Oma

Hotstone massage alkmaar meisjes kapsel kort

Vrijdag 21st, December 2017 10:30:33 Am
[BANCHOR] creampie jpg
Stuur een gratis bericht
naar timeless54
Offline
timeless54
  • 35 jaar Vrouw, Tweelingen
  • IJsselstein, Netherlands
  • Italiaans(Elementair), Japans(Beginner), Bengalen(Elementair)
  • Producent, Viroloog
  • ID: 2925998132
  • Vrienden: Caitlin_Holt, jian18gang, rolandgjata
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 156 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Nicole
Profiel bekijken: / 5995
Nummer: / +312371-179-85

Beschrijving:

Onze hotstone massages zijn heel geschikt bij spanningen, stress, spijsverteringsproblemen, spierpijn, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose , rug- of nekklachten en een slechte doorbloeding. Het therapeutische effect van warme stenen is wereldwijd al duizenden jaren bekend. De warmte van de stenen dringt diep door in weefsel, spieren, botten en gewrichten. Het werkt ontspannend; opgehoopte afvalstoffen worden losgemaakt en uw lichaam wordt gezuiverd van stress. Hotstone massage is, mits goed toegepast, een weldaad voor zowel lichaam als geest.

Doordat de warmte van de stenen de massage versterkt, ontstaat optimale ontspanning. Het is een techniek die al voor het begin van onze jaartelling door de Grieken en Romeinen werd gebruikt. De techniek werd en wordt in oosterse culturen gebruikt ter voorkoming en bij de behandeling van diverse aandoeningen.

Bij hotstone massage zijn er zowel relatieve als absolute contra-indicaties. Als sprake is van een relatieve contra-indicatie mag in sommige gevallen wel worden gemasseerd maar moeten bijvoorbeeld bepaalde plekken op het lichaam worden vermeden. Bij relatieve contra-indicaties is het advies om eerst met de behandelend arts te overleggen. Bij absolute contra-indicaties mag geen hotstone massage worden gegeven. Ook zijn er nog gevallen waarbij de massage in principe zonder voorafgaand overleg met de arts kan worden gegeven.

Dan gaat het bijvoorbeeld om blauwe plekken, kneuzingen en spataderen. In de meeste gevallen kiest de cliënt voor een hotstone massage omdat de massage prettig aanvoelt en ontspanning geeft. Ook is bekend dat de massage afvalstoffen afvoert en dat de cliënt mede daardoor in de uren en dagen erna zich extra energiek voelt. Van diverse klachten en aandoeningen is vastgesteld dat de massage daadwerkelijk verlichting biedt. Het gaat dan vooral om stress, vermoeidheid, spierproblemen en -blokkades, fibromyalgie en spijsverteringsproblemen.

Bij een slechte doorbloeding van het weefsel kan hotstone massage de doorbloeding verbeteren. Ook kan de massage bij sommige vormen van reuma en artrose de pijn verminderen. Wil je een afspraak maken bij Schoonheidssalon IN? Maak dan online een afspraak in onze vestiging in Hilversum  of  Alkmaar. Hotstone massage Onze hotstone massages zijn heel geschikt bij spanningen, stress, spijsverteringsproblemen, spierpijn, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose , rug- of nekklachten en een slechte doorbloeding.

Waar komt hotstone vandaan? Contra-indicaties Bij hotstone massage zijn er zowel relatieve als absolute contra-indicaties. Waarom hotstone massage?

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl