Oude

Geile foto verhalen sex onder tafel

Woensdag 2st, September 2018 7:3:26 Am
[BANCHOR] michelleobamanude
Stuur een gratis bericht
naar Keysin
Online
Keysin
  • 32 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Overberg, Netherlands
  • Hindi(Beginner), Japans(Basic), Perzisch(Bekwaamheid)
  • Meteoroloog, Verzamelaar
  • ID: 4269965566
  • Vrienden: drdopehat, diepenbrock1, Nicolaj
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 158 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Jenny
Profiel bekijken: / 7682
Nummer: / +312638-231-57

Beschrijving:

Vorig jaar had ik dus tijdens mijn fietsvakantie John leren kennen. We hadden wel onze telefoonnummers uitgewisseld, maar ik had al een tijdje niets meer gehoord totdat hij mij onlangs belde. Hij wilde me weer eens zien en stelde voor om een weekend bij hem te komen en misschien weer een gezamenlijke vakantie te bespreken.

Ik werd meteen al geil bij de gedachte aan zijn grote dikbeaderde paal weten jullie nog!!! Het afgesproken weekend stond ik voor zijn deur van een mooi apartement met veel luxe en lekker koel. Na een lekkere tongzoen als welkom zaten we over van alles te praten. John streelde me af en toe over mijn benen en laag in mijn rug, wat me rillingen van genot bezorgde. Plagend stak hij zijn vinger in mijn mond, waar mijn speeksel al overuren maakten!! Hij keek me geil aan en zijn hand masseerde zijn kruis waar ik al een gigantische erectie zag.

Ik gleed tussen zijn benen en trok zijn broek naar beneden. Hij droeg geen string en zijn door mij zo bekende en zolangzamerhand aanbeden mannelijke vleesboom sprong naar voren. Ik voelde de vochtige warmte toen mijn handen zijn paal omvatten. Langzaam trok ik de voorhuid naar beneden en zijn mooie paarse eikel glom verleidelijk. Zijn intense mannelijke geur drong mijn neusgaten binnen.

Ik rook een mengeling van een lichte urinegeur vermengd met de geur van opgedroogd zaad. Ik werd er enorm geil van en mijn mond sloot zich om de hete eikel en ik likte en mijn hete vochtige tong werd verwend door de intense smaak. John kreunde zachtjes en ik keek naar hem omhoog en zag hoe hij zijn tong omhoogkrulde en langs zijn volle lippen flitste.

Ik werd er nog geiler van. Langzaam likte ik verder en bereikte zijn liezen die ik zuigend verkende. Ik proefde het zoutige zweet. Zijn kale ballen liet ik dansen in mijn mond en ik gleed terug naar zijn glad geschoren schaamstreek. John genoot intens en ademde nu hoorbaar door zijn neusgaten. Hij trok zijn billen uit elkaar en kreunend trok hij mijn hoofd naar zijn anus die wat licht openstond.

Mijn mond gleed terug naar zijn ekel en ik zoog mijn mond vacuüm en daalde langzaam de 25 cm lengte naar beneden. Mijn mondhoeken werden behoorlijk opgerekt en weer moest ik kokhalsen, maar deze heerlijke paal verdiende een perfekte pijpbeurt!!!!!! Ik hoorde mijn eigen soppende pijpgeluiden vermengd met zijn gehijg en gekreun. Zijn paal begon nog stijver te worden en en werd nu spiegelglad door mijn nu overvloedige slijm en speekselproductie.

John begon te verkrampen en ik liet zijn penis nu diep in mijn keel glijden en al snel voelde ik de eerste ontlading naar binnen schieten. En weer herhaalde dit zich tot vier keer aan toe. We zijn het weekend niet de deur uit geweest!!!! En we weten nog steeds niet wat we gaan doen met vakantie, maar we blijven sexueel wel in conditie en we zien elkaar nu zo vaak mogelijk!!

Lees de beste Erotische verhalen gebundeld door onze bezoekers. De verhalen bundel bevat 64 verhalen en wordt geleverd als epub en pdf Klik hier Vorig jaar had ik dus tijdens mijn fietsvakantie John leren kennen.

De verhalen bundel bevat 64 verhalen en wordt geleverd als epub en pdf Klik hier.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl