Oma

Naakt onder zonnebank georgina verbaan neuken

Zaterdag 13st, Maart 2018 7:16:24 Pm
[BANCHOR] cp naakt
Stuur een gratis bericht
naar gigizak
Online
gigizak
  • 35 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Sautelande, Netherlands
  • Italiaans(Elementair), Russisch(Bekwaamheid), Javaans(Gemiddeld)
  • Geograaf, Agronoom
  • ID: 6939718995
  • Vrienden: shouklyagayen, tomlightner, sally_pelly
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 159 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Jill
Profiel bekijken: / 1963
Nummer: / +312422-283-37

Beschrijving:

We kennen hem allemaal: de blauw verlichte cabine waar je in kunt gaan liggen om mooi bruin te worden zonder de zon. Het geeft een zomers gevoel, je voelt je een stuk beter en mooier en door het bruine kleurtje kun jij met een gerust hart een kort topje aantrekken. Nog beter is dat je deze zomer geen dure vakantie naar de zon hoeft te boeken om bruin te worden. Maar hoe lang mag je nu eigenlijk onder de zonnebank en waar moet je rekening mee houden als je voor de eerste keer onder de zonnebank gaat?

In dit artikel zet ik zeven zonnebank tips en richtlijnen voor je op een rij. Zo kun ook jij veilig onder de zonnebank en genieten van de voordelen die de zonnebank met zich mee brengt. Jij wil beginnen met de zonnebank. Dan is het belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je onder de zonnebank gaat. Wist jij dat het zonnebankgebruik voor mensen onder de 18 jaar verboden is? De kans is dus groot dat jouw eerste zonnebank bezoek op jouw 18 e is.

Dit maakt een zonnebanksessie trouwens ook een heel leuk cadeautje of een leuke moeder en dochter activiteit! Huidtype 1 : zeer lichte huid, wordt heel langzaam tot niet bruin, gaat vaak samen met sproeten en rood haar, lichte ogen en je huid verbrandt zeer snel.

Jouw persoonlijke ervaring heeft je geleerd hoe je moet omgaan met de zon; waarschijnlijk kun je niet al te lang in de zon en moet je je erg goed insmeren. Ik raad je aan om geen gebruik van de zonnebank te maken. Huidtype 2 : lichte huid, blond haar, lichte ogen, wordt langzaam maar zeker bruin en verbrand snel. Bouw jouw zonnebanksessie rustig op via een zonnebankschema en smeer je goed in;.

Huidtype 3 : licht tot getinte huid, vrije donkere ogen, verbrandt niet snel, kleurt makkelijk bruin, donkerblond tot bruin haar. Gebruik een goede crème om je huid goed te verzorgen en let op je huid;.

Huidtype 4 : een van nature getinte huid, donker haar, donkere ogen, verbrand niet snel en wordt gemakkelijk bruin. Het zonlicht is goed voor je huid en je huid kan er erg goed tegen. Smeer je toch altijd in met crème door de straling van de zon. Ben jij al op de hoogte van jouw huidtype voor een passende en veilig zonnebanksessie?

Doe dus eerst even goed onderzoek voordat jij aan jouw zonnebankbehandeling begint of een zonnebanksessie cadeau geeft. In welk huidtype herken jij jezelf? Begin rustig aan jouw zonnebank kuur en bouw de sessieduur steeds verder op. Ga dus niet meteen een half uur onder de zonnebank liggen omdat je graag zo snel mogelijk van je bleke tint af wil.

Dat werkt uiteindelijk alleen maar averechts, omdat je huid dan eerder zal verbranden dan dat het een mooi bruin kleurtje krijgt. Houd daarom een maximum aan van vijf kuren van tien behandelingen voor een heel jaar. Voor de mensen met een licht huidtype huidtype één en twee is het maximum aantal behandelingen nog lager.

Uiteraard kun jij hier ook advies voor vragen aan de expert bij een zonnebankstudio bij jou in de buurt. Hieronder volgt een zonnebankschema , maar ik raad je altijd aan om je huid te laten analyseren door een professional van de zonnebankstudio. Heb je een zonnebank thuis? Test dan eerst hoe de huid reageert op de zonnebank. Geeft het schema of de professional aan dat je bijvoorbeeld 7 minuten onder de zonnebank mag, maar gaat je huid na 2 minuten al heel erg jeuken?

Stop dan direct! Maak altijd gebruik van zonnebrandcrème onder de zonnebank ter bescherming van de huid. Er zijn zelfs speciale zonnecrèmes verkrijgbaar die je huid sneller laten bruinen.

Hierdoor hoef je minder lange sessies onder de zonnebank te houden. Dit is beter voor jouw gezondheid en de staat van je huid. Denk er ook aan om een speciale bril voor je ogen te kopen en zorg dat je van tevoren genoeg gedronken hebt. Net zoals bij het zonnen op het strand moet je namelijk goed gehydrateerd blijven. Voor de mensen met veel sproeten onder ons, raad ik je aan om eerst langs je huisarts te gaan. De huisarts kan vervolgens vaststellen of je huid de zonnebanksessie aan kan.

Denk dus niet dat een goede crème voldoende is. Persoonlijk denk ik dat de huisarts je een zonnebank bezoek eerder afraadt dan aanmoedigt. Aangezien jij geïnteresseerd bent in tips voor de eerste keer zonnebank , ga ik ervan uit dat jouw huid nog niet heeft kunnen wennen aan de straling van de zonnebank. Het is belangrijk dat jij daarom jouw huid langzaam aan de zonnebanksessie laat wennen.

Begin met een zonnebanksessie van maximaal 10 minuten. Ga jij te snel te lang onder de zonnebank, dan kun jij jouw huid enorm beschadigen en verbranden. Tussen de zonnebanksessies moet je jouw huid 48 uur met rust laten; ga je na 24 uur alweer onder de zonnebank, dan kan je huid overgevoelig raken.

Het bruin kleuren van de huid is namelijk ook gewoon een beschermingsreactie van de huid. Als beginner is het goed om te beseffen dat je niet direct resultaat hoeft te merken na je eerste zonnebank minuten. Het kan even duren voordat je wat kleur krijgt. Wees dus geduldig en ga niet extra lang onder de lampen liggen, omdat je zo snel mogelijk bruin wilt worden.

Opbouwen is belangrijk, net als bescherming van de huid. Wanneer je merkt dat je huid geïrriteerd raakt en begint te prikken, kom dan direct onder de zonnebank vandaan. Maak niet eerst je minuten op. Gezondheid gaat altijd voor het bruine kleurtje.

Als je medicijnen gebruikt, let er dan op dat er typen medicijnen zijn die je overgevoelig maken voor UV-licht. Mocht het zo zijn dat na het zonnen een van de volgende reacties optreedt, ga dan direct langs bij je huisarts:. Hij of zij kan je advies geven over de vervolg sessies of raadt af om nogmaals onder de zonnebank te gaan.

De meeste zonnebankers gaan het liefst naakt onder de zonnebank. Ik begrijp dat jij de eerste paar keer liever nog even je ondergoed aan wil houden. Mocht je ondergoed willen dragen, let er dan op dat dit geen zijde ondergoed is. Zijde wordt heel warm, waardoor je huid kan verbranden. Het beste kun je ook een bh dragen met afneembare bandjes, zo kleur je mooi in één geheel. Daarnaast moet je ook rekening houden met je sieraden, make-up of parfum als je onder de zonnebank gaat. Cosmetica kan door UV-licht een reactie op de huid veroorzaken en sieraden kunnen een afdruk nalaten, omdat het geen licht doorlaat.

Bij het zonnedaden op het strand heb je toch ook geen sieraden om? Dit geldt ook voor eventuele piercings. Misschien dat jij je zonder je make-up, sieraden of parfum wel heel naakt voelt onder de zonnebank.

Houd deze richtlijnen goed aan, maak goed gebruik van onze zonnebank tips en dan ben jij klaar voor je eerste keer zonnebank! Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze stellen in de reacties!

Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet!

Liefs, Naantje. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Tip 1: ken je huidtype voor de eerste keer onder de zonnebank Jij wil beginnen met de zonnebank. Overzicht huidtypen Huidtype 1 : zeer lichte huid, wordt heel langzaam tot niet bruin, gaat vaak samen met sproeten en rood haar, lichte ogen en je huid verbrandt zeer snel. Bouw jouw zonnebanksessie rustig op via een zonnebankschema en smeer je goed in; Huidtype 3 : licht tot getinte huid, vrije donkere ogen, verbrandt niet snel, kleurt makkelijk bruin, donkerblond tot bruin haar.

Gebruik een goede crème om je huid goed te verzorgen en let op je huid; Huidtype 4 : een van nature getinte huid, donker haar, donkere ogen, verbrand niet snel en wordt gemakkelijk bruin. Tip 2: stel een zonnebank schema op Begin rustig aan jouw zonnebank kuur en bouw de sessieduur steeds verder op. Voorbeeld zonnebank schema Huidtype 2 Huidtype 3 Huidtype 4 Week 1 minuten minuten minuten Week 2 minuten minuten minuten Week 3 minuten minuten minuten Week 4 minuten minuten minuten   Tip 3: bescherm de huid onder de zonnebank Maak altijd gebruik van zonnebrandcrème onder de zonnebank ter bescherming van de huid.

Tip 4: bouw je zonnebanksessie op Aangezien jij geïnteresseerd bent in tips voor de eerste keer zonnebank , ga ik ervan uit dat jouw huid nog niet heeft kunnen wennen aan de straling van de zonnebank. Tip 5: wees geduldig met het resultaat van de zonnebank Als beginner is het goed om te beseffen dat je niet direct resultaat hoeft te merken na je eerste zonnebank minuten. Mocht het zo zijn dat na het zonnen een van de volgende reacties optreedt, ga dan direct langs bij je huisarts: Roodheid; Huidirritatie; Eczeem; Ontstekingen; Blaren.

Tip 7: ga naakt onder de zonnebank De meeste zonnebankers gaan het liefst naakt onder de zonnebank. Alvast heel veel plezier gewenst en geniet! Veel zonnige groetjes en liefs, Naantje Beoordeel dit artikel:. Related Items huidbescherming tanning tips zonnebank zonnebank tips zonnen. Naantje Hi! You may also like Zo word je mooi bruin deze zomer: 5 tips.

Hoe vaak mag je onder de zonnebank? Leave a Reply Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Social media.

Seks in oss zwart hotties

Van
lennyaxeman

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl