Meiden

Prostaat en seksualiteit erotische verhalen online

Maandag 11st, Augustus 2018 3:9:49 Am
[BANCHOR] ceca video
Stuur een gratis bericht
naar themaster
Online
themaster
  • 37 jaar Vrouw, Krab
  • Renin, Netherlands
  • Vietnamees(Vloeiend), Deutsch(Beginner)
  • Stilist, Advocaat, Psycholoog
  • ID: 3833545172
  • Vrienden: Need_A_Beer, janandmarion1, 43harley45
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 186 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Stephanie
Profiel bekijken: / 6523
Nummer: / +312487-524-98

Beschrijving:

Bepaalde levensgewoonten kunnen een negatieve impact hebben op onze gezondheid. Wie rookt leeft 7 jaar minder dan wie niet rookt. Andere gewoonten zijn gunstig. Zo zou lichaamsbeweging beschermen tegen hartziekten. Een recente studie voegt daar nu aan toe: mannen die dagelijks een orgasme hebben lopen minder risico op prostaatkanker. Onderzoekers aan de universiteit van Harvard stelden vast dat frekwente ejaculaties de kans op prostaatkanker vermindert. Ze volgden Ze moesten om de 2 jaar een vragenlijst invullen waarin ze onder meer moesten aangeven hoe vaak ze ejaculeerden.

Hiermee bedoelde men de som van het aantal geslachtbetrekkingen, nachtelijke zaadlozingen en masturbaties. Mannen die gemiddeld 21 keer per maand ejaculeerden hadden 20 procent minder kans op prostaatkanker in vergelijking met mannen die gemiddeld 5 keer per maand ejaculeerden. De eerste resultaten van dit onderzoek werden reeds in gepubliceerd.

Ejaculation frequency and subsequent risk of prostate cancer. Eerdere studies van andere onderzoeksgroepen suggereerden ook reeds een beschermend effect van orgasmes op prostaatkanker. De huidige studie bevestigt dit vermoeden. Ze heeft volgens de auteurs een aantal sterke punten. Zo volgden ze gedurende bijna 20 jaar een zeer grote groep mannen. Verder was de telling van het aantal orgasmes hier veel directer. Vorige studies baseerden zich op het feit of iemand gehuwd was of hoeveel sekspartners hij had gehad.

In de huidige studie werd gevraagd naar het aantal geslachtsbetrekkingen, nachtelijke zaadlozingen en masturbaties. De resultaten van dit soort studies moeten steeds argwanend beoordeeld worden. Het optreden van prostaatkanker heeft ongetwijfeld te maken met veel meer dan enkel de seksuele activiteit.

We weten niet in welke mate deze bijkomende elementen bij de mannen met meer of minder ejaculaties gelijk verdeeld waren. Bij het begin van de studie, toen de mannen gemiddeld 60 jaar oud waren, werd hen gevraagd hoeveel orgasmes ze hadden toen ze 20 en 40 jaar oud waren. Hoe betrouwbaar kan men zich dit herinneren? Bovendien is het niet zeker dat de deelnemers aan het onderzoek bereid waren correct te antwoorden op de toch wel zeer intieme vragen. Deze studie laat niet toe met zekerheid te besluiten of frekwente orgasmes al dan niet een gunstig effect hebben op het risico op prostaatkanker.

Zelfs indien er een gunstig effect mocht zijn blijft de vraag wat je als modale burger hebt aan deze boodschap. Voor de meeste mannen heeft seksuele activiteit waarschijnlijk niet meteen als doel prostaatkanker te voorkomen.

Zoek Patiëntenrichtlijnen. Vond je dit artikel nuttig? Nieuwsbrief Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je opmerking ×. Wat is je opmerking over 'Kan seks prostaatkanker voorkomen?

Neuken in friesland literoctic verhalen

Van
jessie08232008

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl