Oude

Wanneer seks hebben patricia paay naaktfoto

Vrijdag 20st, Februari 2017 7:36:21 Am
[BANCHOR] nudisten camping
Stuur een gratis bericht
naar v_artur22
Offline
v_artur22
  • 27 jaar Vrouw, Centaur
  • Badhuvedorp, Netherlands
  • Vietnamees(Elementair), Koreaans(Geavanceerd)
  • Tuinarchitect, Auditor, Rechter
  • ID: 1111159194
  • Vrienden: casanova0066
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 185 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Karen
Profiel bekijken: / 5735
Nummer: / +312775-476-61

Beschrijving:

Een nieuwe relatie beginnen is een enerverende periode. Het is spannend om de details van elkaar te leren kennen maar het brengt ook onzekerheid met zich mee.

Wordt dit de partner van mijn leven of ben ik straks weer aan het swipen? Wat moet ik doen om niet meteen gedumpt te worden? Vind hij of zij me echt leuk of word ik gebruikt? Het zijn slechts drie voorbeelden van de typische vragen die je aan jezelf stelt als je een nieuwe relatie begint.

Al deze vragen aan jezelf. Eén van de vragen waar bijna elke vrouw over nadenkt is hoelang je moet wachten tot je seks hebt. Voor mannen kan het vaak niet snel genoeg plaatsvinden, voor vrouwen ligt het iets genuanceerder. De meningen zijn verdeeld en voor al deze meningen valt wat te zeggen. In werkelijkheid hebben al deze regels weinig nut om toe te passen op je eigen leven. Niemand is hetzelfde; de één geeft er niets om wat een ander denkt, terwijl de ander zich schaamt als een ander het hoort.

Wanneer je voor het eerst seks hebt is daarom een persoonlijke keuze. Er is geen algemeen tijdstip aan te wijzen dat universeel gezien het beste moment is om seks te hebben. Hoelang je moet wachten met seks hangt vooral van jezelf af. Wanneer jij er klaar voor bent is het juiste maar simpele antwoord. Je bent de baas over je eigen lichaam en bepaalt zelf volledig wat je ermee doet.

Het maakt niet uit wat anderen ervan denken, als volwassene bepaal je je eigen regels. De man ervoor laten werken? Het is een ouderwetse gedachte om er nog zo over te denken. Als vrouw heb je behoeften, net zoals een man dat heeft. Soms betekent dit dat je jezelf al kunt overgeven op de avond van de eerste ontmoeting. Misschien krijg je er later spijt van maar dat is niet meer dan een consequentie van het maken van je eigen keuzes. Het is bovendien niets om je voor te schamen, het is wat je die dag wilde.

Als je liever een maand of drie wacht voor je intiem wordt dan is dat ook prima. Er is niemand die voor jou kan bepalen wanneer je er klaar voor bent en geen regel waar je je aan dient te houden. Het is niet slecht om wat langer te wachten met seks.

Als je er een reden voor hebt dan is het een goede reden. Je bepaalt immers zelf wat er met je lichaam gebeurt, je bent er zelf altijd bij. Dit kunnen bijvoorbeeld redenen zijn om te wachten met seks. Soms ligt er tussen het moment van de eerste swipe en de eerste afspraak slechts enkele uren.

Wil je wel echt met iemand het bed delen die je vanmorgen nog niet kende? Er zijn genoeg singles die er zo over denken. Het heeft te maken met de band tussen jou en de ander. Als je iemand nog maar net kent dan weet je nog totaal niet of deze te vertrouwen is, wat hij of zij echt van je vindt en het is al helemaal te vroeg voor sterke gevoelens.

Is het een blijvertje of wordt je na de seks alweer gedumpt? Wachten met seks geeft je mogelijkheid om de iemand te leren kennen zonder meteen intiem te worden.

Wil je je niet overgeven aan een player of foute man? Dan is er niemand die het je kwalijk neemt dat je wacht met seks.

Verschillende religies verwachten dat je de seks voor het huwelijk bewaart. Hoewel seks voor het huwelijk de standaard is geworden geldt dit niet voor bepaalde religies. Volgens de Bijbel is seks voor het huwelijk niet toegestaan en de Koran verbiedt het ook om seks te hebben voor het wettelijke huwelijk. Als je een religie hebt waarbij dit verboden wordt dan heb je weinig keuze; of je volgt de regels of je overweegt je geloofsovertuiging.

Heb je slechte ervaringen met seks op de eerste date? Je bent bijvoorbeeld al meerdere keren het slachtoffer geworden van ghosting of je overspoelt al je dates met een teveel aan liefde. Om te voorkomen dat je achteraf weer spijt krijgt van je vroege seksuele uitspattingen is wachten nog altijd een goede oplossing. Wachten tot je seks kunt hebben is niet makkelijk en in veel gevallen zelfs moeilijk. Dit heeft wel het voordeel dat het verlangen naar elkaar steeds groter wordt.

Terwijl je elkaar leert kennen vraag je je af hoe de seks zou zijn en denkt na over wat je gaat ervaren. Het opbouwen van de spanning voordat je all-the-way gaat kan de seks nog beter maken. Als je wacht bouw je seksuele spanning op die de eerste keer seks veel intenser maken.

Volgens meerdere onderzoeken is het voordelig voor de relatie als je wacht met seks. Een onderzoek uit van de Cornell University onderzocht hoe gelukkig mensen in hun relaties waren en wanneer zij voor de eerste keer seks hadden. Uit dit onderzoek blijkt dat je minstens zes maanden moet wachten met seks. De ondervraagden die langer dan een half jaar hadden gewacht waarom gelukkiger in hun relatie dan de mensen die eerder seks hadden.

In een ander grootschalig onderzoek waar De resultaten tonen aan dat de relatie beloont wordt als je wacht met seks. Het wachten met seks had een positieve invloed op het latere verloop van de relatie. De gemiddelde kwaliteit van de relaties die langer met seks hadden gewacht was hoger dan bij relaties waar er al snel sprake van seksueel contact was. Als je het type bent die snel gevoelens krijgt voor iemand waar je seks mee hebt, dan kan vroegtijdig seks hebben akelige gevolgen hebben.

De snelle gevoelens kunnen beantwoord worden als je de juiste persoon hebt gevonden, maar als het niet de juiste persoon blijkt te zijn dan heb je een probleem. Mensen liegen en vooral mannen kunnen soms net doen of ze een relatie willen terwijl ze niets meer dan seks zoeken.

Te snel seks hebben heeft dan het ongewenste gevolg dat je meer van de relatie verwacht dan de ander. Mogelijk kan dit zelfs tot een breuk leiden, liefdesverdriet en een gebroken hart. Waar het om gaat is dat je je comfortabel met je keuze voelt. Het gaat niet om wat een ander van je denkt, zoals je vriend inn en of familie. Als het goed voelt dan is er niemand die je mag tegenhouden om seks te hebben, ervan uitgaand dat je de juiste leeftijd hebt.

Of je er klaar voor bent hangt af van verschillende factoren. Er zijn genoeg mensen die zouden wensen dat ze langer hadden gewacht om seks te hebben. Andersom zijn er niet veel mensen die het eerder hadden willen doen. Met andere woorden, het kan geen kwaad om wat langer te wachten met seks. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten?

Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Seks is niet alleen vermakelijk en smakelijk, het is ook van groot belang voor een liefdev….

Home Seks Hoelang wachten met seks? Vergelijk Datingsites. Ga snel naar: De standaard regels Wanneer jij dat wil Waarom wachten? Hoe je het bepaalt. Je bent niet de enige Bezoek Novamora.

Gerelateerde artikelen Meer in Seks. Daten in coronatijden: samen Netflix kijken op afstand Vanaf nul een nieuwe relatie beginnen terwijl je elkaar nog niet hebt ontmoet, is al lasti….

Relatie herstellen? Hoe je aan een relatie kunt werken Iedere relatie kent zijn ups en downs en dat is ook volledig normaal. Toch kan het ook geb…. Natuurlijk speelt het in…. Laad meer artikelen. Seks is gezond: 10 gezondheidsvoordelen voor je lichaam Seks is niet alleen vermakelijk en smakelijk, het is ook van groot belang voor een liefdev…. Hoogstens voor de broodnodige zaken en…. Vriendschap plus gezocht? Dit is wat het betekent Hoewel we het liefst gewoon Nederlandse woorden gebruiken, kunnen we er niet omheen dat so….

Laad meer in Seks. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Top 3 Datingsites. Dating Daten in coronatijden: samen Netflix kijken op afstand. Coronaproof daten?

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl