Oude

Bloedingen tijdens seks soft erotische verhalen

Maandag 16st, Mei 2018 4:24:34 Pm
[BANCHOR] thalibans
Stuur een gratis bericht
naar Adclaims
Offline
Adclaims
  • 26 jaar Vrouw, Ram
  • Blomendal, Netherlands
  • Spaans(Beginner), Arab(Bekwaamheid)
  • Boer, Tuinarchitect, Leidinggevende
  • ID: 7357312128
  • Vrienden: lillabjorn, AbhayB
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Natalie
Profiel bekijken: / 9191
Nummer: / +312416-777-52

Beschrijving:

Het kan de nodige stress opleveren: een bloeding na seks seks terwijl je niet ongesteld bent. Is er dan meteen iets ernstigs aan de hand? Dat hoeft helemaal niet, leggen internationale gynaecologen uit. Maar het kan wel. Twijfel je over de oorzaak van een bloeding na het vrijen? Raadpleeg dan altijd je huisarts of gynaecoloog.

Bloeden na de seks is een opvallend symptoom van een soa bij vrouwen. Dit kan onder andere chlamydia of gonorroe zijn. Volgens Currie kan de ontsteking van je baarmoederhals ervoor zorgen dat de bloedvaten daar opzwellen, waardoor ze kunnen barsten en je dus bloed verliest.

Ook infecties zoals bekkenontsteking kunnen een bloeding na de seks veroorzaken. Maar het kan ook ontstaan door onschuldige bacteriën die in de voortplantingsorganen zitten. Dit komt vaker voor wanneer je eerder een bekkenontsteking hebt gehad of als de baarmoederhals is beschadigd na een bevalling of miskraam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een abortus.

Een dergelijke infectie kan gelukkig worden behandeld met antibiotica. Maar wanneer je er onbehandeld mee door blijft lopen, kan dit een negatieve invloed hebben op je vruchtbaarheid. Liever loos alarm dan doorlopen met iets ernstigs.

Vaginale droogheid is een veelvoorkomende oorzaak van bloedingen tijdens of na de seks. Doordat de vagina droog is maar er wel wrijving optreedt, raakt deze gevoelige plek geïrriteerd. Het kan een symptoom zijn van de menopauze, die vaak vroeger begint dan veel jonge vrouwen denken. Een andere oorzaak kan zijn dat je niet voldoende opgewonden bent. De kleur en heftigheid van de bloeding zijn belangrijk om te kunnen bepalen wat de oorzaak is, legt gynaecoloog Anne Henderson uit.

Dit type bloeding stopt meestal vanzelf en duurt zelden langer dan een paar uur. Als het bloeden uur aanhoudt of een bruinachtige kleur heeft, is de kans groter dat het gepaard gaat met bloedingen van de baarmoederwand.

Lees ook: Waarom glijmiddel gebruiken tijdens de seks niet altijd een goed idee is. Volgens Henderson kunnen ze worden behandeld met een kleine ingreep en zijn ze negen van de tien keer goedaardig. Ectopische bloedingen, ook wel cervicale erosie genoemd, komen volgens Ian Currie vaker voor bij jonge vrouwen. Endometriose is een chronische ziekte waarbij weefsel dat lijkt op baarmoederslijmvlies buiten de baarmoeder voorkomt.

Het zit dan op het buikvlies of andere organen in de onderbuik, waar het gaat groeien. Dit zorgt vervolgens voor chronische ontstekingen en kan dus ook leiden tot een bloeding na de seks. De meest voorkomende symptomen van endometriose zijn volgens Henderson: bekkenpijn — vooral gerelateerd aan menstruatie en geslachtsgemeenschap — en darmgerelateerde pijn en bloedingen. Wanneer je nog niet zo lang geleden bent bevallen , is het niet gek dat je bloedt tijdens of na de seks.

Dit kan in de eerste plaats komen doordat je tijdens de bevalling bent ingescheurd, maar ook door hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap. Niet iets om je zorgen over te maken. In de meeste gevallen wordt een bloeding dus niet veroorzaakt door een ernstige aandoening.

Maar hardnekkige of echt zwaardere bloedingen kunnen wel een teken zijn dat er meer aan de hand is. Maak je je zorgen over je bloedingen? Aarzel dan niet om je door de huisarts te laten doorverwijzen naar een gynaecoloog.

Artikelen van Margriet. Schrijf je in via  margriet. Dít zijn een aantal veelvoorkomende oorzaken. Ilse van Roekel 18 april Deel dit artikel: Facebook Twitter Pinterest.

Hoesten bij een hartaanval blijkt juist níet te helpen. Zó voorkom je een winterdip. Afvallen met ijsblokjes?

Hoeren in hoorn jasmine waltz

Van
giovannidenardo

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl