Tieten

Erotiek voor ouderen geile japanse meisjes

Zaterdag 6st, Februari 2017 7:25:10 Pm
[BANCHOR] hentia behang
Stuur een gratis bericht
naar nichlas_ss
Offline
nichlas_ss
  • 30 jaar Vrouw, Krab
  • Winschoten, Netherlands
  • Spaans(Gemiddeld), Spaans(Elementair)
  • Brandweerman, Tandarts, Psycholoog
  • ID: 9799666476
  • Vrienden: campbell_irvine, sunny5055, Plutius
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 159 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Priscilla
Profiel bekijken: / 8855
Nummer: / +312169-841-87

Beschrijving:

Met het vooroordeel dat ouderen seksloos zouden zijn, rekent het paar af in de nieuwe voorlichtingsfilm 'Als handen spreken'.

De film laat zo'n feestje zien. Tot het moment waarop iedereen kan raden wat er verder gebeurt. De opnames waren heftig, volgens insiders. Maar dit stel had er weinig moeite mee. Die werkelijkheid is anders dan veel mensen denken.

Seks houdt niet op na je zestigste. De jeugd claimt de liefde: seks hoort bij jong en mooi, niet bij oud. Dan is het opeens vies en slecht. Dat leidt soms tot schrijnende situaties. Een bewoonster in een bejaardentehuis die bekent verliefd te zijn, wordt als 'abnormaal', doorverwezen naar een psycholoog.

Een bewoner die vaak een erectie krijgt onder de douche, wordt bespot door verzorgsters. Een stel dat nog zo graag één keer met elkaar naar bed zou willen, durft dat niet, uit angst dat er een verpleegster binnenkomt. En een ander stel krijgt te horen dat bezoek na acht uur 's avonds is verboden.

Ook buiten de tehuizen hebben ouderen last van gebrek aan privacy, roddels en onbegrip. Zijn het niet de hulpverleners, dan is er nog de familie om dwars te liggen. Croon vreest dat veel mensen er niet over durven te praten, omdat zij in een afhankelijke positie zitten. Het is niet de eerste film die dit onderwerp behandelt. In was er 'Liefde op Leeftijd'. Maar die is inmiddels gedateerd en belicht alleen een getrouwd echtpaar.

Hij kreeg 85 gulden subsidie en legde daar zelf 25 gulden bij. Behalve een lang getrouwd stel, filmde hij ook twee homoseksuele relaties, een gescheiden alleenstaande vrouw, en een stel dat op latere leeftijd het geluk vond. Van Hemert laat geen ellende zien, maar mensen die wat van hun liefdesleven maken.

Volgens deskundigen zijn ouderen minder gericht op 'de daad' en hechten ze meer waarde aan intimiteit. De gefilmde plussers bevestigen dat. De frequentie neemt af, maar de intensiteit en het genot niet. Alleen Sjef, partner van Jan, merkt geen enkele verandering. De film portretteert diverse relaties, hun achtergronden, hobby's en beleving van liefde op leeftijd.

Er zijn bad- en bedscènes. Maar ook 'aangeklede' beelden van verstrengelde handen of een innige omhelzing. Van Hemert heeft behoedzaam gefilmd.

Niet alles verhullend, maar ook niet alles onthullend. Er is rekening gehouden met de doelgroep - ouderen zelf en mensen die met hen werken - en met het feit dat de boodschap gevoelig ligt. Hoe gevoelig, weten mensen die vergelijkbare films aan bijvoorbeeld bejaardenverzorgsters hebben getoond. Laat staan hun grootouders. Toch moeten ze er doorheen, vindt zij. Want wie beroepsmatig te maken heeft met lichamelijk contact, maar een afwerende houding aanneemt, kan brokken maken.

Omgaan met seksualiteit valt best te leren, vindt Croon. Een kwestie van training, net als voetballen. Daarom mikt de film specifiek op het circuit van ouderenwerk, ouderenbonden, bejaardenoorden en diverse opleidingen.

Ook ouderen kunnen er wat van leren, meent Van Hemert. Vooral zij die hun liefdesleven als een afgesloten hoofdstuk beschouwen. Tip hier onze journalisten.

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Meer voorpagina. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.

Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u iets delen met Trouw? Navigeer Columnisten Recensies Archief.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl