Lekker

Neger sex verhalen geile duitse meiden

Dinsdag 19st, December 2017 12:3:27 Am
[BANCHOR] gianna storm
Stuur een gratis bericht
naar kabaine12
Online
kabaine12
  • 30 jaar Vrouw, Centaur
  • Europort, Netherlands
  • Turks(Gemiddeld), Maleis(Beginner)
  • Zanger, Fotograaf, Politieagent
  • ID: 4856568834
  • Vrienden: MohammadHassan, RussellCollier, chipepo1
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 181 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Joan
Profiel bekijken: / 8563
Nummer: / +312416-671-31

Beschrijving:

Home » Vakantie sexverhalen » Ineke geneukt door grote neger. Ter gelegenheid van hun eerste huwelijksverjaardag besloot John zijn vrouw Ineke eens goed en aangenaam te verrassen. Hun eerste huwelijksjaar was vrij moeilijk verlopen. Ondanks aanwezige grote liefde van beide kanten stelde de relatie op sexgebied weinig voor. Geen sex voor het huwelijk, getrouwd om het benauwde ouderlijk huis te ontvluchten, na het huwelijk bleek al snel dat Ineke last had van vaginisme.

Toendertijd luidde het advies van de huisarts en specialist, neem een wijntje voor de daad. Dat dit niet helpt weet iedereen nu wij zoveel jaren verder zijn. Ondanks dat John, als een gezonde man met behoeftes, vrij veel moeite had met dit gegeven hield hij toch enorm van zijn vrouw en respecteerde het feit. Hij had geld gespaard en boekte een reis voor twee personen naar Senegal in West-Afrika en wel naar een luxe resort aan de kust. Hun verblijf daar zou in een soort imitatie Afrikaanse bungalow zijn, met rieten dak maar dan wel met airco.

Hij had over het land gelezen dat de oorspronkelijk bevolking tot de langste rassen in Afrika behoorden. Ineke was inderdaad aangenaam verrast toen hij haar dit vertelde en dat John dit voor haar over had. Het was ook voor een niet een gemakkelijk jaar geweest en er even tussenuit is dan altijd leuk en plezierig.

En dan ook nog naar Afrika. Toendertijd zeker een aparte en exotische reisbestemming. Een week van tevoren stond alles al door haar ingepakt klaar. Beter te vroeg dan iets vergeten. John fronste even de wenkbrauwen toe hij merkte dat de donkerharige Ineke een paar dagen voor vertrek haar haar geblondeerd had. Hij besteedde daar verder geen aandacht aan, immers het stond haar zeker leuk.

De dag van vertrek was aangebroken en na een voor hun lange vlucht kwamen ze aan in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Ze keken hun ogen uit tijdens de rit. In hun eigen land waren in die tijd nog niet veel anders gekleurde mensen en hier was iedereen zwart.

Een aparte ervaring. Bij het resort aangekomen werd men ingeschreven bij de receptie en kreeg je een polsbandje waarmee je overal toegang mee had en kon de organisatie controleren of je als buitenstaander niet gratis meeat in de restaurants. Hun koffers zouden gebracht worden en ze liepen de aangegeven route door het complex naar hun bungalow.

Het bleek een rond gebouw te zijn waarvan elk helft ingericht was als hotelkamer. De bungalow was omgeven door een uitbundige weelde van bloeiende planten en op dat moment was daar een man gebukt bezig met de verzorging hiervan. Bij aankomst van de 2 nieuw gasten stond hij op en John en Ineke zagen een reusachtige neger met ontbloot gespierd bovenlijf waar zweetdruppels als parels op schitterden.

John dacht: wat zal ie het warm hebben, Ineke dacht: wat een grote vent en wat een mooi lijf. Hij liet ze voor gaan naar binnen en ongemerkt voor John liet hij zijn handen kort over de rug en billen van Ineke glijden. Ineke reageerde niet maar vond het eigenlijk best wel spannend.

Ze had wel eens over zwarte mannen gelezen dat zij vrouwen met blond haar leuk vonden en dat zij sterk en hitsig waren. Daarom had ze het haar geblondeerd om te kijken hoe de mannen daarop zouden reageerden. Dus heel snel eigenlijk best wel.

Nadat alles uitgepakt was besloten ze samen naar het restaurant te gaan om wat te gaan eten en drinken. Ongelooflijk hoe groot dit restaurant was. Veel mensen waren daar aanwezig. En over een lengte van ruim 50 meter alleen maar voedsel. Na hun buikje vol gegeten te hebben liepen ze langs het strand terug naar hun bungalow.

Aangekomen bij hun bungalow was Mike nog bezig met werkzaamheden. Hij begroette hun. Mike werkte al 2 jaar hier op het resort en hij was in een paradijs. Niet alleen hoe het hier er uitzag, hij had een baan, maar ook de grote aantallen vrouwen die hier met hun partner voor een weekje vakantie kwamen.

Vrouwen die wisten dat ze toch hier na een week niet meer zo snel terugkwamen en zich werkelijk helemaal lieten gaan. De meesten hadden nog nooit eerder een neger in levende lijve gezien en wilde allemaal meemaken hoe het nu was om te neuken met een zwarte. Zij belazerden allemaal als het kon hun echtgenoot. Nu dat kon je wel aan Mike overlaten. Begin 20, enorm potent en voorzien van een grote neuklat.

Er moesten van hem al heel wat zwarte kindertjes in Europa rondlopen. Hij zag nu dit nieuwe stel, vrij jong en zij zag er goed uit. Slank, grote borsten, hij zou een poging wagen, je weet immers maar nooit. Binnen in de bungalow waren de koffers uitgepakt. Er klonk luide krekelherrie in het rieten dak en Ineke zei John dat ze even buiten ging kijken. Binnen in haar hoopte ze dat ze nog een glimp van die Mike kon opvangen, de gespierde zwarte torso had een enorme indruk op haar gemaakt.

Ze liep naar buiten en maakte een korte rondgang in de omgeving. Het was al vrij donker en overal klonken voor haar vreemde dierengeluiden. Best wel eng eigenlijk. Ineens stond hij voor haar. Misschien wel een grote bosjesman. Ik woon hier vlakbij, wil je het zien? Na een minuutje kwamen zij bij zijn hut aan de rand van het complex. Hij liep naar binnen en kwam even later terug met 2 bekers waarvan hij er een aan Ineke gaf.

Nu hield Ineke wel van een wijntje maar dit smaakte wel anders. Was best wel lekker, wel sterk. Zij gingen naast elkaar op een bankje voor de deur zitten en Mike vertelde iets over het leven hier.

Ineke merkte ineens een sterke aantrekkingskracht naar de neger toe die naast haar zat. Ze kon het niet weten maar het drankje was een eeuwenoud middel om vrouwen te verleiden. Het spaarde Mike een hoop tijd en moeite. Het ging namelijk alleen maar om het resultaat, dat wist hij al vrij jong.

Hij keek naar haar en wist dat het tijd was. Hij pakte met beide handen haar gezicht beet en drukte zijn lippen op die van haar. Zij begon driftig met hem te tongen. Mike liet intussen zijn handen onder het shirt van Ineke glijden en kroop met zijn handen naar haar borsten.

Daar aangekomen begon met haar tepels te spelen die heel snel groter werden. Ineke vond dit als vanzelfsprekend. Zij duwde haar borsten tegen zijn handen aan om hier niets van te missen. Zij voelde zich enorm geil worden, een gevoel dat haar totaal onbekend voor kwam, dit had ze nog nooit eerder beleefd.

De neger werd op dat moment voor haar de meest aantrekkelijke man ter wereld, John was totaal uit haar hoofd. Mike ging altijd snel op zijn doel af. Hij pakte een van handen en legde die op de grote bobbel op zijn korte broek. Ineke als in een roes, maakte zijn broek los en pakte de zwarte pik vast die terstond in haar hand op volle oorlogssterkte ging staan.

Ongelooflijk wat ze daar in haar hand had. Ze deed wat ze altijd bij John deed. Ze ging met haar hand de pik aftrekken en dacht dat ze Mike daar veel plezier mee deed en het hier wel zou blijven.

In haar kutje, daar werd door haar totaal niet aan gedacht. Mike had echter andere plannen. Blanke vrouwen moesten geneukt worden en deze was hierop geen uitzondering. Uit ervaring wist die dat de door het drankje elke vrouw voor de bijl ging, dus ook deze blonde Ineke zou sneuvelen. Hij liet haar voor gaan naar binnen, schopte de deur achter hem dicht met zijn voet. Greep Ineke vervolgens meteen van achteren langs bij haar borsten. Zij bleef even zo staan en merkte toen dat Mike haar bloes uittrok en en ook haar rokje naar beneden schoof.

Zij had niet in de gaten dat hij zelf ook al in zijn blote nakie stond. Met zijn grote stam fier vooruit. Hij pakte haar bij een arm, liep naar zijn bed en legde haar hierop. Spreidde haar benen en begon haar te likken. Ineke liet dit allemaal toe of dit de gewoonste zaak was.

Natuurlijk had John dit ook wel eens bij haar gedaan, maar aangezien er van sex tussen hun geen sprake meer was, was dit al een tijdje geleden. En dan had John niet zo tong als deze Mike. Zij had het idee of zij door een hele groep negers gelikt werd.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl