Meiden

Tantra massage hengelo met kutje spelen

Zondag 18st, November 2017 10:20:38 Pm
[BANCHOR] brett rosie
Stuur een gratis bericht
naar AndrewMc
Online
AndrewMc
  • 40 jaar Vrouw, Vissen
  • Zirikze, Netherlands
  • Urdu(Elementair), Spaans(Basic), Javaans(Beginner)
  • Operateur, Producent, Viroloog
  • ID: 1926687992
  • Vrienden: daivdb, Untamed
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 155 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Lauren
Profiel bekijken: / 9939
Nummer: / +312849-151-72

Beschrijving:

Wil je via jouw eigen levensenergie zowel ontspannen als gevitaliseerd raken? Oude blokkades loslaten, helen en transformeren — en dat via zuivere afgestemde aanraking? Dan is Tantric Touch iets voor jou!

Tantra is een liefdesverklaring aan het lichaam. Het opent ons voor intimiteit en affectie, waardoor we diep verbonden raken met onszelf, onze partner en de wereld. Het vergroot ons bewustzijn en verruimt de vrije stroom van energie.

Tantra eert de mens als goddelijk en perfect wezen in al zijn facetten. Via het lichaam wordt de ziel aangeraakt en verwelkomd. De open blissful space die dan ontstaat, is moeilijk in woorden te vatten ~ deze magie kun je alleen begrijpen door het te ervaren. Door je levensenergie sneller te laten stromen kunnen blokkades loskomen.

Je systeem wordt als het ware schoongespoeld en je volle potentieel komt weer meer beschikbaar. We werken zuiver afgestemd, intuïtief en — vanzelfsprekend — volledig in overeenstemming met de vooraf afgesproken wensen en grenzen. Herinner je de Heiligheid van Intimiteit en Seksualiteit. Wat een heerlijke 4-handen verwennerij heb ik mogen ontvangen van Sjaak en Kersti. Samen brengen ze jou niet alleen helemaal hier en nu in je lichaam, maar nemen ze jou ook mee naar de diepere, energetische dimensies.

Diepe karmische blokkades worden zo geheeld. Sjaak en Kersti zijn voor mij professionals. Zij weten wat ze doen. Wat mij betreft geen tantra, intimiteit en seksualiteit voor beginners, maar werkelijk voor gevorderden. Echt een aanrader voor mensen die willen finetunen in het volop genieten, voor mensen die hun seksuele levensenergie volledig en vrij willen laten stromen, voor mensen die zich de Heiligheid van Intimiteit en Seksualiteit willen herinneren.

Kortom: Voor mensen die volop willen genieten. Er vindt altijd eerst een kosteloze intake plaats, bij voorkeur via Skype, om zodoende elkaar te zien en te verkennen of Tantric Touch voor jou nu de juiste stap is. Na aankomst in onze praktijk te Den Haag land je even met wat drinken en voeren we een  voorgesprek.

Daarin zorgen we samen voor een duidelijke afstemming, geef je jouw verlangens en jouw grenzen van dit moment aan. Daar gaan we samen op een helende reis, in verbinding, met diep respect en vanuit aanbidding van jouw essentie. In een rituele setting breng ik je in een dieper bewustzijn. Dat kan middels een ontspannende lichaamsmassage, ademwerk, meditatie. Er zal passende zachte muziek klinken, die je ondersteunt op deze reis. Naarmate de sessie vordert zal steeds meer je levensenergie aangesproken worden.

Levensenergie die diepgaand schoont, opent en je steviger in je kern en kracht zal brengen. Richting het einde van de sessie krijg je de tijd om in alle rust na te liggen en het ontvangene te integreren. Je stapt naar buiten met een heel andere blik naar de wereld.

Deze sessie wordt gegeven door Kersti en alleen aan vrouwen. Diepgaande heling, zachtheid, of juist het ontwaken van jouw innerlijke kracht!

Er is veel mogelijk. Ook bestaat de optie een dergelijke sessie tegen meerprijs in bad te ontvangen: word meegevoerd en gedragen, gewiegd, geheeld en geliefd in een stromende, warme, koesterende wereld… NB een badsessie doe ik niet als eerste Tantric Touch ervaring. Ik ben zo blij dat ik een massage bij jou mezelf kado heb gegeven… Ik gun iedere vrouw dat ze dit zouden mogen ervaren… Heel bijzonder hoe we dat samen zijn ondergegaan en hoe ontzettend fijn je alles begeleidt!

In je aanraking en alle handelingen heb ik alleen maar liefde en eerbied gevoeld, voor alle lagen van mijn wezen, voor al mijn angsten, pijn en plezier… Ik heb me bij jou helemaal gezien en gesteund gevoeld. De enorme integriteit en zachtheid waarmee je werkt zorgde ervoor, dat ik me in volledige vertrouwen in je handen heb kunnen overgegeven…loslaten wat niet meer bij me hoort, plek maken voor plezier, genot en liefde… Ik weet nu voor altijd hoe het voelt, wanneer mijn lichaam zich in vertrouwen, vanzelf open stelt…en dat het alleen maar kan, wanneer de intentie van een ander puur en zuiver is… Dit gevoel neem ik voor altijd mee en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!

Deze sessie geven Kersti en Sjaak samen aan vrouwen en mannen. We gaan met jou op een helende reis, in verbinding, met diep respect en vanuit aanbidding voor jouw essentie.

In een rituele setting brengen we je in een andere staat van bewustzijn. Eerst middels een ontspannende lichaamsmassage, maar naar mate de reis vordert zullen we steeds meer je levensenergie aanspreken.

Ook zetten we andere helende technieken in, o. Transformational Touch, als de sessie daarom vraagt. Willen jullie als stel hemels genieten, geëerd worden, in al jullie totaliteit worden gezien en aan geraakt? Als koppel bieden wij een vier uur durend tantrisch ritueel aan koppels. Rituelen, evt. Vanaf het moment van binnenkomst voelde het vertrouwd en veilig. Deze ervaring heeft ons als koppel nog dichter bij elkaar gebracht. We komen in de toekomst zeker terug voor een nieuwe prachtige ervaring.

Tantric Touch. Helen en genieten Helemaal uit je hoofd Diepe opschoning en vernieuwing Individueel of met je partner samen. Tantric touch. Isabelle Eichhorn. Een sessie is nooit hetzelfde, zelfs niet bij dezelfde persoon. Helende intuïtieve tantrische sessie Deze sessie wordt gegeven door Kersti en alleen aan vrouwen. Vier-handen tantrische sessie Deze sessie geven Kersti en Sjaak samen aan vrouwen en mannen. Duo Tantric Bliss Willen jullie als stel hemels genieten, geëerd worden, in al jullie totaliteit worden gezien en aan geraakt?

De sessie zelf: ca. Helende tantrische sessie Word diep geraakt. Intakegesprek via Skype 20 min De sessie zelf: 2,5 uur totaal Door Kersti en alleen voor vrouwen Helend, intuïtief, afgestemd op jou Je levensenergie als helende kracht Tegen meerprijs: mogelijk in bad.

Duo Tantric Bliss Hemels genieten voor koppels. Weekdagen 9uu. Weekenden op aanvraag. Contact formulier. Naam E-mailadres Bericht Verstuur. Mail kersti desideratum.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl