Lekker

Halina rijn naakt nieuwe porno films

Zaterdag 19st, Augustus 2017 2:47:5 Am
[BANCHOR] redtube tante
Stuur een gratis bericht
naar MacGuy360
Online
MacGuy360
  • 31 jaar Vrouw, Stier
  • Rotterdam, Netherlands
  • Telugu(Mooi zo), Turks(Mooi zo), Japans(Basic)
  • Internationale, Dressoir, Signalman
  • ID: 2998491836
  • Vrienden: grkmcelik, sweetmamatntx, Mz_Jr28
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 158 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Susana
Profiel bekijken: / 7226
Nummer: / +312984-476-79

Beschrijving:

Isabelle is een psychologische thriller naar het gelijknamige boek van Tessa de Loo , geregisseerd door Ben Sombogaart. De film is in september in de Nederlandse bioscopen in première gegaan. Halina Reijn heeft zich sterk vermagerd voor haar rol. De beroemde actrice Isabelle Halina Reijn wordt gevangengenomen door serveerster Jeanne Tineke Caels die haar hond als wapen gebruikt. Jeanne sluit Isabelle op in haar kelder, hongert haar uit, en maakt naaktschilderijen van haar.

Ze is jaloers omdat Isabelle mooi is en zij lelijk. Ze is van plan Isabelle dood te hongeren en dan zelfmoord te plegen, en hoopt postuum erkend te worden als schilderes met haar schilderijen van de aftakelende Isabelle.

Haar verdwijning baart opzien, maar het onderzoek van de politie levert niets op. Isabelle doet niets om zich tegen de hond te verweren en zo te ontsnappen. Ze brengt wel gesprekken op gang met Jeanne, deels als strategie om beter behandeld te worden, en deels omdat ze echt begaan is met Jeannes problemen. Op een dag is de hond ingesloten door een begin van brand in het huis terwijl Isabelle buiten is.

Ze kan gemakkelijk vluchten want Jeanne heeft daarmee haar "wapen" niet ter beschikking; bovendien maakt ze zich meer zorgen om haar hond dan om het vluchten van haar gevangene. Isabelle vlucht echter niet maar redt de hond. Jeanne bedankt haar daarvoor maar zet haar toch weer gevangen. Later wordt Isabelle gered door een bezoeker van het café waar Jeanne werkt, die sinds hij haar een keer naakt heeft zien zonnen een obsessie voor haar heeft.

Jeanne pleegt zelfmoord door zich te verbranden. Tim Oliehoek maakte in al een korte film gebaseerd op hetzelfde boek, met Marian Mudder in de hoofdrol. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 aug om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Reijn, Halina Halina Reijn. Caels, Tineke Tineke Caels. Opbrouck, Wim Wim Opbrouck.

Ven, Monique van de Monique van de Ven. Vries, Edwin de Edwin de Vries. Dousselaere, Michel van Michel van Dousselaere. Gimbrère, Casper Casper Gimbrère. Plier, Daniel Daniel Plier.

Urhausen, Brigitte Brigitte Urhausen. Sarafian, Barbara Barbara Sarafian. Nierse, Michael Michael Nierse. Boetzelaer, Pallas van Pallas van Boetzelaer. Constantini, Isabelle Isabelle Constantini.

Thiry, Dora Dora Thiry. Becaus, Jan Jan Becaus. Hoog, Tom de Tom de Hoog. Cornet, Ron Ron Cornet. Hastert, Patrick Patrick Hastert. Rutili, Norbert Norbert Rutili. Mioch, Rene Rene Mioch. Abbring, Janine Janine Abbring. Cammaert, Thomas Thomas Cammaert. Drijver, Anna Anna Drijver.

Manderveld, Jef Jef Manderveld.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl