Oma

Sex met je broer flikken gent gemist

Dinsdag 8st, Oktober 2018 9:29:23 Am
[BANCHOR] snny leony
Stuur een gratis bericht
naar Lish2000
Online
Lish2000
  • 31 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Graft De Rigp, Netherlands
  • Russisch(Basic), Tamil(Vloeiend)
  • Sommelier, Analist, Bankier
  • ID: 1216496928
  • Vrienden: mike.nafea3, TheNut
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 154 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Patsy
Profiel bekijken: / 2327
Nummer: / +312458-169-73

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Hallo iedereen, ik ben Sophie. Ik ben 16 jaar en ik heb bruin haar, bruine ogen en ik ben vrij slank. Tegewoordig heb ik een c cup, maar ten tijde van dit verhaal was dit amper een a cupje. Toen ik 13 was gingen we zoals elk jaar met de familie op vakantie.

Normaal huurden we een huisje met zwembad, maar deze keer hadden mijn ouders voor een strandvakantie in een hotel gekozen. Kwestie van eens iets anders te proberen. In het hotel hadden we twee kamer gehuurd. Een kamer met een twee persoonsbed voor mijn ouders en een kamer met twee aparte bedden voor ik en mijn broer.

Mijn broer was toen 15 en mama vond dat hij verantwoordelijk genoeg was voor de aparte kamer en om daar op mij te letten. En uiteindelijk maakte het zoveel niet uit want we sliepen enkel in die kamers, overdag zaten we aan het strand of in de stad. De eerste dagen gingen allemaal perfect, we hadden veel plezier samen. Buiten één ding dan. Als we 's avonds gingen slapen merkte ik dat mijn broer rare dingen begon te doen onder zijn laken.

Nu was ik toen mss nog jong, maar niet dom. We hadden thuis een vrij liberale opvoeding gekregen en ik wist best wel wat hij daar aan het doen was. Ik vond het vooral een beetje vreemd, en ook lastig, omdat ik me niet meer durfde bewegen eens ik die geluiden hoorden, zodat mijn broer niet zou weten dat ik nog wakker was.

De vierde nacht werd het me eigelijk wat teveel, want ik was erg moe en wou eens rustig kunnen slapen. Dus opeens zei ik ' kan je daar eens mee stoppen verdorie, ik zou graag slapen '. Mijn broer moest serieus geschrokken zijn want alles stopte en hij zei niets meer en ik viel niet lang daarna in slaap. De zesde avond kwam mijn broer erg laat op onze kamer. Hij had van mama mogen uitgaan met wat mensen die hij had leren kennen.

Nu zag ik onmiddelijk dat er wat met hem scheelde. Toen ik het vroeg barste hij in tranen uit en vertelde hij hoe een meisje waar hij verliefd op was geworden hem had gedumpt voor een ander jongen in het hotel. Hij was er echt kapot van op die moment. Ik deed mijn best als zus om te luisteren en na wat praten ging hij snel zijn pyjama aandoen en gingen we slapen. Maar het zat hem nog zo hoog en in de donkere kamer bleven we nog praten. Na een minuut of tien vroeg hij of hij bij me mocht komen liggen, hij had nood aan een knuffel.

Goed, zei ik en hij kreeg een knuffel van me zoals alleen een zus die kan geven. Maar in plaats van terug naar zijn eigen bed te gaan bleef hij liggen en begonnen we terug te praten.

Ik lag in zijn lepeltje. Na een tijd merkte ik dat hij een stijve had. Ik botste er wat tegen met mijn poep en vroeg wat dat te beteken had. Hij antwoorde dat dat nu eenmaal gebeurde als hij al twee dagen niet had kunnen spelen met zichzelf omdat ik me er aan stoorde. Ik vroeg hem of hij dan opgewonden was. Hij zei dat het meer een gewone reactie was omdat hij met een meisje in bed lag. Nu begon ik met mijn poep wat te bewegen en vroeg of hij hier dan geil van werd. Dit was blijkbaar teveel voor hem, want hij werd opeens helemaal wild.

Hij begon mij in mijn nek te zoeken en zijn handen lagen opeens op mijn jonge borstjes en hij zat met zijn lul tegen me aan te rijden. Ik wist niet goed wat ervan te denken, maar ik vond het best leuk eigelijk.

Hij begon met zijn handen onder mijn slaapkleedje te prutsen, en dat vond ik maar onhandig, dus ik zette me even recht en deed het uit. Hij vatte zijn handen om mijn prille borstjes en zoende mijn nek nog gretiger. Hij duwde zijn harde lul stevig tegen mijn kleine kontje aan. Hij liet een hand naar beneden zakken,tussen mijn benen. Ik opende ze een beetje om het hem gemakkelijker te maken. Zijn hand gleed in mijn slipje en opeens was ik in de hemel. Ik zuchtte zachtjes.

Hij wreef met twee vingers over mijn clitje en liet ze af en toe naar binnen glijden. Ik was al snel kletsnat. Mijn broer bleef tegen me aanrijden terwijl hij me vingerde. Na een minuut of vijf kwam hij opeens zuchtend klaar, in zijn boxershort. Hij moest wat bij zinnen zijn gekomen, want hij begon direct van ' sorry, sorry, ik ging tever '. Maar ik draaide me om en zei dat het oké was, en ik zoende hem. Hij keek in men ogen en glimlachte. Hij wou terug naar zijn eigen bed, maar ik hield hem tegen.

Mijn broer sliep al binnen de tien minuten, maar bij mij duurde het langer. Mijn natte slip irriteerde me, dus dat deed ik uit. Na een tijdje viel ik ook in slaap. Mijn broer had in zijn slaap zijn armen rond me heen geslagen. Ik verlegde me was zodat ik terug met mijn kontje tegen zijn lul lag. Al snel had hij weer een stijve lul. Nu wou ik zijn lul wel eens zien ook, en het was ondertussen weer wat licht, dus ik draaide me voorzichting om en hefte het laken wat op.

Ik weet nog hoe prachtig ik hem vond, althans het deel dat ik kon zijn. Zijn eikel en een klein stukje van zijn lul staken boven zijn boxershort uit.

Ik voelde me opeens supergeil worden, omdat ik naakt naast mijn broer lag, terwijl ik naar zijn lul zat te staren. Ik liet mijn hand naar beneden glijden en legde twee vingers op zijn harde eikel.

Toen werd ik moediger en liet mijn hand in zijn boxershort glijden en nam zijn lul vast. Ik ging er zachtjes mee op en neer, maar dat ging niet zo vlot vanwege de positie. Ik zoende mijn broer wakker en eerst was hij erg geschrokken omdat ik zijn lul vasthad. Maar ik zei hem dat ik zijn lul wilde zien. En hij ging op zijn rug liggen. Ik weet nog hoe groot zijn lul leek. Ik was toen nog een klein meisje, dus hij had echt een grote voor mijn gestalte.

Ik liet mijn handen over zijn lul glijden en nam die vast. Ik vond het leuk hoe het vel op en neer schoof. Opeens kwam mijn broer klaar. Kledders sperma vlogen op mijn gezicht en op mijn borstjes.

Dat vond ik maar niks dus ik sprong recht en wou alles er snel afdouchen. Toen ik terug uit de badkamer kwam was mijn broer ook aangekleed en gingen we naar het ontbijt met mijn ouders. De hele dag deden we alsof er niets aan de hand was. We begonnen weer te zoenen en te strelen en al snel lagen we beide naakt in bed, met mijn hand rond zijn lul. Hij antwoorde dat we dat enkel zou doen als ik dat wou. Ik zei dat ik het wou proberen.

Ik knipte het licht aan en vroeg hem of hij weer op zijn rug wou liggen. Toen ik hem daar zo naakt zag liggen met zijn piemel stijf werd ik pas echt geil. Ik nam zijn lul vast en zetten hem rechtop. Toen zette ik hem tegen mijn kutje en probeerde ik hem erin te krijgen. Ik was eigelijk nog te jong denk ik, want ik kreeg hem er maar moeilijk in.

Na wat prutswerk had ik eindelijk zijn eikel in me gekregen. Toen ging ik langzaam op en neer stoten, telkens probeerde ik hem er wat dieper in te krijgen. Eindelijk had ik hem helemaal in me gekregen. Ik voelde me heerlijk opgevuld met die hele lul in me. Ik vertelde men broer dat hij niet mocht bewegen of dat hij me anders pijn ging doen. Ik ging helemaal op hem liggenn u en begon zachtjes te bewegen, met zijn lul diep in me.

Na vijf minuten voelde ik een warme gloed in me en begon mijn broer te kreunen. Hij was in me klaargekomen. Ik voelde zijn lul slapper worden en zijn geil uit me vloeien. Mijn broer wou me vingeren om me ook te laten klaarkomen, en dat vond ik goed.

Mijn kutje gloeide van zijn warme geil en hij vingerde me.

Oma granny tube asin playboy

Van
jojo_inhinckley

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl