Meiden

Calorien verbranden sex geile japanse meisjes

Donderdag 24st, April 2018 2:25:36 Pm
[BANCHOR] utopiaentertainment
Stuur een gratis bericht
naar reno
Offline
reno
  • 49 jaar Vrouw, Centaur
  • Gautum, Netherlands
  • Javaans(Basic), Tamil(Mooi zo), Vietnamees(Vloeiend)
  • Copywriter, Manager, Neuroloog
  • ID: 6489669241
  • Vrienden: beachdogdrummer, Finguz, lesiolas
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 162 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Rachel
Profiel bekijken: / 6465
Nummer: / +312863-287-97

Beschrijving:

Calorieën verbranden is misschien niet de hoofdreden om sex te hebben, maar een fijne bijkomstigheid is het wel. Ben jij benieuwd hoeveel calorieën je precies verbrandt met ieder standje? Spoon University stelde hiervoor een heel handig lijstje op, wat wij weer met jou delen.

Sport ze! Zo verbrand je met een half uurtje orale sex ontvangen en geven zo'n 60 calorieën. Halverwege even switchen en je haalt die 30 minuten vast wel! Met rustig seksen in de missionarispositie heb je er na een half uur al gauw 60 calorieën afgesport. Als je iets wilder aan de slag wilt, kom je uit op calorieën per 30 minuten. Is dat even goed nieuws! Sex in de doggy style positie zorgt ervoor dat je na 40 minuten zo'n calorieën hebt verbrand. Deze is dan wel weer een beetje teleurstellend.

Reverse cowgirl is dus echt wel intensiever dan doggy style, maar je verbrandt er per 35 minuten ook calorieën mee.

Toch heeft dit standje dan wel weer het voordeel dat je gigantisch aan je been- en buikspieren aan het werken bent. Toch maar even opnemen in je 'trainingsschema' dus! Als je sex hebt voor 80 minuten en af en toe wisselt van positie verbrand je calorieën.

Voor een duidelijk beeld: dat is de hoeveelheid calorieën van twee glazen wijn. Moet je wel 1 uur en 20 minuten aan de slag. Dat vergt nogal wat uithoudingsvermogen! Maar gelukkig kom je met veertig minuutjes al een heel eind.

En ehm, we hebben het hier over sex, dat is toch sowieso al een stuk leuker dan sporten? Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen.

Wow: Cole Sprouse heeft ineens een flinke snor. Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het najaar. Dit is waarom je Netflix serie Dare Me moet zien. Proberen: 12 kleuren en kapsels voor bruin haar. Zo scheurt je ripped jeans niet verder. Orale sex Zo verbrand je met een half uurtje orale sex ontvangen en geven zo'n 60 calorieën. Missionaris Met rustig seksen in de missionarispositie heb je er na een half uur al gauw 60 calorieën afgesport.

Doggy style Sex in de doggy style positie zorgt ervoor dat je na 40 minuten zo'n calorieën hebt verbrand. Hold up!

Wist jij al dat je de nieuwe Cosmopolitan thuis kan laten bezorgen zónder dat je daarvoor verzendkosten betaalt? Zo valt hij gratis op je deurmat, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft! Scoor 'm snel zelf of verras je beste vriendin ermee. Bestellen doe je hier! Reverse Cowgirl Deze is dan wel weer een beetje teleurstellend. Afwisselen Als je sex hebt voor 80 minuten en af en toe wisselt van positie verbrand je calorieën.

Lees ook. De sexy favorieten van Cosmopolitan. Bh van immitatieleer. Body van kant. Bente de Bruin Online Editor Bente de Bruin werkt sinds bij Cosmopolitan, waar ze het brein is achter astrologieplatform Stars for Days én elke dag het heetste entertainment- nieuws, liefde, seks en gezondheid met je deelt. Advertentie - Lees hieronder verder. Dat zal je flink tegenvallen Geen tijd om te sporten? Met deze trucjes blijf je tóch calorieën verbranden op je werk Met deze tips kan jij snel calorieën verbranden Wil je weten: met dit drankje verbrand je slapend calorieën.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl