Mijn

Soft erotische verhalen geile dikke milf

Zaterdag 27st, Juli 2017 10:32:39 Am
[BANCHOR] danna plato
Stuur een gratis bericht
naar Beccs
Offline
Beccs
  • 38 jaar Vrouw, Meisje
  • Welden, Netherlands
  • Turks(Beginner), Oekraïens(Mooi zo), Deutsch(Beginner)
  • Bankier, Verzamelaar, Aanklager
  • ID: 3731686532
  • Vrienden: dasbroent, steffi555
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 186 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Whitney
Profiel bekijken: / 6856
Nummer: / +312632-413-12

Beschrijving:

Welkom op de site van RedRopes Erotische verhalen! Deze site, die ik in begon, is een platform voor het publiceren van mijn erotische verhalen, zowel voor fictie- als non-fictie verhalen, met BDSM als rode draad. Het erotische genre is een genre waar ik naast mijn liefde voor schrijven ook mijn passie voor BDSM erotiek kwijt kan. Ik schrijf al enige tijd korte teksten en columns die ik meestal via social media publiceer. Een paar jaar geleden ontdekte ik de passie voor het schrijven van korte erotische verhalen, zo'n beetje gelijk met het ontdekken van mijn passie voor BDSM.

Wat begon met het optekenen van mijn persoonlijke ervaringen mondde uit in bloemrijk geschetste fantasieverhalen, waarbij ik expliciet taalgebruik niet schuw. Sterker nog, expliciet taalgebruik zó hanteren zonder dat het plat of ordinair wordt, vormt een belangrijk ingrediënt van mijn verhalen, en bepaalt voor een deel de aantrekkingskracht ervan. Ik zie het als een uitdaging om een zo creatief en origineel mogelijke invulling te geven aan mijn verhalen. Wat dat betreft is het erotische genre misschien wel het moeilijkste genre, maar voor mij absoluut het favoriete genre.

De inspiratie voor mijn verhalen wordt gevormd door wat er zich ontspruit uit mijn ondeugende brein, in combinatie met wat uit het leven is gegrepen. Maar ook verhalen van andere erotica schrijvers vormen een bron van inspiratie. Op deze site kun je zowel mijn fictieve- als persoonlijke verhalen vinden. Ik wens je veel opwindend en zinnenprikkelend leesplezier!

Het is alweer het zevende deel in de reeks waarin opnieuw zinderende passie centraal staat. Dit keer betreft het een reünie van oude geliefden. Ik wilde met 'Paris-Amsterdam' meer de nadruk leggen op seks en erotiek, iets wat voor mijn gevoel te weinig aan bod was gekomen in de vorige delen.

Met het vervolg 'Agent-provocateur' kun je nu lezen hoe het volgens RedRopes verder gaat met dit spannende paar in de luxe hotelkamer ergens in hartje Amsterdam. Na soms weken aan een verhaal te hebben gewerkt ben ik natuurlijk reuze benieuwd wat jullie ervan vinden. Breng daarom ook eens je stem uit bij het verhaal dat je hebt gelezen!

Onderaan ieder verhaal kun je op het aantal sterren klikken dat je het verhaal wilt geven. Stemmen is overigens volledig anoniem! Ik kijk uit naar jullie reacties!

Opnieuw beleeft d it stijlvolle en kinky stel een zinderende avond. De lezers van shespot. Het verhaal is nu al meer dan Dat is nog eens leuk nieuws! Check mijn site binnenkort voor de publicatie! Wil je alvast meer lezen over dit spannende stel? Kijk dan op mijn Verhalen Fictie pagina!

Het zinnenprikkelende vijfde deel van mijn 'Prikkelend Proza' reeks staat sinds vandaag online. Je leest het hier als eerste! Gisteren mocht RedRopes Erotische verhalen haar e bezoeker verwelkomen! Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar :- Ook voor staan er weer zinnenprikkelende, spannende en kinky verhalen op stapel, te beginnen met de publicatie van het vijfde deel van mijn 'Prikkelend Proza' serie.

Verhalen Fictie Het belooft weer een zinderend verhaal te worden, met als terugkerend thema nieuwe ontmoetingen en prikkelende BDSM. Houd mijn site de komende tijd in de gaten voor de publicatie!

RedRopes Erotische verhalen bestaat vandaag precies een jaar! Daar ben ik natuurlijk best een beetje trots op! En het eind is nog lang niet in zicht :- Momenteel ben ik druk bezig met het tweede verhaal voor mijn 'Prikkelend Proza' reeks, met als titel 'Feest van verlangen'. Houd mijn site de komende tijd weer in de gaten voor de publicatie. Dank aan al mijn lezers! Of zoals een collega het mooi verwoordde: Zonder lezers geen schrijvers, zonder schrijvers geen lezers. Wie weet op welke plaats mijn site bij de volgende editie eindigt!

Het eerste verhaal van 'Prikkelend Proza' staat sinds vandaag online! De verhalen kun je hier straks vinden onder het kopje 'Prikkelend Proza' op de pagina Verhalen Fictie. Dit keer dus even geen nieuwe avonturen voor het koppel uit 'Fantasie Erotique',  maar het eerste verhaal uit een serie van op zichzelf staande verhalen met wisselende karakters.

BDSM blijft echter het terugkerende thema. Houd mijn site de komende tijd dus in de gaten voor de eerste publicatie! Wat vind je van deze site? Je kunt hier anoniem je waardering of score geven! Alle verhalen, teksten en foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. RedRopes Erotische verhalen. Lid van:. Rating: 4. Delen Tweet Pinnen Delen.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl