Oma

Naakte 13 jarige meisjes met kale kutjes

Zaterdag 11st, April 2017 3:40:58 Pm
[BANCHOR] stickam stream
Stuur een gratis bericht
naar brentwoodchurch
Offline
brentwoodchurch
  • 24 jaar Vrouw, Krab
  • Haven, Netherlands
  • Japans(Beginner), Spaans(Bekwaamheid)
  • Marketeer, Diplomaat
  • ID: 3655987739
  • Vrienden: Losbogados
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 179 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Vanessa
Profiel bekijken: / 6637
Nummer: / +312134-894-24

Beschrijving:

Onder invloed van hormonen begint het lichaam in de puberteit te veranderen. Bij meisjes gebeurt dat tussen de 8 en 13 jaar gemiddeld op de leeftijd van 10,5 jaar , bij jongens tussen de 9 en 14 jaar gemiddeld op de leeftijd van 11,5 jaar. Bij meisjes start de puberteit met de groei van de borsten.

Ook krijgen zij een groeispurt en bredere heupen door een verandering in vetverdeling. Bij meisjes gaat het schaamhaar en okselhaar groeien en ook de clitoris en de schaamlippen worden groter. Als laatste krijgen meisjes hun eerste menstruatie, gemiddeld op een leeftijd van 13,5.

Bij jongens start de puberteit met de groei van de ballen en penis. Ook zij krijgen een groeispurt, dat begint met de handen en voeten. Schaamhaar en okselhaar gaan groeien net als het gezichtshaar. Ook de stem van jongens wordt lager door de groei van het strottenhoofd , zij krijgen de baard in de keel.

Als laatste krijgen jongens hun eerste zaadlozing, gemiddeld op 14 jarige leeftijd. Kinderen worden zich bewust van de mening van anderen en gaan zichzelf met anderen vergelijken. Daardoor kunnen ze al vanaf een jaar of 6 ontevreden zijn over hun lichaam. Meisjes willen meestal dunner zijn, jongens groter. Een negatief lichaamsbeeld op deze leeftijd is een belangrijke voorspeller van latere ontevredenheid over het lichaam en eetproblemen. Kinderen worden zich meer bewust van sociale waarden en normen.

Rond het 11e jaar krijgen ze meer een gevoel van zelfredzaamheid en onaantastbaarheid. Internet begint ook een rol te spelen. In gingen Nederlandse kinderen gemiddeld met 8 jaar voor het eerst online. Ze lijken dat steeds jonger te gaan doen. Een minderheid van de oudere kinderen gebruikt internet ook om informatie over seks op te zoeken. Aan het eind van deze levensfase zijn de meeste kinderen wel eens verliefd geweest. Deze relatie bestaat vaak alleen uit het bij elkaar staan in de pauze of met een groep vrienden rondhangen.

Ze brengen ook zelden tijd met elkaar door zonder anderen erbij. Jongeren die zich aangetrokken voelen tot hun eigen seksegenoten kunnen zich al bewust worden van deze gevoelens. Jongeren kunnen zich op deze leeftijd al bewust worden van gevoelens voor iemand van dezelfde sekse. Vanaf een jaar of 10 neemt de interesse in seksualiteit toe. Maar niet alle kinderen zijn er evenveel mee bezig.

Op deze leeftijd komen sommige kinderen ook per ongeluk of expres in contact met pornografische beelden. Tussen 11 en 13 jaar kunnen kinderen seksuele fantasieën krijgen. Het stimuleren van de geslachtsdelen, of wel masturbatie, vindt ook in deze levensfase plaats. Lichamelijke ontwikkeling  Onder invloed van hormonen begint het lichaam in de puberteit te veranderen. Puberteit Lees meer over dit thema.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl