Vrouw

Hoe laat ik een vrouw squirten hoe laat ik een vrouw squirten

Maandag 20st, November 2018 4:36:13 Am
[BANCHOR] karen cam
Stuur een gratis bericht
naar Angeldababe
Online
Angeldababe
  • 49 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Delirium, Netherlands
  • Tamil(Vloeiend), Japans(Elementair), Russisch(Mooi zo)
  • Ontwerper, Voedingsdeskundige
  • ID: 2956489228
  • Vrienden: varghez
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 151 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Laura
Profiel bekijken: / 8386
Nummer: / +312264-563-12

Beschrijving:

Als je wel eens gehoord hebt dat vrouwen kunnen squirten, kan dat je nieuwsgierig maken. En hoe voelt dat? Het is moeilijker dan je denkt, tenzij je precies weet welke stappen je moet volgen. In dit artikel leg ik je uit wat squirten is, hoe het werkt en hoe je het doet alleen of met je partner. Hoe kom ik spuitend klaar, is een veelbesproken vraag op het internet.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik als sekscoach, het ook ontzettend geil vindt, als een vrouw squirt. Bij squirten of spuitend klaarkomen komt er vocht uit je vagina tijdens het orgasme. Sommige vrouwen hebben het elke keer als ze klaarkomen, bij andere alleen als ze zichzelf op een bepaalde manier stimuleren.

Behoor je tot die laatste groep, dan is dit artikel voor jou. Ik geef je zo een stappenplan om als vrouw voor de eerste keer te squirten.

Ook als je het een aantal keer hebt geprobeerd maar het niet gelukt is, weet ik zeker dat het met mijn stappen wel gaat lukken. Squirten is een geavanceerde sekstechniek. Heb je nog niet zoveel ervaring? Bijvoorbeeld omdat je nog geen clitoraal orgasme hebt gehad? Lees dan mijn handleiding over klaarkomen voor vrouwen.

Je ziet de G-spot zitten aan de bovenste vaginawand. Als je met je vingers naar binnen zou gaan met de nagelkant naar beneden, dan eindig je ongeveer bij het tweede kootje. Dit is het plekje wat je straks zal stimuleren om te squirten. Je kan een G-spot orgasme krijgen en in dit artikel leer je hoe dat werkt, maar squirten is iets anders. Iets boven je G-spot liggen de para-urethrale klieren, ook wel de klieren van Skene genoemd.

Hier wordt het vaginaal vocht door afgegeven. Als je opgewonden raakt, wordt je G-spot gevoeliger en wordt de klier groter. Door je G-plek te stimuleren, worden indirect de klieren gestimuleerd. Deze klieren zorgen er ook voor dat je een natte poes krijgt als je geil wordt. Als je ontspannen en opgewonden genoeg bent, kunnen deze in één keer hun hele lading lossen. Daardoor krijg je het effect van spuitend klaarkomen. Het merendeel van de mannen vindt het heel opwindend om dit te zien.

En nog opwindender als hij je op die manier kan laten komen. Dit artikel heb ik geschreven voor mannen die hun vriendinnen spuitend willen laten klaarkomen. Maar, ik raad je aan daar niet mee te beginnen als je nog nooit eerder hebt gesquirt.

Het is veel makkelijker voor hem om jou spuitend klaar te laten komen als je het eerder bij jezelf hebt gedaan. Eerst jezelf laten squirten is dus handig. De wetenschap is het er niet helemaal over eens, maar uit een uitgebreide smaak- en geurtest durf ik te concluderen dat het geen urine is.

Het vocht is misschien geen plas, maar het komt wel door je plasbuis. Daarnaast ligt je G-spot in de buurt van je blaas. Zorg ervoor dat je voordat je probeert te squirten geplast hebt, zodat je tijdens de stimulatie geen aandrang krijgt. Daar zijn de meningen over verdeeld.

In mijn coachingspraktijk moet ik de eerste vrouw nog tegenkomen die het niet lukt met de juiste techniek. Maar er zijn wetenschappelijke aanwijzingen dat sommige vrouwen niet beschikken over de klier die zorgt voor de afgifte van het vocht. Heb je de technieken genoeg tijd en aandacht gegeven en lukt het niet? Deze maken je bekkenbodemspieren sterker, waardoor je de kracht kan opbouwen om te squirten. Alleen als je de technieken correct hebt uitgevoerd en de kegeloefeningen hebt gedaan, mag je concluderen dat het jou niet lukt en dat je tot het kleine groepje vrouwen behoort die niet spuitend kunnen klaarkomen.

Wat je lichaam voor je in petto heeft, verschilt van vrouw tot vrouw. Net zoals de ene man de hele kamer onderspettert tijdens zijn orgasme, en de ander een beetje druppelt. Probeer er hoe dan ook van te genieten.

Er zijn wel wat dingen die je kan doen om het squirten intenser te maken, en de kans te vergroten dat het eruit spuit:.

Hoewel veel vrouwen klaarkomen tijdens het squirten doordat een erogene zone heftig wordt gestimuleerd , hoeven ze niet samen te gaan. Schrik dus niet als een orgasme uitblijft en er alleen vocht uit je vagina komt, of dat je door de technieken een heftig orgasme krijgt maar niet squirt.

Spuitend klaarkomen als vrouw is niet zo simpel als " druk je G-spot in en vaginaal vocht begint zich rond te sproeien ". Je zal eerst je G-spot gevoelig moeten maken voor stimulatie en je klieren van Skene moeten laten zwellen zodat ze in één keer vaginaal vocht kunnen spuiten. Daarom is het tijd om jezelf goed geil te maken.

Daardoor wordt het makkelijker om spuitend klaar te komen. En het is nog leuk ook. Breng een vinger in je vagina met de nagelkant naar beneden. Maak een beweging alsof je met een vinger iemand wil wenken. Je voelt een sponsachtig weefsel op je vingertop. Het is zacht, en misschien een beetje rubberachtig.

Als je erg opgewonden bent, zal je G-spot wat gezwollen aanvoelen en gevoelig zijn. Dit is bedoeld om indirect je klieren van Skene te stimuleren. Door jezelf zo opgewonden mogelijk te maken en je G-plek te stimuleren, zal je uiteindelijk spuitend klaarkomen. Als je een manier van stimuleren gevonden hebt die je lekker vindt, en je hebt een fijn tempo te pakken, dan kan je toewerken naar een spuitend orgasme. Over de loop van minuten voer je het tempo steeds meer op. Je houdt de beweging precies hetzelfde als die je oorspronkelijk lekker vindt, maar je gaat steeds sneller.

Lukt het niet gelijk? Geen punt. Je krijgt hieronder een checklist met punten om jezelf over het randje te helpen. Let daarom niet alleen op het spuiten, maar juist ook op het lekkere gevoel dat je krijgt van het stimuleren van jezelf.

Het is belangrijker dat je geniet en jezelf zo aanraakt dat het lekker is, dan dat het je vandaag lukt om te squirten. Je kansen worden nu eenmaal hoger als je uitvindt wat je lekker vindt, en begrijpt het jij je het beste kan stimuleren.

Sommige vrouwen hebben een speciale handeling nodig om over het randje te gaan. Voelt het heel lekker, maar tik je maar net niet het squirten aan? Probeer dan dit:. Is het gelukt om spuitend klaar te komen? En vind je het leuk om het nu wat intenser te maken?

Dan kan je een speeltje gebruiken, of je man erbij betrekken. Je man kan dit artikel lezen over hoe hij jou spuitend kan laten klaarkomen.

Maar je kunt hem natuurlijk ook zelf uitleggen hoe je moet squirten. Met deze tips kun je hoogstwaarschijnlijk spuitend klaarkomen. Squirten is een mooi begin van een overheerlijke seks partij. Wil jij ook de rest van de vrijpartij goed laten verlopen? Een vrijpartij waarbij jij zijn hart verovert? De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken.

Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen. Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken? Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe. Please log in again. The login page will open in a new tab. After logging in you can close it and return to this page. Dan is dit artikel voor jou.

Inhoudsopgave Hoe kan ik squirten? Maar eerst: Hoe kan ik leren squirten? De grote hamvraag van dit artikel is dus: "Hoe squirt je? Stap 1: Ken je anatomie Leren squirten wordt een stuk makkelijker als je begrijpt hoe het werkt daar beneden. Kijk allereerst naar dit plaatje:. De G-plek is zelf niet direct verantwoordelijk voor het veroorzaken van een spuitend orgasme.

Daarbij, denk je dat vrouwen en mannen het zouden willen doen als het daadwerkelijk plas was? Stap 2: Warm jezelf op.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl