Mijn

Naaktfoto op internet seks met iemand onder de 18

Woensdag 5st, Mei 2018 7:49:34 Pm
[BANCHOR] sxe rap
Stuur een gratis bericht
naar m1ctk_dave
Offline
m1ctk_dave
  • 48 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Enkhuizen, Netherlands
  • Urdu(Geavanceerd), Tamil(Beginner)
  • Makelaar, Verzender
  • ID: 2725361317
  • Vrienden: mervinw, Neiloss93, ruthmarshall45
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 167 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Valerie
Profiel bekijken: / 6397
Nummer: / +312352-186-91

Beschrijving:

Maak je zoekopdracht zo specifiek mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld meerdere woorden. Eerst was hij aardig, kon ik leuk met hem appen. Maar ineens zei hij dat ik sexy en blote foto´s van mezelf moest maken. Dat wilde ik niet. Maar toen ging hij dreigen met van alles.

En toen heeft hij die doorgestuurd naar klasgenoten. En nu zag ik de foto ook al op internet staan. Ik werd nagekeken en uitgescholden. Een vriendinnetje zei dat ik het mijn moeder moest vertellen. Maar dat durf ik niet. Ik schaam me heel erg. Wat moet ik nu? Is jou ook zoiets als Anna overkomen? Of iets anders met seks of liefde wat je niet leuk vindt? Vertel het aan iemand die je vertrouwt, of neem contact op met Qpido.

Liefde en seks moeten namelijk iets moois te zijn. Jammer genoeg is het niet altijd leuk en kan het soms ook lastig of verdrietig zijn. Het maakt niet uit waar je mee zit, Qpido helpt jou graag om samen oplossingen te zoeken of om antwoord te krijgen op je vragen. Dat kan ook anoniem. Wij vinden niks gek, dus laat het weten als wij iets voor jou kunnen doen. Zoeken Maak je zoekopdracht zo specifiek mogelijk. Home » …mijn naaktfoto staat op internet. Mijn verhaal Hulp voor jou Meer informatie.

Dit nieuwsbericht delen:. Blijf er niet mee rondlopen! Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring van Spirit. Of bel ons 05 Aanmelden nieuwsbrief.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl