Oma

Thaise massage eindhoven vlaamse stefanie porno

Donderdag 8st, Augustus 2017 9:59:51 Pm
[BANCHOR] xvideosalltags
Stuur een gratis bericht
naar Cambrians
Offline
Cambrians
  • 47 jaar Vrouw, Ram
  • Watergang, Netherlands
  • Tamil(Basic), Javaans(Basic)
  • Deskundige, Psycholoog
  • ID: 3563468748
  • Vrienden: CRShogun, Sensual_One
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 154 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Lillian
Profiel bekijken: / 9892
Nummer: / +312189-248-66

Beschrijving:

Gebruikers in dit forum: Google [Bot] en 0 gasten. Afmelden [ Google [Bot] ]. Forum voor Oosterse Massages Het complete overzicht van oosterse massages in Nederland. Auteur Bericht. U heeft niet de benodigde permissies om de bestanden die aan dit bericht zijn toegevoegd te bekijken. Ik heb voor de volledigheid nog even de prijzen toegevoegd. Op een deur in het ziekenhuis: De psychiater mag niet gestoord worden.

Vanwaar het verschil in prijzen voor mannen en vrouwen als ik vragen mag? Re: 't College 2, Malai Thai Massage door MalaiThai » Vr Okt 09, am De prijzen zijn verschillend, omdat mannen gemiddeld groter en zwaarder zijn en meer energie kost dan een vrouw masseren.

Daarnaast is het ook een promotie. Maar vergeet niet het jaar te eindigen met een overheerlijke ontspannende massage bij Malai thai.

De masseuses waar ik weg van ben zijn Oy en Ice. Beiden zeer charmant en bedreven! Prima salon met drie mooie kamertjes, grote nette bedden. De salon is overzichtelijk en schoon. Bij binnenkomst altijd vriendelijk onthaald en wordt er een drankje aangeboden. De centrale douche bevind zich achter in de salon Nu ben ik niet zo van het half naakt over de gang wandelen, maar de douche is wel groot en schoon! Gisteren een afspraak gemaakt met Ice, Ze was er nog niet dus stelde Oy voor mij eerst even kort te masseren tot Ice er was.

Normaal vindt ik een onderbreking jammer, maar Oy is charmant en masseerd goed, dus vooruit met de geit. Douchen, op de buik liggen en een goede stevige beenmassage ontvangen. Daarna kwam Ice die het overnam. Ze vroeg me naar klachten en ging naadloos verder waar Oy gebleven was, prima communicatie! Ice is knap en intelligent, dus naast een uitstekende massage ook een leuk gesprek met haar gehad. Zowel de achterkant als de voorkant kregen voldoende aandacht.

Op de plekken waar nodig werd wat extra kracht bijgezet zodat alle vastzittende spieren weer soepel en vrij gemaakt werden. Nadien een heerlijke warme douche genomen en nog even gezellig een kopje thee gedronken met de dames. Uitstekende ervaring aan het College! Is wel een salonnetje welke ik aan kan raden. De website is veelbelovend maar de zaak ligt niet bepaald aan de deur voor mij. Is deze toko de moeite waard om voor om te rijden?

Re: 't College 2, Malai Thai Massage door Cuckoo » Di Sep 12, pm Op aanraden van Mart de stoute schoenen maar eens aangetrokken en naar het zuiden vertrokken. De ontvangst door de uitbaatster Ice was uitermate vriendelijk, waarna ik naar de kamer begeleid werd.

Na het weigeren van een drankje werd ik naar de prachtige douche begeleid. De sfeer in deze salon is erg aangenaam, maar nauwelijks Thais te noemen. De zaak heeft een moderne inrichting en de kamers 3 geloof ik zijn voorzien van grote zachte bedden. De massage van Ice is geweldig.

Ze is zowel behendig in de traditionele als ontspanningsmassage. Ik heb voor een combinatie gekozen en naar volle tevredenheid. Het gebruik van olie uit een pompje is matig zoals het hoort.

Een leuk detail is de muziek: een soort Jazz variant op de thaise muziek wat me deed denken aan Silent massage in Amsterdam.

Het enige minpunt dat ik kan bedenken is het bed wat zich niet leent voor de stevigere massage te zacht. Al met al een aanrader en hier zien ze me nog wel eens terug. Re: 't College 2, Malai Thai Massage door Mart » Di Okt 16, am Om zakelijke redenen ben ik de laatste maanden veel in Eindhoven te vinden, hetgeen mij de kans geeft in deze gezellige stad met regelmaat een massage te pakken.

Malai Thai is één van de salons waar ik graag vertoef. Meestal maak ik op voorhand een afspraak met Ice, daar deze immer vriendelijke dame vaak bezet is. Zoals eerder beschreven is het ontvangst bij Ice altijd spontaan, haar massage geeft ze dan ook met veel passie. Ice is als ik een mening mag hebben hierover een prachtige dame. Bij ontvangst altijd altijd alle tijd voor een drankje, daarna douchen in de centrale douche achter in de de salon.

Een douche op de kamer heeft mijn voorkeur, maar dit is zo mooi aangelegd dat ik ermee leven kan Een uur is bij Ice altijd een vol uur, zonder uitzondering masseert Ice mij stevig in het eerste deel van de massage.

Echt stevig met veel passie en techniek. Naar het einde toe meer ontspannen met veel olie. Altijd ga ik met een grote glimlach de deur uit bij Ice, ik ben er nog niet uit of dat door haar fijne massage komt of door haar plezierige gezelschap, maakt niet ook weinig uit. Nadien wederom alle tijd om de olie van het lichaam te douchen en voorin de salon in het zitje nog wat te drinken.

Altijd een prima ervaring bij Malai Thai. Re: 't College 2, Malai Thai Massage door Mart » Di Okt 16, am Om Ice te treffen is een afspraak maken echt noodzaak, zo overkwam mij ook afgelopen vrijdag. Gelukkig kent deze salon voldoende alternatief zoals de lieve One. One is jong, mooi en zeer spontaan. Bij binnenkomst was ze verbaast dat ik bij afwezigheid van Ice voor haar koos. Waarom eigenlijk? Vaste ritueel werd gevolgd, douchen en wat drinken. Na korte tijd verscheen One met de warme olie en kon ze haar dienstverlening ten uitvoer brengen.

Ze masseerde zacht met lange halen van de kruin tot de voeten, het geen ik als zeer ontspannen ervoer! Af en toe werden spieren iets steviger op de proef gesteld, doch ze bleef de ontspannen details van haar massage voor ogen houden. Achterkant zeer volledig behandel en bij omdraaien veel aandacht voor borst, nek en hoofd. Echt heerlijk zoals Ice alle tijd neemt voor het gezicht, zeer ontspannen allemaal.

Tijdens de massage is One prettige gezelschap, zachtjes praat ze waardoor het gesprek niet het ontspannen karakter van de massage breekt, maar toch gezellig is.

Altans in het begin, later in de massage is ze stil en laat haar handen het werk doen. Nadien fijn gedoucht en kwam Ice nog even vragen of alles naar wens was. In het zitje vroeg One mij wanneer ik terug wilde komen, spoedig One, spoedig! Na is een rondborstige dame die buitengewoon vriendelijk is. Ik schat haar eind dertig. Gezien mijn eerdere ervaringen in deze salon heb ik voor een ontspanningsmassage gekozen. Na deed dat niet onverdienstelijk en praatte lekker mee zonder dat het storend werd.

Een drankje en een warme douche later stond ik weer relatief tevreden buiten. Ja, voor 60 eur per uur is de massage nogal aan de prijs. Voor mij is dit daarom een salon die de moeite waard is om één of twee keer per jaar te bezoeken, maar meer ook niet.

Re: 't College 2, Malai Thai Massage door Johnny » Zo Dec 16, pm Mij eerste bericht op dit forum, hallo allemaal Het is wel een tijd geleden sinds ik bij malai thai ben geweest, maar ik kan me wel in de andere recensies erin vinden.

Alhoewel ik niet heel ervaren ben in thai massage, ben ik altijd tevreden naar huis gegaan na een bezoek aan deze salon. De sfeer is heel aangenaam en heel netjes, rustige muziek op de achtergrond om goed te ontspannen en goede en attent gezelschap. Ik kies meestal voor ontspanning massage omdat ik dat lekkerder vind als de traditionele thai massage.

Ik hou van verrassingen dus als ik een afspraak maak vraag ik bijna nooit voor een bepaalde masseuse, bij malai thai heb ik massages gehad van o. Elke masseuse heeft haar eigen stijl en ik vind de afwisseling leuk terwijl de kwaliteit hoog blijft.

Zoals gezegd het is wel een tijd gelden sinds ik een thai massage heb gehad en ik mis het! Hopelijk binnenkort weer zodat mij ervaringen mee kan delen. Groeten, Johnny. Voorwaarden en reglementen    Forumzaken Gebabbel    Babbelbox    Ik zoek Forumindex Alle tijden zijn UTC. Malai Thai Massage ligt in het midden van het Centrum van Eindhoven. Het Centraal station is op slechts 7 min loopafstand.

Veni, Vidi, Vici Bedankt, ik heb de wijzigingen in het 1e berichtje verwerkt. De basin Ice is en blijft een aanrader, masseert fantastisch en naar mijn mening aangenaam en charmant gezelschap.

Wel even bellen om een afspraak met haar te maken, ze is niet altijd standaard aanwezig the time is so little the time belongs to us so why is everybody in such a fuckin´rush?

Cuckoo   Berichten: Geregistreerd: Ma Jun 30, pm Omhoog Re: 't College 2, Malai Thai Massage door Mart » Di Okt 16, am Om zakelijke redenen ben ik de laatste maanden veel in Eindhoven te vinden, hetgeen mij de kans geeft in deze gezellige stad met regelmaat een massage te pakken. Altijd een prima ervaring bij Malai Thai the time is so little the time belongs to us so why is everybody in such a fuckin´rush?

Cuckoo   Berichten: Geregistreerd: Ma Jun 30, pm Omhoog Re: 't College 2, Malai Thai Massage door Johnny » Zo Dec 16, pm Mij eerste bericht op dit forum, hallo allemaal Het is wel een tijd geleden sinds ik bij malai thai ben geweest, maar ik kan me wel in de andere recensies erin vinden.

Wie is er online?

Pijn bij sex sweetsinnerfree

Van
matildahaywood5

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl