Oude

Naakt bij dokter zelf sextoys maken

Woensdag 26st, September 2018 6:53:40 Pm
[BANCHOR] loudgirl
Stuur een gratis bericht
naar theholehouses1
Online
theholehouses1
  • 42 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Zevenar, Netherlands
  • Engels(Beginner), Maleis(Elementair)
  • Endocrinoloog, Chocolatier
  • ID: 4218174828
  • Vrienden: Megan13, ettygomez, Claudius
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 164 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Suzanne
Profiel bekijken: / 8813
Nummer: / +312683-613-58

Beschrijving:

Om te beginnen; echo maken van je teeltballen is zeker wel mogelijk! Helemaal niks bijzonders dus en geen onzin. Ikzelf ben op mijn 18e geopereerd aan de voorhuid, die is geheel weggehaald. Ik had daar last van als ik een erectie had. Eerst voor een onderzoek bij de uroloog geweest en die heeft de penis helemaal nagekeken en ik kreeg een aantal vragen.

Ik hoefde voor het onderzoek geen erectie te hebben en heb ik ook niet gehad. Voor een besnijdenis moet je naar het ziekehuis en word je voor een dag opgenomen.

Ik vond het wel genant toen al snel een jonge verpleegster kwam voor de algemene controles en ik kreeg gelijk twee zetpillen. Dat was wel even schrikken moet ik zeggen. Van de besnijdenis heb ik zelf niks meegemaakt, ik had gekozen voor algehele narcose. Dus wat er allemaal in de operatieruimte is gebeurt, geen idee en dat vind ik ook wel best.

Daarna komt de uroloog nog even een nacontrole doen, ook daar was die verpleegster weer bij. Voor haar schaamde ik me het nog het meest. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Kortom : probeer het vooral leuk en netjes te houden. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en hoe wij omgaan met je privacy. Hoofdinhoud Zoeken Submenu Site-navigatie.

Ervaringen ivm naakt zijn in ziekenhuis. Jongens die in de puberteit dus een onderzoek hebben meegemaakt waarbij ze naakt waren of in. Wie deelt er zijn ervaring. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 15 januari   [ uur]. Hallo jongen 17 Ik heb wel ervaring met het ziekenhuis en naakt zijn!! Een poos geleden ben ik bij de dokter geweest voor men ballen de ene was groter en dikker dan de ander, toen ik na lang nadenken toch maar een afspraak maakte moest ik op een vrijdag naar de dokter.

Van te voren mezelf effe goed gedouched natuurlijk haha, toen ik daar kwam was ik snel aan de beurt. Ik kwam binnen en toen vroeg de dokter me wat dingen en toen ging het onderzoek beginnen. Eerst moest ik me broek alleen uitdoen en ging die door men boxer heen aan men ballen voelen daarna moest toch echt men boxer uit. Nou daar sta je dan als 14 jarige volop in de puberteit. Men broek en boxer helemaal op men enkels, de dokter voelde aan men ene bal en toen aan de andere bal, daarna duwde er zachtjes tegen aan om te kijke of hij wat kon voelen.

Na het onderzoek mocht alles weer aan en vertelde de dokter dat ie me naar het ziekenhuis wou sturen voor een echo, nou bij het ziekenhuis weer eerst praten en toen begon de behandeling weer,, gelukkig waren men ouders op de gang. Voordat het onderzoek begon scheerde de dokters assistente een beetje zakhaar weg kutzooi haha nou toen moest ik men broek en boxer uit doen en op een stoel neerleggen. Daarna vroeg de dokter mij of ik weleens aftrok; vol schaamte zei ik eerlijk dat ik weleens aftrok, toen vroeg de dokter mij of ik bezwaar had als ik dat daar wou doen zodat ze men sperma ook konden onderzoeken, daar had ik geen bezwaar tegen!!

Ik moest me in een kamer aftrekken en jn een soort potje men zaad lozen. Daarna alles verder schoongemaakt en toen gingen ze de echo maken dat voelde besr koud en deed een beetje zeer omdat ze best hard moesten drukken. En owja men lul werd wel beetje stijf door de kouwe gel op men balle haha maar de dokter zei dat dat normaal was!! Dit was mijn verhaal. Hoi Topicstarter, Ik had ooit een probleem bij mijn lies, daar heb ik meerdere onderzoeken gehad. De lies zit natuurlijk heel dichtbij mijn Ik geloof redelijk gemiddelde penis, dus moest ik altijd mijn onderbroek ook uittrekken.

Ik trok mijn onderbroek bij het eerste onderzoek wel aarzelend uit, vond het wel een beetje "spannend". De dokter deed gewoon alsof het er niet zat, ze keek naar mijn lies, daar hebben mijn genitaliën niks mee te maken De dokter vroeg wel mijn moeder om de kamer te verlaten, als hij dit niet had gevraagd had ik dit wel gedaan Bij het 2e onderzoek ging alles makkelijker, alleen ik had een vrouwelijke dokter.

Dit vond ik wat raarder. Het enige wat zij heeft gezegd over mijn mannelijke zone, is dat het er prima uitzag niet klein en niet groot en dat ik me niet moest schamen als ik een erectie krijg als ze er per ongeluk aanzat. Het eerste onderzoek was op mijn 14e, de 4 à 5 die volgde waren toen ik 15 was. Ik hoop dat dit je helpt. Ik ben topicstarter dus. Vraagje aan jongen v 14 die echo v ballrn. Die assistentie die ballen scheerde was heel gek zeker Hoi topic starter ik heb zelf ook een ding aangemaakt met de vraag toen over echo, helaas is er toen uit gekomen dat er kanker zat in een van de teelballen,en inderdaad ja het was wel even gek als een dokters assistentje je ballen aan het scheren js terwijl ii me zelf ook scheer daar beneden dus ze hadde van te voren ook effe kunne melde dat het geschoren moest zijn dan had ik het zelf weg kunnen scheren!!

Jongen van 15 met liesproblemen: wat had e dan aan je leis, hoe is dit verholpen? Je moest 4 of 5 maal teruggaan voor zo een onderzoek, dan werd je dit wel wat gewoon zeker, blijft wel raar denk ik he, helemaal naakt daar liggen bij een dokteres Hoi jongen van 14, ik heb da tinderdaad ook toen gelezen over die echo en dat je dan jammergenoeg de diagnose te horen kreeg van kanker, Heel moedig van u om dit te delen.

Mag ik vragen hoe het nu met je is Krijgt u chemo , Is er een operatie moeten gebeuren? Ik snap wel dat het misschien te persoonlijk is om te delen via dit forum Echt van harte beterschap!!!

Sorry topic starter maar dt word iets te prive!! Sorry maar mag ik vragen of je xelf iets heb met ziekenhuie ofzo? Een stijve in een ziekenhuis hoort er gewoon bij, kun je niet tegen houden en vind niemand erg ook. Gênant is het wel als er voor geil uitloopt, maar tja, ook dat is niet te voorkomen, je bent in je hoofd gewoon ermee bezig, en dan gaat je pik gewoon lekken. Ze maken er bij een onderzoek nooit een probleem van. Als je daar dan door zo'n sexy jonge verpleegster gewassen word zou ik idd ook wel snel een stijve krijgen.

Nee, maar waarom zou je bang zijn toch? Zr kijken hem er heus niet af hoor. Jongen van 20, het kan toch echt hoor! Echo van teelballen word veel vaker gedaan?? Snap goed dat juist een verpleegster maakt dat je een stijve krijgt, en je daarvoor schaamt en tegelijk opwinding voelt.

Een erectie krijgen is doodnormaal voor een dokter en voor verpleegkundigen, en op zich wéét je dat wel, maar dat maakt het niet beter. Zelf heb ik het ook gehad, dat een dokter mn ballen betastte, voelend of ze goed ingedaald waren. En omdat ik een knap lange voorhuid heb kon ik die niet goed terugtrekken. Dat kwam door een voor die lange voorhuid te krap toompje. Dat heb ik dus laten verhelpen. Daarvoor werd door de dokter dus wél bekeken wat mijn probleem was, en daarvoor moest dus echt mijn voorhuid vér naar omlaag gestroopt worden.

Dat mocht ik zelf doen, maar stond dar dus wél met een stijve, die zelfs lekte, pfff. Topics in dit forum. Balzak trekt samen jongen, Piemel langer slap dan stijf jongen, Piemels jongen, Welke porno?

Wat is jouw fetish jongen, Meisjes met sixpack Ruzie over het huishouden Tips voor naam kledingmerk! Jongen leren kennen op tinder Harde lenzen Opleiding wisselen Quotes op je verhaal plaatsen Is dit mogelijk? Meisjes die in de kast zitten. Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Wat mag niet? Nieuw op de site. Routekaart versoepeling maatregelen 75 jaar vrijheid Vriendschap De geldchecker Persconferentie premier Rutte van 21 april Ramadan in corona tijd Thuis fit blijven 4 juni feestdag voor geslaagde scholieren!

Koken in quarantaine Elkaar helpen in de coronacrisis. Praat mee over. Over het Dreamersforum. Waarom naar Jongin? Forumregels Privacy.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl