Lekker

Erotische verhalen nieuw dikke tieten be

Woensdag 25st, Februari 2017 2:12:13 Pm
[BANCHOR] fbb hamstrings
Stuur een gratis bericht
naar stanleyschlaak
Online
stanleyschlaak
  • 36 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Oldeberkop, Netherlands
  • Turks(Elementair), Marathi(Geavanceerd)
  • Diplomaat, Bakker, Endocrinoloog
  • ID: 8593259884
  • Vrienden: nightowl, actioncoachRob
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 162 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / juni
Profiel bekijken: / 2957
Nummer: / +312667-765-82

Beschrijving:

Megan Hart. Maar hoewel ze daarna contact blijven houden via mail en chat, durft geen van beiden toe te geven aan de enorme aantrekkingskracht tussen hen.

Tot Julia door een geannuleerde vlucht de nacht moet doorbrengen in Grahams woonplaats. Nu ze zo dicht bij hem is, slaat haar fantasie op hol. Zal hij ook in de slaapkamer haar aanwijzingen zo goed willen opvolgen? Met wild bonzend hart stuurt ze hem een berichtje om hem te laten weten dat ze in de buurt is. Zodra hij haar hotelkamer binnenstapt, gaan alle remmen los - en blijkt hij niets liever te willen dan al haar wensen te vervullen Omdat de studenten Melissa en Matt het geld goed kunnen gebruiken, doen ze mee aan een onderzoek naar seksuele aantrekkingskracht.

Een week lang moeten ze samen doorbrengen en allerlei taken uitvoeren. Hoewel ze absoluut niet aan elkaars ideaalbeeld voldoen, laten de steeds opwindender opdrachten de erotische spanning tussen hen onverwacht snel oplopen.

Bij elke hete kus en bij elke sensuele streling brokkelt hun zelfbeheersing een beetje verder af. Ze moeten echter tot de allerlaatste dag wachten voor ze aan hun lust mogen toegeven Als Eve kan ze alleen maar stiekem smachten naar haar sexy collega, Lane, maar als Eris kan ze hem schaamteloos de hoofdrol laten spelen in haar pikante onlineverhalen.

Wanneer ze spannende reacties krijgt van een anonieme volger op haar blog, raakt ze geïntrigeerd - en behoorlijk opgewonden.

Ondertussen begint Lane serieus met haar te flirten. Het lijkt zelfs of hij toespelingen maakt op wat zij allemaal in haar blog schrijft. Ze zou bijna gaan denken dat hij haar doorheeft Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Specificaties Auteur:. Beoordeel dit boek als eerste! Zet op verlanglijst. Verkrijgbaar als Tweedehands. Begeerte Malva B. Alice Gaines Alice Gaines. Hoerenchance Sigrid Schellen. Lana moet betalen De wintersoldaat Daniel Mason. Beoordeling Beoordeel dit boek als eerste! Mooi boek? Deel het met je vrienden! Twitter Facebook LinkedIn Pinterest.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl