen gemeenschap in de traditionele houding meer te hebben. De buik zit dan in de weg en de druk op de buik is niet prettig voor de baby. Zoek dus een ander standje wat je beide prettig vindt. Als je vliezen al gebroken zijn mag je geen gemeenschap meer hebben. Ook als  je voortijdige weeën hebt  is het niet verstandig om te gaan vrijen omdat je er dan voor kan zorgen dat de bevalling echt gaat doorzetten en dat wil je nog niet….

De sensatie van het klaarkomen kan veranderen als je zwanger bent. Door het orgasme gaat de baarmoeder samentrekken. Dit kan het gevoel van lichte weeën geven. Soms kan het zelfs een beetje buikpijn veroorzaken. Dit kan verder geen kwaad en je hoeft er niet van te schrikken. Alleen als je een verhoogd risico loopt op een vroeggeboorte kan het zijn dat je, om deze reden, het advies krijgt niet meer klaar te komen.

Bij het vrijen komen de hormonen prostaglandine bevordert ontsluiting en oxytocine zorgt voor weeënactiviteit vrij. Deze hormonen zorgen alleen voor wee-activiteit als je lichaam er klaar voor is, ze kunnen net het laatste zetje geven. Bloedverlies na vrijen: Sommige vrouwen hebben in de zwangerschap wat last van bloedverlies na de gemeenschap, Dit komt omdat de penis de baarmoedermond aanraakt. De baarmoedermond wordt in de zwangerschap extra goed doorbloed en de huid van de baarmoedermond is dunner dan normaal.

Hierdoor kan de baarmoedermond makkelijk iets beschadigen en iets, pijnloos, bloedverlies geven. Veel mannen blijken het eng te vinden om met de penis naar binnen te gaan. Angst om de baby te beschadigen is een veelgehoorde reden om afhoudend te zijn in het zoeken van seksuele toenadering. Ook het idee dat de baby meekrijgt dat jullie aan het vrijen zijn lijken veel mannen niet prettig te vinden. Je baby zal zeker merken dat er iets gebeurt en ook merken dat mama en papa het leuk hebben, maar natuurlijk snapt je baby niet dat jullie seks hebben.

Je baby weet immers helemaal niet wat seks is en verbindt er dus niets raars aan. Ook de angst om de baby te beschadigen met de penis is echt onnodig.

Hoe diep de baby ook is ingedaald, de penis kan het hoofdje niet beschadigen. Geen seks, toch intiem Hoe jullie seksleven ook verloopt tijdens de zwangerschap, blijf er open over. Bespreek samen waarom je geen zin hebt in seks en als je, om wat voor reden ook , geen gemeenschap wilt kun je samen misschien andere manieren bedenken om intiem te zijn. Intimiteit hoeft niets met seks te maken te hebben. Knuffel elkaar wat vaker, laat merken dat je nog steeds dol bent op elkaar.

Ook al ben je misschien wat vaker kortaf, nukkig of moe, blijf elkaar laten zien dat je van elkaar houd. Wil je weten wat wel of niet kan tijdens de seks? Een speeltje mag dat? Anale seks een probleem? Lees Is het veilig; seks. De eerste drie maanden zijn voor veel zwangeren zwaar. Misselijk of hele dagen overgeven. Sommige klachten eerste trimester zwangerschap kun je zelf veel aan doen om ze te voorkomen of verminderen.

Lees hoe het komt en wat jij kunt doen. Er leven veel vragen rondom voeding in de zwangerschap. Lees wat je per dag nodig hebt en hoe jij makkelijk gezond zwanger kunt zijn.

Zoveel nodig nu je een baby krijgt, maar wat koop je wanneer. Wij geven je advies wanneer het verstandig is om bepaalde producten te kopen. Irritantie opmerkingen, zwangere vrouwen weten er alles van. Natuurlijk kunnen we er vaak om lachen, maar de vragen en opmerkingen die je als zwangere krijgt, helpen je soms in rap tempo op de kast. Eh, commode. Hieronder mijn persoonlijke top 10 irritantste opmerkingen tegen zwangere vrouwen. Ps: lees het maar met een korreltje hormoon zout. Wil jij kraamkadootjes krijgen die je echt nodig hebt en leuk vindt?

Maak dan een verlanglijstje. Online cursus Voeding en zwangerschap Nog nooit was het zo makkelijk om goed voor jezelf te zorgen. Voeding en zwangerschap Nog nooit was het zo makkelijk om goed voor jezelf en je baby te zorgen.

Goed voorbereid bevallen Voor als je houdt van praktische kennis en veel tips. HypnoBirthing Deze cursus leert je o. Leer je baby kennen Ieder huiltje is anders, wat vertelt je baby? Seks in de zwangerschap, normaal gesproken is er geen reden waarom je niet zou vrijen als je zwanger bent.

Wanneer niet vrijen tijdens de zwangerschap? Ook als  je voortijdige weeën hebt  is het niet verstandig om te gaan vrijen omdat je er dan voor kan zorgen dat de bevalling echt gaat doorzetten en dat wil je nog niet… Klaarkomen kan tijdens de zwangerschap anders voelen. Kan seks de bevalling opwekken? Aan het eind van de zwangerschap kan een potje vrijen voor weeënactiviteit zorgen.

Als je lichaam er nog niet  klaar voor is zullen ze geen weeën veroorzaken. Dit is onschadelijk en betekent niet dat je geen gemeenschap meer mag hebben. Beide angsten zijn ongegrond! Zwanger van week tot week Hoe ontwikkelt je baby zich in de zwangerschap én wat gebeurt er in jouw lijf. Is het veilig; seks Er is zoveel onduidelijkheid over seks in de zwangerschap, wat mag nu wel en wat liever niet?

Bekkenpijn; seksualiteit Er zijn standjes waarbij je het bekken minder belast meer lezen Klachten eerste trimester zwangerschap De eerste drie maanden zijn voor veel zwangeren zwaar.

Klachten derde trimester Een overzicht van klachten in deze periode en tips om ze te verminderen. Klachten tweede trimester Van bandenpijn tot lage rugpijn, alle klachten in de tweede drie maanden van je zwangerschap.

Wat partner had willen weten vóór de geboorte Er verandert veel als je vader wordt, deze dingen wil je vast nu al graag weten. Basismenu zwangerschap Er leven veel vragen rondom voeding in de zwangerschap. Wat koop je wanneer? To Do 1e trimester Wat moet je allemaal regelen in de eerste drie maanden? To Do 2e trimester Van erkennen tot je baby-uitzet. Zoveel te regelen in de tweede drie maanden. To Do 3e trimester De laatste loodjes, maar nog wel e.

Top 10 irritantste opmerkingen tegen zwangere vrouwen Irritantie opmerkingen, zwangere vrouwen weten er alles van. Jouw Verlanglijst — BabyUitzet Wil jij kraamkadootjes krijgen die je echt nodig hebt en leuk vindt? Minimaal 3 tekens Online cursussen Nieuws Forum.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl