Oma

Zelf sextoys maken gratis dikke vrouwen neuken

Maandag 16st, Juni 2018 9:42:51 Am
[BANCHOR] sxs vidoe
Stuur een gratis bericht
naar mchll30
Online
mchll30
  • 39 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Graf, Netherlands
  • Hindi(Gemiddeld), Vietnamees(Elementair), Frans(Vloeiend)
  • Bloemist, Makelaar
  • ID: 7682744817
  • Vrienden: Shisco, TszHinTam, tsunami9967
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 186 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Stephanie
Profiel bekijken: / 4161
Nummer: / +312545-664-28

Beschrijving:

Sponsored content - Er zit een groot verschil tussen de manier waarop vrouwen en mannen omgaan met sex. In het geval van mannen lijkt het alsof 'alles mag': van vertellen hoe vaak je masturbeert en hoe je dat doet tot je niet schamen voor hoeveel bedpartners je hebt gehad.

Vrouwen zijn daarmee veel voorzichtiger. Er komt vaak een boel schaamte kijken bij het praten over sex, klaarkomen en alles wat daarmee te maken heeft. Maar waarom eigenlijk? Waar is die schaamte goed voor? Om daar een einde aan te maken, ben ik hier samen met LELO eens dieper ingedoken. En over die schaamte kan ik heel kort zijn: dit is nergens goed voor. Vrouwen mogen net zoveel van sex genieten als mannen.

Vrouwen mogen net zo vaak klaarkomen als mannen doen. Vrouwen mogen sex hebben met wie ze willen zonder een 'juist' maximum aantal bedpartners én ze mogen aangeven wanneer ze dat juist niet willen.

En toch bestaat er een soort schaamte over het sexleven van vrouwen, durven we niet goed aan te geven wat we nou echt lekker vinden en komen we alsnog veel minder vaak klaar dan mannen. Uit onderzoek van het Kinsey Institute is namelijk gebleken dat er binnen heterorelaties een behoorlijk verschil bestaat tussen het aantal vrouwelijke en mannelijke orgasmes. Dat verschil is veel te groot en alhoewel het lijkt alsof mannen hier vooral 'schuld' aan hebben, kun je hier zélf ook verandering in brengen.

En dat is makkelijker dan je denkt. Het lijkt misschien normaal, maar eigenlijk is het niet oké dat vrouwen minder vaak klaarkomen tijdens de sex dan mannen. Het verschil in cijfers is erg groot, maar dat betekent niet dat we ons daarbij moeten neerleggen.

Er is nou eenmaal over het algemeen net iets meer 'moeite' nodig om een vrouw klaar te laten komen. Hoe je dat jezelf en je eventuele partner zo makkelijk mogelijk maakt? Door het gebruik van een sextoy! Maar dat is niet alles, want er zitten nog veel meer voordelen aan het gebruik van een sextoy. Zo zorgt het gebruik van een speeltje er ook voor dat het gesprek over orgasmes opnieuw geopend wordt.

En daarmee komen we bij het volgende punt! Praten over sex, masturberen en klaarkomen is niet verkeerd of raar. Bijna iedereen heeft sex, dus het is eigenlijk gek dat er schaamte bij dit onderwerp komt kijken.

We snappen dat het niet het eerste onderwerp is om met je ouders te bespreken, maar bij je vriendinnen kun je dit prima eens aankaarten. Zodra je dat probeert, zul je merken dat het juist heel leuk en fijn is om hierover met je vriendinnen te kunnen praten.

En wat dacht je van praten over sex met je partner? Het gebruiken van een sextoy kan dit een stuk makkelijker maken. Stel je eens voor: een nieuw speeltje als aanvulling op jullie sexleven.

Het is voor jullie beide nog onbekend, dus je kunt samen aan de slag om te bespreken én ontdekken hoe dit jullie sexleven nog fijner kan maken. Orgasmes zijn fantastisch voor je mentale én fysieke gezondheid. Zo draagt regelmatig klaarkomen bij aan een betere weerstand, sterker haar, een stralende huid en het is de ideale manier om je hoofd na een drukke dag even leeg te maken.

Daarnaast is sex ook gewoon ontzettend fijn én hartstikke normaal. We doen het allemaal, dus waarom zou je je daarvoor schamen? Dit artikel is geschreven in samenwerking met LELO. Waarom sextoys niets zijn om je voor te schamen. Type zoekwoorden. Adene Sanchez Getty Images.

Bijvoorbeeld door Het gebruiken van sextoys. De SONA 2 Cruise is een sextoy die verder gaat dan een 'gewone' vibrator dankzij het gebruik van sonische trillingen en golven. Zo stimuleer je jouw hele clitoris, zélfs de delen die voor jou onzichtbaar zijn. Alles om jou makkelijker, intenser én vaker klaar te laten komen. Dat klinkt toch fantastisch?

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl