Mijn

Korte erotische verhalen sex op marktplaats

Woensdag 2st, Mei 2017 2:25:14 Am
[BANCHOR] kos kir
Stuur een gratis bericht
naar rspatafora
Offline
rspatafora
  • 21 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Valkenburg an der Göl, Netherlands
  • Oekraïens(Basic), Koreaans(Beginner)
  • Brandweerman, Leraar, Musicus
  • ID: 1838818892
  • Vrienden: Vitani76, JDHumphrey, angeline6
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 185 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Rita
Profiel bekijken: / 6943
Nummer: / +312645-896-48

Beschrijving:

Het is voorjaar en eindelijk is de temperatuur gestegen tot 15 graden. Mijn motor staat al de hele winter in mijn schuur daarom wordt het tijd om het beest tot leven te brengen. Een week geleden heb ik mijn dokter voor het eerst ontmoet. Ik schrok op toen ik niet mijn stokoude dokter zag bij het bezoek, maar een jonge god.

Donkerblonde haren, mooie blauwe ogen, een geweldige glimlach! Een ingegroeide haar, dat dit zo vervelend kan zijn! Nog nooit heb ik mezelf gemasturbeerd terwijl er iemand toekeek. Vorige week gebeurde dit zomaar. Ik had dit niet geanticipeerd, het gebeurde gewoon. Op mijn werk heb ik doorgroeimogelijkheden, maar dan moet ik wel één avond per week een cursus volgen voor een aantal weken.

Het is erg druk op het werk. We hebben veel projecten waardoor ik even een ontspannen moment voor mezelf moet zoeken. De vorige keer heb ik mezelf een Massage cadeau gegeven, nu heb ik zin in de sauna. Het is heerlijk in mijn tuin. Het zonnetje staat hoog aan de hemel, de temperatuur is lekker en mijn thee staat al op de tafel. Mijn beste vriendin gaat trouwen en met ons clubje van vriendinnen gaan we uit om het te vieren.

Een vriendin uit het clubje gaat met een uitsmijter van Club Panama in Amsterdam. Lees eerst wat er pas geleden is gebeurd in de trein met David in deze link: De man in de trein Mijn eerste afspraakje met David. Dit verhaal is voor de romantici onder ons. Geen kort verhaal over een heet moment, maar een langer verhaal vol romantiek en natuurlijk alle hete gedachtes, gevoelens en uiteindelijk een ontmoeting….

Het is uur geweest dus ik ben klaar met werken en rij naar huis. Onderweg zie ik dat een man langs de weg loopt en hij steekt zijn hand omhoog of hij een lift nodig heeft. Nog niet zo lang woon ik in een leuk dorp met leuke buren. Ik heb het hier prima naar mijn zin, maar ik wil graag wat meer contacten maken.

Lees eerst wat er pas geleden is gebeurd met mij en mijn buren in deze link: Buren   Ik heb een prachtige buurvrouw. Je zit te werken aan je project en er komt geen eind aan. Dag 2 van de week en je moet er nog Na een lange werkdag voel ik me vermoeid. Het is slecht weer dus een ideale dag om te gaan zwemmen. Eenmaal in de kleedkamers van het zwembad kleed ik me om en loop in mijn badpak naar het zwembad. Email adres:. SugarJane Sexy verhalen voor hem en haar.

Heb je geen zin om romantische boeken te lezen? Hier vind je korte, spannende verhalen. Heel veel leesplezier! Home Over mij Contact Gratis E-books. Tag erotische verhalen. Op het terras…. Mijn dokter… Deel 2. Mijn dokter…. Weer een les van mijn leraar…. Mijn leraar…. Hitte in de club…. De man in de trein, deel 2….

De man in de trein…. Hitte in de auto…. Mijn tennisleraar. Spanning op de werkvloer.. In het zwembad.. Volg mij. Schrijf je in! Meest recente berichten What happens in Milan, stays in Milan…. Onverwachte hitte — deel 2 Onverwachte hitte… Fietsclubje — 1 Stomend heet. SugarJane gebruikt cookies. Meer info Ik ga akkoord.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl