Mijn

Neuk mijn slet seks in oss

Dinsdag 21st, September 2018 6:4:59 Pm
[BANCHOR] sapphicerotica foto's
Stuur een gratis bericht
naar markjohnbateman
Offline
markjohnbateman
  • 29 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Losser, Netherlands
  • Urdu(Geavanceerd), Russisch(Bekwaamheid), Vietnamees(Vloeiend)
  • Econoom, Militair
  • ID: 2111147463
  • Vrienden: kacibel, Joanna_M
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 181 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Juliet
Profiel bekijken: / 4538
Nummer: / +312262-293-19

Beschrijving:

Home Zoeken Onderwerpen Seksverhalen May 9, Dit is een verhaal uit de categorie Misc. Sponsor van dit verhaal AdultFriendFinder - Vind single vrouwen in. Ik was net 18 en had een vakantiebaantje bij een bank. Ik zag er goed uit, lekkere borstjes en mooi lang haar. Mijn kutje was altijd geschoren. Bij de bank kwamen vaak klanten van wie ik stiekum lekker nat werd. Ik gleed dan heen en weer op mijn stoel achter de balie. Soms liep ik naar de archiefkamer en betatste mezelf.

Mijn chef was een vervelende oude man. Hij was zeker al over de 60 jaar. In zijn ogen kon ik blijkbaar niks goed doen. Altijd had hij wel iets te vitten Op een dag was ik weer super geil en ging ik zogenaamd iets halen uit de archiefkamer. Toen ik lekker met mezelf aan het spelen was hoorde ik de deur op slot gaan. Ik keek om en zag mijn chef staan. Ik kreeg een kleur en begon me te verontschuldigen.

Maar zo makkelijk kwam ik er niet vanaf. Ik probeerde langs hem heen naar de deur te komen, maar hij liet me struikelen. Hij was niet van plan me te laten gaan.

Ik werd een beetje ongerust, dat merkte hij. Hij geilde daar blijkbaar op, want hij ging op me zitten en trok mijn truitje omhoog. Ik gilde het uit, maar wist dat niemand me zou kunnen horen. Toen mijn tepeltjes toch wel een beetje stijf werden zag hij dat als een aanmoediging.

Ik had geen slipje aan Direct stak hij een vinger in mijn kut en ik kreunde er even van. Ik moest blijven liggen en ik hoorde zijn rits naar beneden gaan. Hij deed zijn broek uit en ging achter me zitten.

Zonder enige waarschuwing stopte hij een vinger in mijn kontgaatje. Dit had ik nog nooit gevoeld en ik vond het behoorlijk pijnlijk. Dat zei ik tegen hem, maar dat was juist een aanmoediging. Hij stopte er nog een vinger bij!

Ondertussen begon ik toch wel erg geil te worden. Het idee dat zo'n oude kerel mij hier lekker lag te gebruiken wond mij gek genoeg op. Blijkbaar had hij even genoeg van het vingeren want hij haalde zijn hand weg en ineens voelde ik zijn oude pik tegen mijn kutje aan drukken.

Met één ruk duwde hij zijn pik bij me naar binnen en begon keihard te stoten. Daar lag ik dan op de grond met een oude kerel in mijn zeiknatte kut en ik kreunde en gilde. En dat deed hij ook, want plots haalde hij zijn keiharde lul uit mijn kut en duwde hem in mijn anus. Ik had het gevoel dat ik openscheurde en kreeg de tranen in mijn ogen, maar hij ging maar door en stootte erg diep en hard. Ondertussen greep hij mijn haar vast en misbruikte hij me daar op de koude grond.

Het deed zo zeer, maar toch voelde ik mijn kut nog natter worden. Ik vond het heerlijk Hij trok zijn pik uit mijn anus en ik moets me omdraaien en op mijn knieeen gaan zitten. Ik begon te zuigen of mijn leven ervan af hing en speelde met mijn tepeltjes. Ik zag mijn chef geniten en hij keek me streng aan. Ondertussen begon ik mezelf te vingeren en kwam als snel klaar. Ik deed braaf mijn mond open en probeerde zoveel mogelijk van zijn warme zaad in te slikken Oh wat vond ik het heerlijk.

Toen hij helemaal klaar was, spugde hij op me en zei: 'Morgen weer, zelfde tijd' en verdween uit de kamer. Vanaf toen heb ik me bijna dagelijks door hem laten misbruiken en ik vond het heeeeerlijk Home Verhalen Onderwerpen. Hentailand Links ruilen?

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl