Grote

Seks in keuken tot wanneer seks tijdens zwangerschap

Vrijdag 23st, Januari 2018 12:20:57 Pm
[BANCHOR] xvideo s-korea
Stuur een gratis bericht
naar Ezzirahc
Offline
Ezzirahc
  • 47 jaar Vrouw, Leeuw
  • Wageningen, Netherlands
  • Hindi(Vloeiend), Russisch(Gemiddeld)
  • Rechter, Kinderarts
  • ID: 6186452993
  • Vrienden: khalid_ahmed786, Samtopia
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 187 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Terri
Profiel bekijken: / 2678
Nummer: / +312534-756-66

Beschrijving:

Mijn partner vindt me maar vreemd. Waarom ik pastilles van venkelroomijs op mijn risotto met saffraan en chocoladegruis leg, bijvoorbeeld. Of waarom ik water rook dat ik bij een donkere kippenbouillon doe, die wordt gebruikt voor een cognacachtige, door de gelatinefilter glasheldere consommé met een bloeiende jasmijnbloem. Mijn partner vindt het vreemd dat ik tot tranen toe geroerd kan worden als ik in een van mijn favoriete restaurants, met twee Michelinsterren bekroond, een hap neem van een amuse, bestaande uit een licht gepocheerde oester, met ijs van Japans bier, schuim van de citrusvrucht yuzu en zilveren pareltjes, openknappend in de mond, van appel en munt.

Marlon vindt het ook maar merkwaardig dat ik twee dagen aan een gerecht kan werken en het vlak voor het uitserveren wegmieter. Het is ook vreemd — culinaire journalistiek bedrijven in Nederland. Volgens mij het enige land dat écht geen trots heeft voor de eigen keuken.

Een klein land dat groot is in gastvoedsel; liever roti of bami dan een bal gehakt. Dat mensen je voor gek verklaren als je zegt dat je trots bent op de veelzijdigheid van de Nederlandse keuken. Nee, we moeten maar importasperges hebben op Tweede Kerstdag, en enkel kogelbiefstuk eten.

De niertjes en lever worden verwerkt voor de voederindustrie. Wij teren enkel in onze elite-industrie, waarbij alles wat niet herkend wordt als het in een plasticfolietje zit verpakt, aan de honden wordt gegeven. Want zo rollen wij in Nederland. Iedereen bij de Voedselbank, maar gooien we per persoon voor meer dan honderdvijftig euro per jaar in de kliko.

Bijna de helft van al onze rijst eten we niet op, maar gooien we in de prullenbak. Seks in de keuken, dát moet het zijn. Sla daarom een keer de grootgrutter over, maar bezoek je scharrelslagerij, groenteboer om de hoek en de visboer met verstand van zaken. Maar een gebrek aan goed, fatsoenlijk en lekker eten, is écht van de gekken. Lees iedere vrijdag Foodporn. Culinaire verhalen die er toe doen. Tips, suggesties? Mail de redactie, we komen naar je toe. Volg Mark Wagemakers ook op Twitter.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Laatste reacties 7 Reacties verbergen.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl