Tieten

Brave meisjes syndroom sex in het openbaar

Donderdag 7st, Oktober 2017 1:20:22 Am
[BANCHOR] ge hemtai
Stuur een gratis bericht
naar op2u
Offline
op2u
  • 23 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Burg hamstead, Netherlands
  • Koreaans(Gemiddeld), Telugu(Basic)
  • Neuroloog, Spreker
  • ID: 4751156139
  • Vrienden: dmndprncss777, onaropa58, brandyreily
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 161 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Laura
Profiel bekijken: / 3538
Nummer: / +312558-966-84

Beschrijving:

Ken je dat? Het brave meisjes-syndroom? Dat je graag aardig gevonden wilt worden. En lief. Daardoor ben je constant aan het pleasen. Dan vinden ze mij lief. Ik wil niet dat ze boos op mij worden. Daarom doe ik altijd wat ze zeggen. Ik wil anderen niet tot last zijn. Ik kan mij herinneren dat ik op schoolreis was. We werden in groepjes ingedeeld. Ik luisterde niet goed naar alle regeltjes, want ik zou met toch als dat perfect brave meisje gedragen.

Bij het schoolreisje bleken echter meer regels te zijn en aangezien ik ze niet had gehoord, hield ik mij er niet helemaal aan. Ik weet nog dat ik helemaal overstuur was. Helemaal in de war, want ik wist toch altijd precies wat er van me verwacht werd?! Waarom zou dat perfecte, brave meisje met vuur spelen? Nee, niet omdat ze dan op haar kop kan krijgen. Ze is geen rebel.

Ze speelt met vuur doordat ze zo bezig is met zich aanpassen. Ze wil alleen maar lief zijn voor anderen. Dit gaat doorwerken in het latere leven. Zo voelde ik me vaak verantwoordelijk om anderen tevreden te houden. Ik dacht niet in mezelf. Op een gegeven moment wist ik niet eens meer waar ik zelf behoefte aan had. Gelden meerdere van deze termen ook voor jou? Lief, zacht, braaf, bezorgd om anderen, meegaand, gehoorzaam. Veel van deze mensen, waaronder ikzelf, krijgen later een depressie, paniekaanvallen of andere emotionele moeilijkheden.

Hoe dat kan? Twee belangrijke redenen: 1. Je bent bezig om je eigen verlangens en gevoelens te onderdrukken. Een ander komt op nr. Als we naar wensen en verlangens van anderen leven, dan negeren we automatisch onze eigen wensen en verlangens. Heb je als kind niet naar jezelf geluisterd? Je eigen behoeftes weggecijferd? Dan weet je als volwassenen vaak niet meer wat je zelf wilt, wie je zelf bent. Geen artikelen meer missen? Neem eens een kijkje op de kennisbank, www.

Je ontvangt dan een paar keer per maand een mailtje van mij. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Waarom speelt het brave meisje met vuur? De nare gevolgen Gelden meerdere van deze termen ook voor jou? Wat kan het brave meisje anders aanpakken?

Het is belangrijk om je gevoelens niet langer te negeren, weg te drukken. Hierdoor ontstaan juist emotionele problemen. Wees eerst eens lief voor jezelf. Luister naar jezelf. Wat wil jij? Zet jezelf op nr. Wees eens lekker rebels.

Zet daarin geen enorme stap, maar ga met kleine experimentjes proberen de rebel uit te hangen. Ontdek hoe lekker dat kan voelen! Is dit lastig voor je? Wacht dan niet te lang met hulp zoeken. Je hoeft niet alles alleen te doen. Dat zou je een vriendin toch ook niet aanraden? Zoek dan hulp die bij jou past. Dat hoeft niet per se bij mij te zijn, maar zoek in elk geval iemand waarmee je een klik hebt.

Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Reactie verzenden Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geen artikel meer missen? Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Kate bush naakt paingate galeries

Van
howardscheer60

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl