Grote

Vader neukt dochter zwanger zelf sextoys maken

Zaterdag 13st, Augustus 2018 3:28:56 Am
[BANCHOR] toon sexy
Stuur een gratis bericht
naar amalou08
Online
amalou08
  • 48 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Vaudenberg, Netherlands
  • Urdu(Vloeiend), Telugu(Basic)
  • Stilist, Rechter, Begeleider
  • ID: 2186678253
  • Vrienden: garsides, dona_lux, eva.juliette
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 168 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Karen
Profiel bekijken: / 4231
Nummer: / +312727-118-24

Beschrijving:

Home Zoeken Onderwerpen Seksverhalen May 9, Dit is een verhaal uit de categorie Tieners. Sponsor van dit verhaal AdultFriendFinder - Vind single vrouwen in. Romy vervolg op deel 11 In het vorige delen hebben jullie kunnen lezen hoe 2 tienertjes een kutje vol vruchtbare zaad kregen op het slaapfeestje. Ondertussen is ook Ilse alweer op pad gegaan en heeft ze de apotheeker ontdekt!

Maar nu zitten we natuurlijk alle met smart te wachten op het buikje van Romy! Dus laten we een sprong in de tijd nemen. We starten 4 weken na het slaapfeestje van de geile tienerdochter!

De vakantie is afgelopen en Romy is alweer een paar weekjes een jaartje ouder. De afgelopen weken voelde Romy zich een beetje raar..

Ze had een nogal raar gevoel.. Ook Henk bleek het door te hebben.. Hij zat steeds aan haar dikkere?! Dat deed hij voorheen nooit.. Romy besloot het eens te vragen en tijdens het normaal gewordne neukbeurtje in de avond vroeg ze: 'Pap..

Vind je ook niet dat me buikje dikker is dan toen ik een jaartje jonger was? Telkens tijdens het neuken had hij veel aandacht besteed aan haar buikje en eindelijk merkte ze het. Henk stamelde wat tot Romy verder ging: 'Meneer Vis was de laatste afspraakjes ook steeds heel enthousiast over me buikje, pap.. Waarom geilen jullie er opeens zo op?

Slik jij de pil nog wel? Ik ben het eigenlijk wel eens vergeten.. Dan denk ik.. Klein meisje van me.. Dat jij een mama wordt! Ze keek haar vader met grote ogen aan en vroeg: 'Ikke?! Krijg ik een baby'tje?! Ik denk het wel.. Is het niet fantastisch? Dan ben jij me vrouwtje en ik jou man! Ja, misschien is het wel leuk.. Dan ben ik je vrouw en dochtertje! Is daar iemand? Henk gaf een tik op zijn dochter billen en die begon weer netjes te rijden op zijn lul.

Is het niet gevaarlijk om met een kindje in me buikje te neuken? Als je het niet wilt halen we hem eruit.. Maar de meeste meisj.. Huh, vrouwen, vinden het lekkerder dan normaal om te neuken als ze zwanger zijn..

Krijg ik dan 2 kindjes? Nu kan je even geen kindje meer krijgen, tot deze eruit is.. Vind je het leuk om een kindje te krijgen en een moedertje te zijn? Ook Henk legde zijn hand op het buikje en keek zijn dochter aan.. Een waar moedertje zag hij in haar! Bij die gedachte spoot hij het jonge meisje vol vaderlijk zaad. Romy reageerde blij en riep: 'Pappie! Je geeft nu je kindje te eten dat in je dichtertje zit he? Hij was blij dat Romy het zo goed oppakte. Zonder het zaad uit der kutje te halen dook ze naakt in bed, wachtende op haar pappie.

Ze hoefde niet lang te wachten want al snel kwam ook Henk de kamer in lopen. Jij wilt wel graag moedertje zijn he? Kom maar bij em in bedje! Hihi' Daarna ging ze weer plat liggen en spreidde haar benen: 'Daar komt ze er uit, nadat jij mij geneukt hebt.. Hihi' Henk had weer ee stijve gekregen van de geile praat van ziojn dochter, die het schijnbaar echt niet erg vond dat ze een kindje mee draagt, en dook bij haar in bed.

Zoals een vader dat hoort te doen geeft hij zijn dochter een kusje en daarna zijn andere kindje. Die in het buikje van Romy zit. Een dikke kus op Romy's navel, deed Romy flink kreunen.. Henk was blij te zien dat het buikje zo gevoelig was geworden en ging netjes naast zijn dochter liggen in het grote bed.

Romy deed net alsof ze ging slapen op haar zij en voelde toen Henk achter haar komen liggen. Ze voelde de harde paal tegen haar billetjes drukken en drukte haar kontje wat naar achter. Papa begreep het wel en maakte zijn lul klaar om haar kontje te doorboren. Romy was echter zo moe dat ze tijdens het neuken in der kontje in slaap viel. Henk liet het erbij zitten en voel met zijn lul in der kontje naast haar in slaap.

De dag erna werd ze wakker met een leeg gevoel in der kontje. Haar vader was schijnbaar al naar zijn werk. Snel deed ze een rokje en een topje aan en rende naar beneden. Ze dronk snel wat melk en rende toen naar de deur om haar schoentjes te pakken. Maar voordat ze die gepakt had, had ze het gevoel iet over het hoofd te zien Ben je er weer klaar voor? Het was duidelijk de stem van meneer Vis! Ze draaide zich om en zag meneer Vis zitten op de bank.

Ze had hem in de haast niet eens zien zitten. Ik moet naar school! Ik ben al heel laat! Je lieve papa heeft je ziek gemeld en toen hij op het werk kwam vertelde hij me dat je tijd was.. De hele dag alleen..

En nog een geile meneer in huis ook! Joop vervolgde zijn verhaal: 'Ik heb je vader een salaris verhoging gegeven als ik de huissleutel mocht en deze hele dag met jou spelen mocht! En wat denk je dat je pappie zei? Hij stemde er meteen mee in! Wat was haar vader toch lief.. Een dagje vrij regelen en ook nog eens een neukpaal voor de hele dag!

En daar krijgt ie nog meer betaald voor ook! Wat een leventje! Ze ging voor hem staan met haar beentjes wijd. Joop maakte er direcht gebruik van en schoof een hand onder het rokje. Hij voelde direct het kutje en keek het meisje aan: 'Wilde jij zonder slipje naar school gaan, geil tienertje! Ja meneer.. Ik dacht dat ik laat was! Toen bekeek hij haar buik eens goed en legde zijn andere hand daarop. Ziet U het? Ze moet dus ook zelf hebben gezien dat haar buikje dikker werd! Weet je waarop het lijkt?

Ik denk dat iemand mij heeft zwanger geneukt.. Dat zei papa ook al gister.. Hij zag het vorige week al aankomen. Het buikje was toen al ietsje dikker geworden, maar nu heeft hij toch al echt een mooie vorm aan genomen. Ze zei gelukkig niets over de vader van het kindje.. Dat volgens haar gewoon haar pappie was.. Joop dacht daar heel anders over en keek verlekkerd nar het buikje.. Dan gaan we weer eens lekker te keer hiero!

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl