Meiden

Barbara de loor naakt homo seks verhaal

Donderdag 3st, Oktober 2017 3:55:11 Am
[BANCHOR] shes horney
Stuur een gratis bericht
naar movieemperor
Online
movieemperor
  • 21 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Sint van Nicholas, Netherlands
  • Vietnamees(Basic), Japans(Bekwaamheid), Deutsch(Geavanceerd)
  • Diplomaat, Programmeur, Bouwer
  • ID: 8417658728
  • Vrienden: I-Am-Marcus, g4pilut, sdowney2002
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 172 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Sarah
Profiel bekijken: / 6423
Nummer: / +312322-651-25

Beschrijving:

Dat laat een zegsvrouw van RTL 4 vandaag weten. Volgens RTL 4 is een muzikaal programma erg geschikt voor kerst. Nederland bepaalt de tien leukste kerstliedjes, waarna een sterrenkoor de nummers zal zingen. In de eerste aflevering, op vrijdag 12 december, komen de tien kerstliedjes voorbij waarop door de kijker gestemd kan worden en zijn de eerste repetities van het sterrenkoor te zien onder leiding van Eric van Tijn.

Zo wordt er onder andere een impressie getoond van het bezoek dat Barbara de Loor onlangs aan een vluchtelingenkamp in Kenia bracht. In de tweede aflevering, op woensdag 24 december, is het resultaat te zien van alle inspanningen. De kijker heeft dan de top 10 van leukste kerstliedjes samengesteld.

Deze liedjes worden door de gelegenheidscombinaties vertolkt, bijgestaan door de rest van het sterrenkoor. Zo zal de Stichting Vluchteling tijdens de uitzending centraal staan en krijgt de kijker de mogelijkheid om hun goede werk te steunen. Dit bericht is geplaatst op at in de categorie RTL. U kunt de reacties op dit bericht volgen via de RSS 2. Both comments and pings are currently closed.

Gelukkig , Eindelijk weer een programma voor Irene Moors…vrijdag 12 van Gezien de retro trend die er op dit moment is lijkt mij Het spijt me wel wat voor Irene Moors om te presenteren. Ik word zo doodmoe van die Goede Doelen, donder toch op. Het draagvlak voor ontwikkelingshulp e. Daar zal de leiding van RTL spijt van krijgen. Kan Irene een bloemetje aan Erland aanbieden, sowieso iemand met weinig ook voor talent.

Hmm, vreemd tijdstip voor de eerste aflevering. De twee snap ik wel in de kerstnacht. Leuk idee, hopelijk goed uitgewerkt! Irene is het Telekids-niveau nooit ontgroeit.

Qua inlevingsvermogen en intelligentie kan zijn zich meten aan een kind. Totaal ongeschikt. Wat kan Irene er nou aan doen dat ze zo dommig overkomt. Ik hoor veel mensen in mijn omgeving die haar dom en oppervlakkig vinden. Dat is ze ook, maar dat moet je respecteren. Een veertig jarige vrouw die zich gedraagd als een pubermeisje. Ik hoop dat ze een keer in haar hysterie blijft hangen. Anoniem: en dan te bedenken dat Christine van der Horst nog enige zelfspot kent, dus die is eigenlijk nog beter dan Irene Moors..

Onbegrijpelijk, Brandsteder, Tensen, Goossen e. Aan haar talent kan het niet liggen. Slim om de 2e uitzending na de All you need is love Kerst Special te plaatsen. Met een goede lead-in als deze moet het wel lekker kunnen scoren.

Ben benieuwd wat voor liedjes er worden gekozen. Hoo maar!! De eerste uitzending is neem ik aan gewoon een clips programma met de originele liedjes en moet totaal niet worden gezien als een echte eerste uitzending…. Is ook nergens iets over te vinden. Offtopic Meer klanten voedselbank door programma geen cent te makken!

Bron: teletekst. Irene Moors is misschien wel de enige precentatrice in NL die nog een beetje echt is en waar men zich in kan herkennen. Dom is ze zeker niet, nonchalant misschien, maar zeker niet dom. Ze is tenminste eerlijk, ze doet zich niet anders voor dan ze is. In tegen stelling tot Linda de Mol, die alschreeuwend en gebotoxt haar praatje doet. Irene is misschien geen glamourpoes en kan misschien geen zaterdag avond- liveshows dragen, maar ze een personality waar RTL meer gebruik van moeten maken!

Reactie op Vincent : Sorry, maar ik vind je voorstel ook niet uitblinken in intelligentie. Reactie op Vincent : Pfff hou toch op! Leuk dat Irene eindelijk weer eens een eigen programma krijgt!!!! Waar een wil is was ook best een leuk programma… maar een nieuwe reeks van Het Spijt Me met Irene lijkt me fantastisch! Of inderdaad die 5 uur Show! Inderdaad, wat een negatieve reacties weer! Irene is gewoon een van de beste presentatrices van Nederland!

De reacties op deze site zijn weer even beroerd als het programma en de dame die het niet kan presenteren maar wel mag doen. Prima avond voor de po zowel inhoudelijk als qua kijkcijfer.

Maar dat is het laatste jaar al het geval. Ik vind dat Irene niet zo moet worden neergehaald hier, ze heeft niet voor niets ooit de Televizierring gewonnen voor beste presentatrice. En begin nu niet over dat er dan toch geen concurrentie is, want er zit ook altijd nog een uit-knop op je afstandsbediening. Irene is een top-presentatrice ; Ze heeft prijzen gewonnen met Telekids en haar eigen Televizierster voor beste vrouwelijke presentator.

Zie dat maar eens vol te houden met een zondagmiddag programma… en dat 9 jaar ;. En zoals Frank al zegt, concurrentie slaat nergens op. Irene haalde overigens wel meer dan 1,5 miljoen kijkers met The Bachelor en Waar een Wil is scoorde ook vaak boven de miljoen kijkers.

Zoveel flops, zoals iedereen denkt, zijn er ook weer niet van Irene Moors in haar eentje ;. Ik snap eigenlijk niet wat iedereen hier tegen Irene Moors heeft… Mij komt ze juist wel als een intelegente en goede moeder van haar kinderen over. Dus gewoon een beetje kletsen, eten, roddelen enzo.

Irene is geweldig!! En mensen met dat zure commentaar: jaloers, ofwat? Ik wist niet dat hier zoveel gefrustreerde types rondhingen.. Ik vind haar top. Zij brengt bij mij het échte RTL4-gevoel. Irene is leuk, maar de tien beste kerstliedjes. Dat WIL je toch niet kijken. Jammer dat ze Irene geen leuk programma naast Life and cooking geven.

Ze niemt dat toch best vaak in Life and cooking. Wat mensen ook van haar vinden, ik vind het top dat zij weer eens een programma krijgt. En ze kan dit best wel dragen hoor! Wordt volgens mij ook een top programma. Lekker gezellig zo met de kerst al had die uitzending op 12 december van mij niet gehoeven, 1 show op kerstavond is genoeg. Wendy van Dijk komt overigens in het programma: in de hoofdrol.

Wie zit daar nou op te wachten,zeker a al die kritieken. Ga lachen als het dan opeens oder het miljoen gaat, dan weten we meteen dat het aan Wendy ligt dat de kijkers wegzappen. Tot in de jaren tachtig werd de single elk jaar opnieuw gereleased. Ik haat dat! Je krijgt toch geld om je werk goed te doen? Overigens neemt degene die deze site beheerd ook gewoon klakkeloos elk persberichtje over, en kijkt niet verder dan zijn neus lang is.

Redigeren, wat is dat? Geen concurentie voor Life and Cooking??? Elke zondag middag schakelen honderduizenden huishoudens massaal in om half zes om 2 uur lang te genieten van de grappen en grollen van Life and Cooking! Irene is een vrouw die recht uit haar hart presenteerd!

Alles aan die vrouw is echt…als ze iets niet leuk vind zegt ze het en als ze meeleeft met iemand jankt ze ook echt, en ze kan gigantisch met iemand in de slappe lach liggen…dat alles bij elkaar maakt irene tot een top-presentatrice! Een vakvrouw in hart en nieren…Er zijn heeeeel veel vrouwen op tv waarvan je dat niet kan zeggen…. Het programma lijkt mij wel gezellig. Ik vind alleen de presentatrice minder. Kunnen ze niets beters verzinnen dan Irene Moors?

Irene is alleen geen sterke presentatrice, teveel telekidsmaniertjes, ze zet ook altijd een kinderlijk stemmetje op. Heel veel pubers hier dus. Het is algemeen bekend dat de mensen zich graag verzetten tegen zeg maar oude tv helden van vroeger.

Je kan dus nog steeds prima scoren op de tv de oudere jeugd zet zich blijkbaar tegen je af. Geen respect voor Irene nee vroeger was ze leuk, dat ze nu steeds scoort met een marktaandeel van 20 procent is blijkbaar omdat de kijker gek is?

Als je zo beschreven wordt door al deze gekke hier is er geen respect op deze site en ben ik weg!

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl