Tieten

Seks met ongesteld sex slaaf verhalen

Vrijdag 12st, Juni 2017 8:46:34 Pm
[BANCHOR] relugu wap
Stuur een gratis bericht
naar ecvogel
Online
ecvogel
  • 20 jaar Vrouw, Stier
  • Schuur, Netherlands
  • Telugu(Bekwaamheid), Tamil(Bekwaamheid), Frans(Beginner)
  • Geneticus, Diplomaat, Parodontoloog
  • ID: 4823416452
  • Vrienden: RobT, nikusha
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 177 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Suzanne
Profiel bekijken: / 9177
Nummer: / +312234-386-35

Beschrijving:

Sommige vrouwen hebben dan zelfs meer zin als ze ongesteld zijn , andere minder. Sommige culturen beschouwen de menstruatie als onrein en hebben gedurende deze periode absoluut geen seks. Als je onveilige seks hebt als je ongesteld bent is de kans op zwangerschap kleiner, maar je loopt evengoed het risico dat je toch zwanger raakt! Sommige meiden kunnen als ze ongesteld zijn en seks hebben, gemakkelijker klaarkomen dan buiten hun menstruatieperiode.

Als je last hebt van menstruatiepijn, kan een orgasme verlichting geven aan de krampen en steken, omdat je je tijdens een orgasme ontspant. Seks als je ongesteld bent kan een beetje een knoeiboel worden, maar dat is ook eigenlijk het enige nadeel. Ga er dus voor als je partner daar niets op tegen heeft.

Vergeet niet dat je als je ongesteld bent toch zwanger kan worden. Je loopt wel meer kans op infecties dus is het verstandig een condoom te gebruiken, zelfs als je normaal geen condoom gebruikt. Als je seks hebt tijdens je menstruatieperiode, is de kans uiteraard groot dat er menstruatiebloed op de geslachtsdelen achterblijft. Zorg ervoor dat jullie na het vrijen jullie geslachtsdelen goed schoonmaken. Doe dat alleen met lauwwarm water en niet met zeep! Het gebruik van zeep, zorgt ervoor dat de zuurgraad in je vagina wordt verstoord en dit kan leiden tot vaginale infecties.

Er zijn ook andere oorzaken van bloedverlies na seks: - Bij de eerste keer seks kan het zijn dat er sprake is van bloedverlies door een klein scheurtje in het randje aan het begin van de vagina. Dit komt vooral in de overgang voor omdat het slijmvlies dan wat droger is.

Onze Producten Onze Producten. Onze wereld V-zone Menu. Onze Producten. Veel meiden vragen zich af of seks tijdens de menstruatieperiode kan. Natuurlijk kan je seks hebben als je ongesteld bent. Voor- en nadelen van seks tijdens je menstruatie Sommige meiden kunnen als ze ongesteld zijn en seks hebben, gemakkelijker klaarkomen dan buiten hun menstruatieperiode.

Bloedverlies na seks Als je seks hebt tijdens je menstruatieperiode, is de kans uiteraard groot dat er menstruatiebloed op de geslachtsdelen achterblijft. Lees verder. Kun je zwanger worden als je ongesteld bent? Vraag jij je af of je tijdens je ongesteldheid toch zwanger kunt worden? Het antwoord is: ja! Wat zijn zwangerschapssymptomen? Er zijn verschillende symptomen om zwangerschap aan te herkennen. Waarom word ik niet ongesteld?

Ben je niet ongesteld geworden deze maand, maar had je dat volgens de menstruatiecyclus wel al moeten zijn? Zoekterm invoeren.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl