Oma

Bevalling opwekken seks erotiek op speurders

Donderdag 3st, Mei 2018 1:30:35 Pm
[BANCHOR] trannie
Stuur een gratis bericht
naar ChauskinRodion
Offline
ChauskinRodion
  • 40 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Terschelling, Netherlands
  • Italiaans(Bekwaamheid), Deutsch(Bekwaamheid)
  • koken, Wijnmaker, Oogarts
  • ID: 2284363691
  • Vrienden: flictonic, Kodiak, butchalson
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 154 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Marilyn
Profiel bekijken: / 8862
Nummer: / +312769-826-55

Beschrijving:

Angela Gallo zat midden in de heftigste momenten van haar bevalling, ze voelde zich 'fragiel, hulpeloos en overdonderd' en toen had ze het: ze ging masturberen. Vrij bizar zou je denken, maar mevrouw Gallo is ervan overtuigd dat het stimuleren van de clitoris tijdens haar bevalling heel veel goeds heeft gedaan.

Het was een natuurlijke manier om de pijn te bestrijden en zo was de bevalling beter uit te houden. Hoewel orgasmes tijdens een bevalling vaker voor schijnen te komen, is het zelf opwekken van de natuurlijke pijnverlichter een no go om over te praten. Dat is precies de reden dat Angela nu de publiciteit zoekt via haar blog , vertelt ze Daily Mail Australia. De fotografe uit Mornington Peninsula Australië , vindt dat vrouwen bij een 'gewone' bevalling te weinig opties krijgen voor pijnverlichting.

Haar eerste bevalling deed ze met een ruggenprik, maar daardoor voelde het alsof ze geen controle meer had over haar lichaam. Daarom besloot ze haar tweede bevalling anders te doen, ze masturbeerde tegen de pijn.

Zo had ze geen medicijnen nodig. Ook duurde haar tweede bevalling slechts zes uur, een fluitje van een cent als je het vergelijkt met de eerste: die duurde 45 uur.

Op haar blog schrijft Angela: ,,Het is totaal geen seksueel verlangen, het is mijn lichaam dat zegt 'hey, een natuurlijke manier van pijnverlichting'. Het gaat erom dat je je opties verkent en het heft in eigen hand neemt als het gaat om jouw ervaringen met bevallen op een fysiek en mentaal niveau. En wees niet geschokt, geboorte en seks verlopen bijna op exact dezelfde manier.

De hormonen, sensaties, hersenactiviteit. Onze vulva's zwellen op, de bloedstroom wordt heftiger, we kreunen, bewegen onze heupen, ademen diep en zweten. Angela wist dat er vrouwen over de hele wereld zijn die orgasmes ervaren tijdens hun bevalling, zij wilde dat ook meemaken en ze schaamt zich er niet voor. Het kan alleen beschreven worden als een leeuwin die uit haar kooi komt: sexy, sterk, capabel en warm. Haar echtgenoot kent Angela maar al te goed: hij vroeg haar op het moment dat ze bijna ging bevallen ze had al 9 centimeter ontsluiting ,,Wil je misschien seks?

Angela snapt wel dat deze vorm van pijnverlichting voor veel vrouwen buiten de comfort zone ligt, maar ze raadt het toch aan. Debra Pascali-Bonaro, pionier als het gaat om geboortes met orgasmes, zegt: ,,We leven in een cultuur waarin sommige vrouwen zich echt schamen als ze plezier hebben tijdens de bevalling, want de verwachting is dat we lijden.

Dat moeten we veranderen. Oxytocine met een beetje endorfine en adrenaline: allemaal stofjes die ervoor zorgen dat je je lekker voelt en die komen vrij bij deze aanrakingen.

Bevallende vrouwen zouden er dus goed aan doen hun tepels of clitoris te stimuleren. Ook zoenen of andere vormen van affectie maken de bevalling dragelijker. De politie postte dinsdag al een oproep op Twitter, inclusief foto van de gevonden papegaai, om de eigenaar te achterhalen. Foto: GettyImages. De politie is op zoek naar de eigenaar van een groene amazonepapegaai.

De vogel werd gevonden in het Zwanemeerbos in het Drentse Gieten. Opvallend aan het dier is dat het Papegaaitje leef je nog kan fluiten. De papegaai kan ook Nederlands spreken, zo twittert de politie. Een dag later heeft de eigenaar zich echter nog niet gemeld, laat de politie weten.

Katten gooien graag hun charme in de strijd om te krijgen wat ze willen Foto: ANP. Katten zijn waarschijnlijk de meest mysterieuze dieren die we ooit dichtbij ons zullen hebben. Ze tikken zonder reden je plant uit de vensterbank, zitten op je toetsenbord terwijl je bezig bent en vragen om de meest vreemde redenen aandacht.

Eén van die redenen kan eten zijn, logisch natuurlijk. De ene kat doet dat wat slimmer dan de andere kat. En liet zich daarna adopteren door de gulle gever. Vooral heel slim. In Artis is maandagavond een olifantje geboren. Ruim drie jaar geleden werd voor het laatst een olifantenkalf geboren in de Amsterdamse dierentuin.

De olifantenkudde liet maandagavond blijken dat er iets bijzonders te gebeuren stond. De dieren klapperden met hun oren en zwiepten met hun staarten. Het kalf kwam in slechts één minuut ter wereld en stond een kwartier later op vier poten. Trotse moeder van de viervoeter is de Aziatische olifant Thong Thai.

Zij baarde al eerder vijf andere kinderen. De kleine olifant gaat aanstaande vrijdag voor het eerst naar buiten. Afgebeeld is niet Zafar. Zafar, een Franse tuimelaar, zwom met een vrachtschip mee naar Amsterdam. En maar goed ook. Medewerkers van de Stichting SOS Dolfijn zijn er zondag in geslaagd de tuimelaar die zaterdag in de haven van Amsterdam terechtkwam via de sluizen bij IJmuiden naar de Noordzee te brengen.

De tuimelaar, die Zafar wordt genoemd, kwam mee met een zeilend vrachtschip vanuit Frankrijk. Het dier zwom drie dagen naast het schip en ging mee door de sluizen naar Amsterdam. Nichola moest vrezen voor haar leven vanwege Covid, maar knapte op en kon weer aan het werk. Een medewerkster in een verzorgingstehuis die vreesde voor haar leven vanwege Covid, knapte op en ging weer aan het werk.

Het zal je maar gebeuren. Je doet je werk in een verzorgingstehuis wanneer je plotseling een epileptische aanval krijgt en acuut naar het ziekenhuis moet worden afgevoerd. Modern Family is terug op Netflix met 8 seizoenen. Goed nieuws voor fans van Modern Family.

De serie is terug van weggeweest op Netflix. Vanaf vandaag kun je de eerste 8 seizoenen van de serie weer streamen.

De populaire Amerikaanse sitcom verdween eind augustus van de streamingsdienst. Dit tot groot verdriet van fans. Nu, negen maanden later, lijkt men bij Netflix geluisterd te hebben naar hun smeekbedes. De serie staat er weer op. Na 9 lange maanden is de Amerikaanse serie Modern Family terug op Netflix. Foto's: AFP. Oorlogsveteraan Tom Moore blaast donderdag honderd kaarsjes uit. Dat op zich is al een speciale leeftijd, maar de Britse oorlogsveteraan zal zijn verjaardag niet snel vergeten.

Hij heeft namelijk al meer dan Tom Moore, ook wel bekend als 'Captain Moore', werd bekend vanwege de honderd rondjes die hij door zijn 25 meter lange tuin liep. Hij deed dit om geld op te halen voor de Britse gezondheidszorg.

Om nog meer geld op te halen, bedacht hij een tweede actie: hij nam het nummer You'll Never Walk Alone op met zanger Michael Ball. Dat nummer verscheen in no time in de Britse hitlijsten op nummer 1. Met succes: met zijn twee acties haalde hij zo'n 35 miljoen euro op voor de Britse gezondheidszorg.

Joe 'B'. Foto: The Colorado Lottery. Hij kiest al dertig jaar dezelfde getallen, Joe B. Er komt een moment dat die mij geluk brengen, moet hij gedacht hebben. De wellicht ietwat bijgelovige man kreeg gelijk: op één dag won hij maar liefst twee keer een miljoen.

Joe deed mee met een zogenoemde Powerball-jackpot. De nummers hebben hem veel geluk gebracht. De algehele jackpot miste hij, omdat zijn Powerball-nummer van 26 niet werd getrokken. Blijf zoveel mogelijk thuis, is het devies. Al zes weken lang werkt Nederland thuis, en dat gaat lang niet altijd met een net pak aan. Ben je helemaal klaar met iedere dag een onesie, pyjama of joggingbroek aan?

Deze mensen hebben er iets op gevonden. Net als de rest van de wereld, ligt ook de mode-industrie op z'n gat. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, want dan bedenken we gewoon zelf wat. Koningin Máxima en prinsessen openden de digitale kleedjesmarkt.

Het positieve nieuws van maandag 27 april. Zwangere wolf, warmste Koningsdag ooit gemeten, en Nieuw-Zeeland is vrij van covid Pessimisme leidt tot onverschilligheid, optimisme tot daden. Daarom houdt Metro je dagelijks op de hoogte van het positieve nieuws op deze in crisis verkerende wereld. Het Belgische wolvenpaar Nolla en August verwacht welpen. De wolven bevinden zich in een afgebakend natuurgebied in Belgisch Limburg. Huwelijksgeluk, langs de kant van de weg.

Maanden keken ze er naar uit, de bruiloft op vrijdag 24 april. En toen kwam er corona… Bennie en Everdien zetten met heel wat regelwerk toch door en beleefden een dag van hun dromen. Bennie Ruitenberg 21 uit Lunteren en Everdien Hardeman 20 uit Barneveld gaven elkaar vrijdag het jawoord.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl