Meiden

Kees flodder sexy neuken in sneek

Zaterdag 24st, Augustus 2017 9:37:22 Am
[BANCHOR] corrie fakes
Stuur een gratis bericht
naar rwmerrell1
Offline
rwmerrell1
  • 36 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Baccum, Netherlands
  • Urdu(Beginner), Perzisch(Basic), Vietnamees(Geavanceerd)
  • Paleontoloog, Marketeer
  • ID: 4579398151
  • Vrienden: fselwa, Elaine, tjmalin
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 176 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Lotharingen
Profiel bekijken: / 9617
Nummer: / +312682-589-21

Beschrijving:

De verslaggever die voor Bild in het verleden van de van oorsprong Kroatische actrice dook, kan niet anders concluderen dan dat Tatjana vooral privé een uitstekende carrière heeft gemaakt. Ze dook in op in de eerste Flodder film over een Nederlands probleemgezin. De film werd ook in Duitsland uitgebracht onder de titel Ein Familie zum Knutchen.

Kees - die in de film de legendarische zin 'maar buurman wat doet u nu' sprak - werd bij onze oosterburen zó populair dat ze er twee keer poedelnaakt op de cover van de Playboy mocht staan.

In Nederland sierde ze zelfs veertien keer de voorpagina van het blootblad. Bild verbaast zich niet alleen over 'de goed opgedroogde' Tatjana, maar ook over het luxe leven dat ze momenteel heeft. Tatjana zelf heeft inmiddels op Instagram gereageerd op de hernieuwde Duitse aandacht. Bij een screenshot van het artikel plaatste ze een paar goedkeurende smileys. Tatjana, die zich tegenwoordig verplaatst in Rolls Royces, helikopters en miljoenenjachten, heeft sinds een paar jaar een liefdesrelatie met de schatrijke Nederlandse zakenman Lex van Hessen 69 die miljoenen volgens zakenblad Quote circa miljoen, red.

Van Hessen heeft huizen in belastingparadijs Monaco een superdeluxe penthouse met zeezicht en een enorme villa op Hawaii. De twee resideren vooral in Monaco, zo blijkt uit foto's die Tatjana op sociale media zet. De Duitse krant zet alle hoogtepunten uit Tatjana's leven nog eens netjes op een rijtje.

Maar de beauty komt zelf niet aan het woord over bijvoorbeeld haar doorgaans gefortuneerde exen, zoals ondernemers Ronny Rosenbaum en Marcel Boekhoorn. Hoe dan ook is Simic nooit openhartig geweest over haar liefdesleven. Eerder dit jaar was ze even in Nederland voor een boekpresentatie. Bij die gelegenheid liet ze voor het eerst wat los over haar grote liefde Lex die ze vijf jaar geleden ontmoette. Tegen deze site over het moment dat ze op hem verliefd werd : ,,Dat begon met een gesprek van tweeënhalf uur aan de koffie.

Ik was eigenlijk helemaal niet bezig met de liefde. Maar toen ik thuiskwam, zei ik tegen mijn moeder: wat is dát een lieve man. Die ogen van hem.

Zo aandoenlijk. Ze lijken op Lilly, mijn hondje. Als hij die niet had gehad… En hij grapt op zijn beurt altijd dat mijn borsten de doorslag hebben gegeven. Hij wilde weten of ze echt zijn. Nou, dat antwoord heeft-ie al, haha. Tuurlijk, puur natuur! Tatjana haat termen als 'jetsetleven' of 'golddigger'.

Dat is zonde, en daar zijn we veel te nuchter voor. Ons geheim? Als je elkaar op latere leeftijd ontmoet, moet je elkaars verschillen accepteren. We zitten niet op elkaars lip. Houden niet van claimen. Door Lex ben ik wel rustiger geworden. Nee, daar zijn we niet mee bezig. Ik heb mijn hele leven niet willen trouwen.

En Lex is al getrouwd geweest. Waarom zou hij dat nu wéér willen? Volgens Tatjana koestert ze haar verleden. Na Flodder ben ik nooit meer gevraagd voor een rol. Moest ik mezelf dan aanbieden? Blijkbaar was ik niet gewild in de televisie- of filmwereld. So be it. Ik berust daarin. Laat mij dan maar de eeuwige Flodder zijn.

Volledig scherm. Tom Tates , Laatste update: Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Je naam. Je e-mail. Naam ontvanger. E-mail ontvanger. Stuur mij een kopie.

Link naar instagram post. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd. Dat heeft een woordvoerder van het koppel laten weten aan Amerikaanse media. De in Eindhoven opgegroeide Toren C-actrice schreef hierover het boek Hersenschorsing.

De Nederlandse illusionist schrijft vandaag op Instagram dat hij zijn goede vriend en inspirator gaat missen. Onder anderen rapper Boef was te gast, die openhartig vertelde over zijn moeilijke jeugd en zijn carrière. De zendermanager van NPO Radio 1 zag de radio in dertien jaar tijd behoorlijk veranderen. Wat lezen, luisteren of kijken zij om de dag door te komen?

Vandaag laat presentatrice Lucille Werner 52 weten wat haar aanrader s zijn. Log in met je e-mailadres. Toon en Verberg Laat zien.

Blijf ingelogd. Heb je nog geen profiel? Maak een profiel aan!

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl