Mijn

Hoe maak je een nep kutje hoe krijg ik meer zin in seks

Zaterdag 10st, April 2017 12:11:10 Pm
[BANCHOR] geslacht posiation
Stuur een gratis bericht
naar AZFD
Offline
AZFD
  • 27 jaar Vrouw, Leeuw
  • Maasdam, Netherlands
  • Vietnamees(Elementair), Portugees(Mooi zo)
  • Psychotherapeut, Criticus
  • ID: 8416459134
  • Vrienden: Styxz, rahul_delhi2009, debrus
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 166 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Maureen
Profiel bekijken: / 3832
Nummer: / +312691-123-77

Beschrijving:

Toch kregen we een aantal verzoekjes om ook eens toe te lichten hoe je zelf een kunstvagina kunt maken. Speciaal voor de doe-het-zelvers onder ons, en dat bedoelen we tweeledig, de handleiding hoe zelf een kunstvagina te maken. Een rondgang over het internet leerde ons dat een manier steeds terugkwam, wikkel een condoom in zacht materiaal, gebruik genoeg glijmiddel en voila, je zelfgemaakte Fleshlight of Tenga is klaar.

Pak pen en papier en schrijf mee, want hier komt de stap voor stap handleiding naar jouw eigen gemaakte genotsgleufje. Plastic fles Zacht materiaal, vulling van kussen in dit geval Condoom Schaar Aansteker Tape Glijmiddel waterbasis of silicone-basis Stap 2: de voorbereiding zelf-kunstvagina-maken-1Haal de vulling uit een kussen, dit kan ook ander zacht materiaal zijn. De ervaren gebruiker kan hiermee experimenteren. Zorg dat de lengte van de strip vulling net iets langer is dan het flesje.

Leg het uitgerolde condoom aan het einde van de vulling, zoals op de foto. Rol de vulling nu losjes om het condoom heen, let erop dat de bovenkant het topje van het condoom uit de opgerolde vulling steekt. Stap 4: de afronding Vul de fles met het materiaalVul de fles met de opgerolde vulling, zorg dat de bovenkant van het condoom het topje door de opening van de fles gaat, zoals op de foto. Draai nu voorzichtig de dop op de fles, zodat het condoom niet meer uit de vulling getrokken kan worden.

Eventueel kun je een gaatje boren in de dop van de fles en het topje van het condoom. Door meer of minder lucht door het gaatje te laten creëer je meer of minder vacuüm. De kunstvagina wordt zo strakker of losser, precies zoals jij het wenst! Hierdoor ontstaat een zachte opening van het condoom.

Gebruik tape om het uiteinde van het condoom tegen de fles aan te plakken. Voldoende glijmiddel verhoogt het genot, maar teveel is ook weer niet goed. Ook hier geldt dat een paar keer proberen jou leert wat de juiste dosering is.

Door de variëren met het strakker of losser oprollen van de vulling en verschillende soorten vulling, en in plaats van een flesje bijvoorbeeld een bus Pringles creëer je jouw perfecte zelf ontworpen kunstkut. Zorg altijd voor voldoende glijmiddel, op waterbasis of silicone-basis werkt het beste. Op oliebasis kan het condoom aantasten en dat zou zonde zijn.

Klem de nepkut tussen het matras en het bed, zodat deze gefixeerd zit. Tussen de bankkussens kan natuurlijk ook. Spoel na gebruik voorzichtig de binnenkant uit, en laat de kunstvagina niet op een hete verwarming drogen, maar op een droge en niet vochtige plek. Stap 1: de materialen Plastic fles Zacht materiaal, vulling van kussen in dit geval Condoom Schaar Aansteker Tape Glijmiddel waterbasis of silicone-basis Stap 2: de voorbereiding zelf-kunstvagina-maken-1Haal de vulling uit een kussen, dit kan ook ander zacht materiaal zijn.

Stap 3: de vulling zelf-kunstvagina-maken-6zelf-kunstvagina-maken-5Rol het condoom uit eventueel kun je alvast een paar druppeltjes glijmiddel in de binnenkant doen. Stap 5: genieten maar! Je zelfgemaakte vagina Je zelfgemaakte vagina Door de variëren met het strakker of losser oprollen van de vulling en verschillende soorten vulling, en in plaats van een flesje bijvoorbeeld een bus Pringles creëer je jouw perfecte zelf ontworpen kunstkut.

Hoe te gebruiken Zorg altijd voor voldoende glijmiddel, op waterbasis of silicone-basis werkt het beste. Heel veel plezier! Wat is een kunstkut? Algemene tips. Informatie Contact — over ons Handige websites.

Neuk mijn slet xvideosvoetbal

Van
madeline_c712

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl