Oude

Pijn bij plassen na seks vader en dochter hebben sex

Vrijdag 26st, December 2017 6:33:21 Am
[BANCHOR] hung grote
Stuur een gratis bericht
naar Jram1001
Online
Jram1001
  • 21 jaar Vrouw, Meisje
  • Sint gertroyd, Netherlands
  • Marathi(Beginner), Vietnamees(Bekwaamheid), Vietnamees(Basic)
  • Vertaler, Methodist, Sommelier
  • ID: 2666524966
  • Vrienden: Aylan2, Bobbite
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 153 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Roos
Profiel bekijken: / 2939
Nummer: / +312811-866-92

Beschrijving:

Verschillende klachten kunnen te maken hebben met het niet goed functioneren van de bekkenbodem. In deze folder gaan we in op bekkenbodemklachten, de mogelijke onderzoeken en de behandeling. De bekkenbodem, blaas, darmen en de schede liggen dicht tegen elkaar aan.

Vaak komen daarom tegelijkertijd verschillende klachten voor, bijvoorbeeld:. Vaak vinden vrouwen het lastig om problemen met plassen, de ontlasting of vrijen te bespreken. Ook denken veel vrouwen dat er toch weinig aan hun klachten te doen is.

Dat is jammer, want er zijn verschillende goede behandelingen voor bekkenbodemproblemen. Het is dan ook belangrijk dat u al uw klachten met de huisarts of gynaecoloog bespreekt, ook al vindt u dat moeilijk of schaamt u zich voor bepaalde klachten.

Uw bekkenbodem bestaat uit een groep spieren die de onderkant van uw bekken afsluit. Probeer de bekkenbodem voor te stellen als een soort hangmat.

Deze hangmat ondersteunt de organen in de buik: de blaas, de endeldarm en bij de vrouw ook de baarmoeder. Een stevige bekkenbodem zorgt ervoor dat deze organen niet uitzakken. Tegelijkertijd is voor goed uit plassen, fijn vrijen en een goede stoelgang, voldoende ontspanning van de bekkenbodem noodzakelijk. De bekkenbodem heeft bij de vrouw drie openingen: de plasbuis, de vagina en de anus.

Bij de man heeft de bekkenbodem twee openingen: de plasbuis en de anus. Op de afbeelding hieronder zijn de bekkenbodem en de verschillende organen afgebeeld. De zenuwen, banden en spieren van de bekkenbodem zorgen ervoor dat uw blaas, endeldarm en schede kunnen worden afgesloten. Zo kunt u uw plas en ontlasting ophouden. Gaat u naar het toilet, dan moeten deze spieren juist ontspannen om urine of ontlasting kwijt te raken.

Ook tijdens het vrijen is het belangrijk dat de spieren ontspannen. Om klachten te voorkomen, is de juiste spierspanning belangrijk. U kunt uw bekkenbodem vergelijken met een elastiek: een te strak gespannen elastiek heeft weinig of geen veerkracht. Maar zonder spanning hangt het elastiek los en verliest het zijn werking.

Ook de bekkenbodem kan te slap zijn of juist te sterk aangespannen zijn. Normaal gesproken zijn de spieren van de bekkenbodem een beetje aangespannen. Bij een verzakking kan de blaas, het einde van de dikke darm of de baarmoeder via de schede naar buiten zakken:.

Soms zijn ook meerdere organen tegelijkertijd verzakt. Door een verzakking kunt u een zwaar gevoel in de schede hebben. Sommige vrouwen hebben het gevoel een bal tussen de benen te hebben, alsof er iets naar buiten komt. Ook kunt u een zeurderig gevoel in de onderbuik hebben dat uitstraalt naar de rug, met soms extreme moeheid tot gevolg.

Zitten en fietsen kunnen problemen opleveren. Vaak verergeren de klachten in de loop van de dag of na inspanning. Na rust verbeteren de klachten meestal. Afbeelding verzakkingen. Door een verzakking van de blaas kunt u moeite hebben om uw plas op te houden. Bij een grote verzakking van de blaas wordt soms de plasbuis afgekneld en kan het juist moeilijk zijn om uit te plassen. Bij een verzakking van de darm, is het soms lastig om uw ontlasting kwijt te raken, ook al voelt u dat u moet poepen.

Ook kunt u het gevoel hebben dat er ontlasting achterblijft. Als u vaak een moeizame stoelgang heeft, waardoor u hard gaat persen, heeft u meer kans op het ontstaan van aambeien. Ook kan het laatste deel van de dikke darm daardoor uitzakken. Niet alle verzakkingen geven klachten.

Als u geen klachten heeft, is een behandeling niet nodig. Stressincontinentie inspanningsincontinentie komt voor bij inspanning. Met stress wordt hier bedoeld dat het urineverlies optreedt als de druk in de buikholte plotseling toeneemt door aanspanning van de buikspieren. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij niezen, hoesten, lachen, tillen, sporten of plotseling opstaan.

Er is dan sprake van urineverlies zonder dat er vooraf aandrang gevoeld wordt om te plassen. Bij urge-incontinentie aandrangincontinentie is er juist wel veel aandrang om te plassen. Ieder half uur plassen is niet ongebruikelijk. Soms is de aandrang zo sterk of plotseling dat het toilet niet op tijd gehaald wordt. Dit gebeurt bijvoorbeeld ook bij het veranderen van houding, bij het lopen of bij het horen van stromend water.

Nogal wat vrouwen hebben tegelijkertijd last van stressincontinentie en urge-incontinentie, dit noemen we gemengde incontinentie. Voor de behandeling is het belangrijk te onderzoeken welke vorm van incontinentie het zwaarst weegt.

Bij ontlastingsincontinentie is het moeilijk om de ontlasting op te houden. Het kan gebeuren dat u het toilet niet op tijd bereikt. Soms komt er ontlasting naar buiten, zonder dat u aandrang voelt. Het ophouden van windjes kan ook moeilijk zijn. Ontlastingsincontinentie kan verschillende oorzaken hebben. Soms houdt de kringspier de ontlasting niet genoeg tegen. Deze kringspier kan bijvoorbeeld beschadigd raken tijdens een bevalling of na een operatie rond de anus.

Ook op oudere leeftijd kan de kringspier dunner en zwakker worden. Als u een verzakking heeft, kan gemeenschap hebben moeilijker gaan of pijnlijk zijn. U en uw partner hoeven overigens niet bang te zijn dat er weefsel beschadigd raakt. Het weefsel van de schedewand is soepel en geeft mee. Om uw blaas en darmen goed te kunnen legen, is het belangrijk dat uw bekkenbodemspieren zich ontspannen als u naar het toilet gaat.

Soms is dit moeilijk en spannen de spieren zelfs aan. Door die spanning lukt het plassen en het ontlasten niet goed. Ook de spieren die de ingang van de schede afsluiten, zijn dan vaak gespannen. De schede blijft daardoor nauw en stug aanvoelen, waardoor gemeenschap vervelend en pijnlijk kan zijn.

Een te gespannen bekkenbodem heeft vaak een psychologische oorzaak. De reden is niet altijd duidelijk. Het gebruik van de bekkenbodem is een leerproces: meisjes leren onbewust om de bekkenbodemspieren te gebruiken. Daarin kan op verschillende manieren iets fout lopen, waardoor de spanning in het bekken wordt verhoogd. Voorbeelden hiervan zijn een opvoeding waarin benadrukt wordt dat het onderlichaam vies is, te vroege of te intensieve zindelijkheidstraining en negatieve seksuele ervaringen zoals verkrachting en incest.

Vrouwen met een negatief gevoel over hun onderlichaam spannen hun bekkenbodemspieren vaak onwillekeurig te sterk. Hierdoor voelen zij minder goed dat zij naar het toilet moeten. Dit kan leiden tot plasklachten, obstipatie moeizaam ontlasting eruit kunnen krijgen en pijn bij het vrijen. In onze Westerse cultuur leren kinderen op jonge leeftijd dat ontlasting en urine vies zijn.

Veel vrouwen vinden het dan ook moeilijk om plas- of ontlastingsproblemen te bespreken. Vrouwen hebben daardoor vaak het idee dat ze de enige zijn met deze klachten. De kwaliteit van leven kan verminderen door gevoelens van schaamte en je vies voelen, de geur van urine of ontlasting, de angst voor ontdekking door buitenstaanders en het uit de weg gaan van seksueel contact.

Uit schaamte zoeken vrouwen vaak geen deskundige hulp terwijl er meestal wel een behandeling mogelijk is. Bij bekkenbodemproblemen is het belangrijk dat de gynaecoloog weet wat uw klachten zijn. Vertel uw klachten daarom in uw eigen woorden. De gynaecoloog stelt u daarna nog een aantal vragen, bijvoorbeeld of uw problemen heeft met plassen, ontlasting en seksualiteit en of u andere gynaecologische klachten heeft. Ook ziekten, eerdere operaties of onderzoeken, medicijngebruik of zwangerschappen kunnen ter sprake komen.

Na het eerste gesprek volgt een gynaecologisch onderzoek van de schede en de baarmoedermond. Aan de hand van uw klachten, het gesprek en het gynaecologisch onderzoek bespreekt de arts met u of er aanvullend onderzoek nodig is. Hieronder vindt u informatie over een aantal van deze onderzoeken. Soms zijn ook nog andere onderzoeken nodig, zoals een echoscopisch onderzoek of een MRI-scan. De gynaecoloog vertelt u hier dan meer over. Bij een gynaecologisch onderzoek bekijkt de gynaecoloog de schede en de baarmoedermond.

U zit tijdens het onderzoek op een onderzoekstoel, met uw onderlichaam bloot en uw benen gespreid. Als u dat wilt, kunt u vragen of u mee kunt kijken met een spiegel. Om te bepalen of u een blaasontsteking heeft, kan er een urineonderzoek worden gedaan.

Daarna plast u een klein beetje uit en de rest van de urine vangt u op in een potje. Voor het uitgebreide urodynamisch onderzoek wordt er eerst een uroflowmetrie gedaan. Ook dit is een onderzoek van hoe vaak en hoeveel u plast uw plaspatroon. Kom naar dit onderzoek met een goed gevulde blaas, zodat u een behoorlijke plas kunt doen. Let op: uw blaas hoeft niet zo vol te zijn dat u het gevoel heeft dat u het niet langer op kunt houden.

Hoeren in hoorn gent marai

Van
royboyfromtoot

Man neukt geit buizen xxxx

Van
Knightdiver1021

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl