Oude

Condoom kwijt tijdens seks alcohol en seks

Zaterdag 27st, December 2017 4:2:46 Pm
[BANCHOR] fucking sites
Stuur een gratis bericht
naar photojunkie21
Online
photojunkie21
  • 21 jaar Vrouw, Krab
  • Papendrecht, Netherlands
  • Engels(Beginner), Telugu(Geavanceerd), Javaans(Gemiddeld)
  • Tuinarchitect, Auditor, Criticus
  • ID: 8868439933
  • Vrienden: starfalcon176, Dikong103, Jarrett_English
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 151 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Priscilla
Profiel bekijken: / 5788
Nummer: / +312737-593-49

Beschrijving:

Je bent op het punt gekomen dat je geen hormonen meer wilt slikken, je wilt ook geen spiraal, maar je wilt ook liever van seks blijven genieten zonder condoom. Je partner ook natuurlijk. Er is een goed alternatief , dat nog niet zo populair is, maar wel al jarenlang op de markt: het pessarium. Het pessarium is een siliconen of latex hoedje dat je in je vagina inbrengt voordat je seks hebt. Dit kapje sluit  de ingang van je baarmoeder af waardoor zaadcellen de kans niet krijgen je baarmoeder binnen te dringen en een eitje te bevruchten.

Wil je hier helemaal zeker van zijn, dan moet je het kapje insmeren met zaaddodende crème. Hoe lang maximaal hangt af van de soort pessarium die je hebt, lees hiervoor de gebruiksaanwijzing.

Je hoeft in ieder geval geen condoom om te doen in 'the heath of the moment'. Het is dus duurzaam. Nadelen: - Je moet hem van te voren inbrengen, je moet dus redelijk kunnen inschatten wanneer je seks hebt. Het vergt even wat gewenning en handigheid voordat je het pessarium in alle rust kunt gebruiken.

De meningen over het gebruik zijn verdeeld, maar vrouwen die geen hormonen willen, geen spiraal en ook geen condoom willen gebruiken zijn er over het algemeen positief over.

De Caya is het nieuwste moderne pessarium en wordt als een tampon in de vagina gebracht. Het is eenvoudig, soepel en de vorm is aangepast aan de anatomie en de ergometrie van de vrouw. Daarom past de Caya ook goed bij de meeste vrouwen. Bron:  BNN , allesoverseks. Stars Insider. De coronakilo's te lijf gaan: 'Zet een pot thee in plaats van een mok'. Daarom is het goed om je te vervelen. Meer lezen. Mogelijk staan er aanbevolen links in dit artikel waar Microsoft een commissie aan kan verdienen.

Vond je dit artikel interessant? Volg MSN op Facebook om vergelijkbare verhalen te lezen. Ik ben al fan, dit bericht niet meer weergeven.

MSN feedback geven. Wat kunnen we verbeteren? Geef een waardering van de hele site:. Help en ondersteuning.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl