Meiden

Moeder en dochter worden geneukt uw kind en seks

Zaterdag 1st, April 2017 8:20:30 Am
[BANCHOR] zachte dildo's
Stuur een gratis bericht
naar temmokan
Offline
temmokan
  • 36 jaar Vrouw, Vissen
  • Venendal, Netherlands
  • Maleis(Vloeiend), Spaans(Geavanceerd), Frans(Vloeiend)
  • Signalman, Endocrinoloog
  • ID: 7465863813
  • Vrienden: ZawekPL, TinelBarb
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 164 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Karen
Profiel bekijken: / 7857
Nummer: / +312635-812-99

Beschrijving:

Dit was de advertentie die Roelof en Marc in de telegraaf gevonden hadden. Het was nu tien uur in de ochtend, en Roelof besloot om dit nummer toch maar eens te bellen, misschien was er wel een lekker vrouwtje alleen thuis en konden ze met haar wat plezier gaan maken.

Roelof nam de telefoon op en draaide het nummer. De bel ging zeven, acht keer over, toen plotseling de hoorn aan de andere kant werd opgenomen. Een vrouwenstem gaf meldde zich met "Moniek". Roelof vertelde dat hij de advertentie in de krant gelezen had en vroeg aan haar of hij ook overdag eens mocht komen kijken, omdat hij 's avonds moest werken.

De vrouw aan de andere kant vertelde hem dat hij alleen na Roelof antwoordde hierop dat hij eventueel wel euro meer wilde betalen, omdat hij niet wilde dat hij deze geweldige aanbieding mis zou lopen. De vrouw aan de andere kant begon te twijfelen en bedacht dat ze die extra euro best wel eens zelf kon gaan houden.

Ze legden de telefoon neer. Roelof begon een klein vreugde dansje te maken en vertelde Marc dat ze vermoedelijk beet hadden. Haar man was werken! Ze begonnen met elkaar te fantaseren hoe de vrouw eruit zou zien, en hadden nu al lol van wat er vandaag eventueel kon gaan gebeuren. Roelof en Marc reden met hun auto naar het adres en spraken af dat Roelof eerst zelf eens ging kijken hoe de vrouw eruit zag, misschien was het wel een oudere vrouw en konden ze direct weer naar huis gaan.

Roelof zette de auto iets verder door en liep terug naar de woning waar de vrouw woonde. Hij belde aan, en na enkele ogenblikken ging de deur open. Hij kon zijn ogen niet geloven. In de deuropening stond een jonge vrouw van plusminus 35 jaar met een slank figuur en twee enorme joekels van tieten. Ze had halflang gekruld donker zwart haar, en droeg een rood kleed. Onder haar rok kwamen haar lange benen geweldig tot uitdrukking. Roelof wist even niet wat hij moest zeggen, maar vertelde toen dat hij voor de slaapkamer kwam.

De vrouw vertelde dat hij op het juiste adres was en liet hem naar binnen. Ze liep met hem naar binnen en zei dat de slaapkamer nog boven opgesteld stond en dat ze met hem naar boven zou gaan.

De vrouw liep voorop de trap op waardoor Roelof haar fantastisch gevormde ronde billen kon zien die als het ware door haar rok heen naar buiten schenen te komen. Jammer genoeg liep de trap niet al te stijl zodat Roelof geen enkele mogelijkheid kreeg om onder haar rok te kijken.

Boven aangekomen liepen ze samen de grote slaapkamer in waarin het bed stond opgesteld. Het was een zeer groot bed van zeker twee bij twee meter breed. Aan de andere kant van de slaapkamer was nog een zithoek en een kleine bar.

Op een van de twee nachtkastjes stond een foto van de vrouw met naast haar een Indonesisch type. Dat moest haar man zijn dacht Roelof. Moniek liet hem de hele slaapkamer zien, Roelof had echter meer oog voor die knappe meid dan voor de slaapkamer. Om toch een beetje interesse te tonen ging Roelof op de rand van het bed zitten en zei dat de slaapkamer hem wel beviel. Hij bood haar de volle euro als hij de slaapkamer direct mee kon nemen, en vroeg of er soms nog iemand in huis was die mee kon helpen met dragen.

Moniek antwoordde hierop dat ze toch al gezegd had dat haar man werken was en dat ze verder alleen thuis was. Dit was alles wat Roelof nog moest weten. Hij vertelde de vrouw dat hij dan zelf wel zou zorgen dat iemand hem kwam helpen, en dat hij binnen een uur terug zou zijn. Samen liepen ze weer naar beneden en Roelof verliet de woning van de vrouw. Hij liep de straat uit en stapte in de auto waarin Marc met ongeduld zat te wachten.

Roelof vertelde hem het hele verhaal waarop Marc voelde dat er in zijn broek iets begon te groeien. Ze wachten vijf minuten en besloten toen om uit te stappen en naar het huis toe te lopen. Moniek was inmiddels zo blij dat ze de slaapkamer had verkocht, en dit nog met euro winst, dat ze direct haar man wilde gaan bellen om het goede nieuws te vertellen. Ze wilde net de telefoon opnemen toen weer aan de deur gebeld werd.

Ze liep naar de voordeur en opende deze. Daar stond de man die haar slaapkamer zou kopen samen met een andere man. Marc zag nu ook voor de eerste keer deze vrouw en voelde bij de gedachte wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren de bobbel in zijn broek steeds harder worden. Roelof stelde Marc aan Moniek voor en deze liet hen naar binnen. Moniek vertelde dat ze net haar man wilde gaan bellen om het goede nieuws door te geven toen zij aan de deur belden. Roelof knipoogde naar Marc om aan te geven dat ze nu vrij spel hadden.

De twee mannen wilden niets liever dan dat. Moniek liep weer voorop naar boven. Beide mannen liepen een beetje zenuwachtig achter haar aan. Op de slaapkamer aangekomen ging Marc achter haar staan en plotseling greep hij de vrouw vast. Een hand om haar middel en de andere op haar mond zodat ze niet kon schreeuwen. Roelof had ondertussen een doek uit zijn zak gepakt waarmee hij de mond van Moniek dichtbond.

Moniek was zo verrast door deze plotselinge aanval dat ze zich pas begon te verweren toen haar mond al dichtgebonden was. Ze begon nu met handen en voeten te slaan, wat Marc eigenlijk best leuk vond. Marc begon nu toch wel een beetje moeite te krijgen om haar in bedwang te houden.

Roelof zag dit en gooide Moniek op het grote bed, nam een stel handboeien en maakte Moniek met haar handen aan de boven kant van het bed vast.

Moniek kon nu geen enkele kant meer op, alleen nog met haar benen naar haar belagers proberen te schoppen. Roelof en Marc bleven even rustig staan kijken hoe de vrouw aan het worstelen was om los te komen. Ze zagen haar grote bange ogen uit haar oogkassen puilen.

Door het worstelen sprongen haar tieten van links naar rechts op en neer wat de mannen erg beviel. Plotseling hoorden ze aan de voordeur een gerammel. Roelof beval Marc om de vrouw in bedwang te houden zodat niemand haar geworstel kon horen. Ze hoorden de voordeur open gaan en iemand naar binnen komen. De mannen schrokken zich rot en dachten dat haar man naar huis was gekomen. Roelof liep voorzichtig de slaapkamer uit en keek de trap omlaag. Hij zag niemand. Plotseling hoorde hij een stem.

Het was de stem van een meisje, dat moest haar dochter zijn bedacht Roelof. Roelof verstopte zich boven aan de trap. Plotseling hoorde hij het meisje de trap op komen. Hij wachtte totdat ze boven aan de trap was aangekomen en stond toen opeens oog in oog met een donker meisje van ongeveer 18 jaar Net als zij was ook hij volkomen verrast door deze aanblik.

Ze had het figuur van haar moeder, ook met twee grote tieten aan boord. Roelof dacht aan de foto op het nachtkastje en begreep nu waarom hij dit mooie halfbloedje voor zich had staan. Hij aarzelde niet langer en greep het meisje met beide handen vast en sleepte haar de slaapkamer binnen.

Marc kon zijn ogen niet geloven bij dit aanblik. Ondertussen had Roelof ook haar de mond dichtgebonden en werd ze met haar handen op de rug met behulp van handboeien op een stoel vastgemaakt. Toen het meisje haar moeder op het bed vastgebonden zag begonnen haar ogen te tranen. De moeder werd nu zo wild dat Marc haar benen ook met handboeien aan het bed moest vastmaken. Ze lag nu met haar benen gespreid vastgebonden op bed, en kon geen enkele kant meer op.

Roelof ging nu naast Moniek zitten en fluisterde haar in haar oor dat hij de doek van haar mond ging doen, maar wanneer ze ook maar enig geluid maakte dat hij dan haar dochter zou straffen.

Hij haalde voorzichtig de doek weg, maar de vrouw begon gelijk te smeken. Roelof maakte gelijk de doek weer vast en beval Marc om een klein voorproefje te laten zien. Dit deed Marc maar al te graag.

Hij liep naar Nadal toe en begon haar de knoopjes van haar blouse te openen. Een voor een opende hij de knoopjes, totdat hij bij haar broek was aangekomen. Langzaam trok hij de blouse uit haar broek, en keek daarbij recht in de bange ogen van het meisje. Hij kreeg er plezier bij om haar zo bang te maken. Plotseling trok hij met een ruk haar blouse geheel van haar lijf.

Hij keek nu recht naar haar twee volle borsten die in een roze BH waren opgeborgen. Haar prachtige donkere lijf glinsterde helemaal van de angstzweet. Weer liet Roelof even de doek voor de mond van de moeder weg, maar ook deze keer bleef Moniek jammeren. Hij deed de doek wederom voor haar mond en zei tegen Marc dat hij verder kon gaan met haar te bestraffen.

Marc haalde een stiletto uit zijn zak en liet het mes eruit springen. Met de platte kant van het mes wreef hij over de schouder van Nadal totdat hij met de punt onder haar BH bandje was aangekomen. Heel langzaam sneed hij het bandje door, waarna haar andere schouder en bandje volgde.

Hierna hield hij het mes voor het gezicht van het meisje en fluisterde dat ze stil moest blijven zitten, omdat hij anders wel eens in haar tieten kon snijden. Voorzichtig ging de punt van het mes omlaag en boorde zich een weg tussen haar tieten door.

Kees flodder sexy jello seks

Van
jespereriksson1

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl