Meiden

Gesproken sex verhalen nederlandse escort dames

Dinsdag 4st, November 2018 1:8:13 Pm
[BANCHOR] nympoh
Stuur een gratis bericht
naar strawberrysnafu
Offline
strawberrysnafu
  • 39 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Ernevald, Netherlands
  • Maleis(Bekwaamheid), Koreaans(Gemiddeld)
  • Tuinarchitect, Biotechnoloog
  • ID: 5519155711
  • Vrienden: Dman01, trombonitus
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 155 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Susan
Profiel bekijken: / 6174
Nummer: / +312614-188-32

Beschrijving:

Ik heb tot nu toe een heel normale jeugd gehad. Momenteel hebben we het niet breed, maar ik kwam nog ooit iets te kort. Ik ben enig kind, maar zonder overdreven verwend te zijn. Ik heb een neefje die even oud is als mij, en waarmee ik altijd optrok. De laatste twee jaren is dat wat verwaterd, maar daarvoor kwamen dan weer vriendjes van op school in de plaats.

Een eigen broer of zus heb ik eigelijk nog nooit gemist. Sinds een dikke drie jaar wonen mijn moeder en ik alleen op een appartementje. Mijn vader trok eruit, het huis werd verkocht, en nu wonen we hier knus met z'n tweeën. Op seksueel vlak ben ik een laatbloeier. Ik geef dat eerlijk toe. Mijn ervaringen met de meisjes kan je op 2 vingers tellen en gaan niet verder dan wat zoenen en eens over de borsten wrijven en dit laatste dan nog met een truitje en bh ertussen.

Sinds een tweetal jaar pas heb ik mijn hormoontjes weten ontluiken. Stilaan begon dan toch mijn ontdekkingstocht. Ik werd daarin meegesleurd door mijn rijpere leeftijdsgenootjes die spraken over meisjes en vrouwen, en vooral het internet. Daarvoor wist ik van seks niks af, en ondanks we hier thuis vrij open waren en zijn, kwam het onderwerp gewoonweg niet aan bod omdat ik er ook niet achter vroeg.

Zo rond mijn twaalfde merkte ik dat ik regelmatig een erectie kreeg. Ik wist niet wat ik er mee aan moest, ik speelde dan wat met mijn piemel, wat me wel een lekker gevoel gaf maar tot een orgasme was het nog nooit gekomen, ik wist zelfs niet wat dat was. Ik ben zonder preutsheid opgegroeid, dus samen in de badkamer, al dan niet in je nakie, kwam wel eens voor. Daar werd niet flauw over gedaan. Tot mijn twaalfde kropen mijn moeder en ik ook nog wel eens samen in bad. Tot die vervelende erecties begonnen te volgen.

Ze kwamen totaal onverwacht, en zonder reden, maar dat maakte het er niet minder schaamtevol om. Moeder lachte dat weg, dat overkomt iedere jongen wel eens lieverd.

Maar naarmate ze vaker en vaker verschenen, dikwijls al toen mama zich nog maar aan het uitkleden was en ik al in bad wachtte, ging ik nog minder en minder bij haar in bad. Maar dat deed mijn probleem van de erecties niet verdwijnen, integendeel.

Ik wist nog steeds niet wat ik ermee moest doen, en verder dan wat onhandig wrijven over mijn piemel kwam ik niet. Het makkelijkst was nog te gaan playstation spelen, dan gingen mijn gedachten naar andere dingen, en verdween die vervelende stijfheid vanzelf. Voor eventjes…. Zo rond mijn dertiende was het minste genoeg om mijn penis weer te doen steigeren. Als mama dan alleen uit bad kwam, en ze nadien in haar ondergoed door de woonkamer liep zoals ze al die jaren voorheen ook deed, merkte ik dat het gevoel weer opkwam.

Mijn moeder liep dan haar haar drogend door de kamer en ik voelde dat ik onbewust steeds vaker en langer naar haar keek. Voorzichtig, zonder dat ze het zag. Dan nam ik haar helemaal in me op, en gleden mijn ogen van kop tot teen over haar bijna blote lichaam.

Dan keek ik naar haar ronde vormen : mams was en is best wel mollig, ze heeft brede heupen en een flinke ronde kont , die overgaan in twee forse maar mooie dijen en zo verder in haar stevige lange benen. Verder keek ik gebiologeerd naar haar grote zware borsten , de buik eronder, en als ie zichtbaar was ook de donkere  driehoek krulletjes boven haar vagina. Ik werd weer een jaartje ouder en door de jongens van de klas ingewijd in de pleziertjes van het internet. Het viel me dan op dat wanneer ik naar die blote meiden en vrouwen keek, ik opnieuw erecties kreeg.

Mijn pik knelde dan in mijn broek, en dan ging ik stiekem naar mijn slaapkamer om over mijn kruis te wrijven. Al doende leert men, en mede door de klasgenootjes ontdekte ik wat masturberen was.

Dit moet één van mijn mooiste momenten geweest zijn, toen ik merkte dat als ik dat wrijven over mijn kruis wat goed aanpakte, ik een soort supergevoel kreeg, en er zelfs grote stralen wit zaad uit mijn piemel schoten, net zoals in die filmpjes op het net. Maar die filmpjes gingen al gauw vervelen… Ik had iets dat ik écht kon zien.

Geen meisjes vanop school nee, daar ben ik veel te verlegen voor, en  bijgevolg is de enige vrouw die ik voorlopig naakt zag mijn moeder. Sinds vorig jaar bleef het niet bij gluren als mam in de badkamer stond, of wanneer ze na haar bad weer eens in ondergoed de woonkamer in kwam. De erectie kwam snel, en aangezien ik nu wist wat daaraan te doen, ging ik dan steevast naar mijn kamer… Daar had ik dan de beelden op mijn netvlies geprent en speelde ik zo met mezelf tot ik tot een orgasme kwam.

Tijdens het spelen kwam mijn fantasie dan los. Na verloop van tijd werd die fantasie creatiever en uitgebreider, en steeds weer kwam mijn moeder erin voor. Of het allemaal normaal is weet ik niet, maar ik ben er liever eerlijk over… En zo kabbelde mijn leventje rustig verder, en ging er alweer een school jaar voorbij. Eind juni van vorig jaar kwam ik thuis met een heel goed rapport. De jaren daarvoor haalde ik ook wel altijd goede punten, maar dit jaar zat ik bij de allerbesten van de klas.

Vlotjes naar het vijfde jaar Latijn-Moderne Talen dus, waar ik nu zit. Ik had dan ook m'n best gedaan. Zowel onder het schooljaar als tijdens de examens had ik flink gestudeerd.

Het resultaat was dus een heel mooi rapport. Mama was natuurlijk in de wolken bij het zien van mijn punten. Ze barstte net niet in tranen uit, en feliciteerde me uitgebreid en kuste me uitbundig. Mijn moeders reactie maakte me nog blijer dan ik zelf al was.

Ik hou ervan als ik haar blij kan maken. Mam zorgt steeds goed voor mij, ook al heeft ze het niet makkelijk sinds mijn vader ervan door ging met een ander.

Dat is nu meer dan drie jaar geleden. Ik vergeet die dag nooit. Het was december, enkele dagen voor Kerst, een koude donkere woensdag. Hij kwam thuis van z'n werk, en een paar uur later was ie alweer weg : met wat kledij, enkele persoonlijke spullen en zijn pc. Sinds die dag heb ik hem hooguit nog een tiental keren gezien. Onze band was tot dan niet echt slecht te noemen, maar zeker ook niet hecht.

Het was meer zoiets van ieder deed z'n ding, terwijl ik met mama altijd heel close was een mama 's kindje ja en dat zelfs nog meer ben geworden nu we op ons tweetjes aangewezen zijn. Sinds die dag is het voor mama niet makkelijk. Ze werkt in een grootwarenhuis, en dient dan ook nog eens voor mij en het huishouden te zorgen.

Ik probeer wel wat te helpen waar ik kan, maar veel is dat zeker niet als ik eerlijk ben. Jij en ik, dat hebben we wel verdiend. Sinds m'n vader vertrokken was waren we niet meer op vakantie geweest.

Mama had wel gewild, maar de centjes ontbraken. Ondanks ik graag op reis ging, vond ik het geen erg. Ik kon het best begrijpen. Reizen was nu eenmaal duur. Ik gaf mama een dikke knuffel, en liet haar pas los toen ze zelf een stapje achteruit zette. Ze legde haar handen op m'n kaken en vertelde vol blijdschap  dat ze de twee laatste weken van augustus vrijaf had. We zouden naar Zuid Frankrijk trekken.

Met de wagen naar ginder, en daar logeren in een leuke bungalow, of waarom niet, de tent, op een toffe camping. Grote luxe konden we ons ook nu niet veroorloven. Ik moest alvast maar eens zoeken op internet waarnaartoe we konden gaan. Ik was daar tenslotte veel behendiger in, en had er de tijd voor. Mama 's ogen fonkelden. Ze sloot het korte enthousiaste gesprekje af met een dikke smakkerd op m'n lippen, liet m'n kaken los en huppelde naar de keuken.

Mijn ogen volgden haar ronde wiebelende poep. Het gaf me weer eens een kriebel… Een klein moment van schaamte kwam in me op, maar zoals steeds was het gevoel van geilheid pakken groter. Het is bijna zoals een magneet. Als mam beweegt, volg ik met grote ogen haar mooie volle lichaam. En als mam dan toevallig eens omkijkt, of het merkt, kijkt ze eens vragend terug en word ik direct zo rood als een tomaat. Dan voel ik me betrapt, hoewel ik helemaal niet weet of ze het door heeft, of ze merkt dat mijn blik misschien wat anders is.

Hoe dan ook, het gaf me weer maar eens een fijn gevoel en uit gewoonte trok ik als de bliksem naar m'n kamer. Daar fantaseerde ik dan bv hoe het zou zijn om nog eens met haar in bad te gaan. Haar wulpse vormen te kunnen inzepen, en zelf ook door haar zachte handen overal ingezeept te worden. En dan droom en fantaseer ik over wat verder nog allemaal zou kunnen gebeuren… Soms denk ik er wel eens over na, hoe dit toch komt.

Misschien komt het wel doordat ik nog maagd ben? Of omdat zij de enige echte vrouw is die ik ooit naakt zag tot hiertoe? Feit is dat wanneer ik haar zelfs maar gedeeltelijk in haar blootje zie, ik een enorme erectie krijg, die enkel verdwijnt wanneer ik even op mezelf ben om te masturberen. Zoals altijd gaat de vakantie aan een razend tempo voorbij. Maar het beste was voor laatst!

En voor ik het goed en wel beseft, kwam midden augustus dichter en dichter.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl