Vrouw

Mama heeft sex met zoon verborgen camera neuken

Woensdag 13st, Januari 2017 8:38:45 Pm
[BANCHOR] de menselijke elastrator
Stuur een gratis bericht
naar max150
Online
max150
  • 44 jaar Vrouw, Centaur
  • Sherpenzel, Netherlands
  • Perzisch(Gemiddeld), Frans(Elementair)
  • Biochemicus, Longarts, Bionic
  • ID: 9797183852
  • Vrienden: lillburten, TylerJames
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 174 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Shannon
Profiel bekijken: / 9814
Nummer: / +312685-862-89

Beschrijving:

Sex is heel belangrijk voor zijn moeder. Hoe vaak heeft hij haar al niet horen klaarkomen? En vaak niet eens met zijn vader. Die is er toch bijna nooit. Zijn moeder doet het met Jan en Alleman, een echte sex verslaafde, zou je kunnen zeggen. Tot nu toe heeft ze haar zoontje daar verder niet echt mee lastiggevallen, maar moeder is de hele dag al onrustig. Belt rond, sms't met haar lovers, maar niemand heeft tijd voor haar en ook haar zoon ziet duidelijk dat ze op knappen staat.

Ze heeft sex nodig. Als het dan even stil is hoort hij zijn naam opeens. Moeder wil dat hij naar boven komt. Ze is in haar slaapkamer en beveelt haar zoon de deur dicht te doen. Ze wil dat hij bij haar op bed komt zitten. Moeder trekt zijn shirt uit en wrijft over zijn blote borst.

Dan trekt ze haar eigen shirt omhoog en laat haar dikke tieten zijn. Ze pakt haar zoon bij de nek en drukt hem tegen zich aan Fap, fap, fap, klinkt het zachtjes uit zijn kamer. Moeder staat tegen de deur aan te luisteren en weet precies wat haar zoon aan het doen is.

Hij ligt zich af te trekken en moeder's lippen worden er nat van. Wat zou ze graag eens willen zien hoe haar zoontje zijn penis verwent. Als ze een tijdje geluisterd heeft kan ze zich niet meer inhouden. Moeder stapt de kamer binnen en treft haar zoon met geschrokken ogen aan, op bed, helemaal naakt. Moeder stelt hem gerust en geeft aan dat hij zich niet hoeft te bewegen. De jongens ontspant zich weer en kijkt naar zijn lieve mama die naast het bed knielt. Haar hand legt ze op zijn bovenbeen en heel langzaam glijdt ze naar boven.

Tot haar vingers over zijn penis wrijven. Ze pakt de piemel van haar zoon beet en begint hem heel rustig aan af te trekken. De jongen durft mama niet aan te kijken, maar vindt het heerlijk. Moeder is nu niet meer af te remmen Moeder staat op en opent de lade. Ze pakt er een grote dildo uit en laat hem aan haar zoon en dochter zien. Die weten precies wat er gaat gebeuren.

Tsja, mama heeft weer zin! Braaf kleedt het hele gezin zich uit en moeder gaat in haar blootje op de bank zitten. Haar zoon en dochter weten precies wat ze nu moeten doen. Beiden beginnen hun moeder overal te aaien, strelen, masseren en te likken. Allebei zuigen ze aan een tepel van moeder en zij keurt het allemaal goed. Dan is het haar dochter is moeder gaat beffen. Met haar jonge tong likt ze aan de schaamlippen, de oude clitoris en steekt haar tong dan zo ver mogelijk naar binnen.

Ondertussen likt haar zoon aan het kopje van de dildo om deze goed nat te maken en zodra moeder het teken geeft steekt de jongeman de dildo bij zijn moeder in de kut. Hij pompt en sopt net zolang tot mama haar orgasme luid uitschreeuwt! Zo wil ze het hebben Een volwassen vrouw die al een tijd geleden haar vader verloren heeft, zit nu opgescheept met haar moeder die na al die jaren nog steeds zwaar verslaafd is aan sex en dat bijna elke dag nodig heeft.

Vader was Bef Koning d'n Eerste en heeft die oude dot van zijn vrouw duizendend keren moeten aflebberen. Alleen zo kan ze haar orgasme krijgen, maar nu pa er niet meer is, mist ze dat enorm.

De enige die dit nu kan overnemen is haar dochter. Want niet alleen is haar geaardheid lesbisch, ook is zij de enige die nog om dat oude wijf geeft. En zo gaat er weer een middag voorbij waarop de oude moeder haar broek laat zakken en haar lebische dochter tussen de benen kruipt om daar die oude doos nat te likken. Ze doet haar best en weet dat het pure incest is, maar stemt er toch mee in omdat het nu eenmaal haar arme moeder is. En reken maar dat ze weet hoe ze haar moet laten komen Klop, klop, klop.

Het is nog vroeg in de ochtend, pa is al op zijn werk, maar moeder slaapt nog even uit. Zoon klopt op de deur en ma roept dat hij binnen mag komen. Snel trekt ze de lakens over haar naakte lichaam, want ze slaapt graag in haar blootje. Haar zoon heeft een vraag. Of hij die mag stellen. Natuurlijk mag hij dat, wat is de vraag? Heel onschuldig en naïef vraagt hij zijn moeder wat een clitoris is, of hij er ook een heeft en waar die dan zit.

Zijn vriendjes hadden het er gisteren over en hij wist niet wat ze er mee bedoelden. Moeder schrikt van de vraag, maar vindt het wel een beetje spannend dat haar zoon al met dit soort dingen aan komt zitten.

Ze legt hem alles uit, maar de jongen vraagt of hij haar clitoris dan eens mag zien. Nou, vooruit dan. Om hem beter te zien mag hij haar lipjes openen.

Een tintelend gevoel laat ma sidderen van genot en beveelt haar zoon om daar te likken Het is niet gemakkelijk voor moeders om je zoon in een mineur stemming te zien. En ze weet echt wel waarom hij zo down is. Hij wil zo graag een meisje en ook sex beleven zoals zijn vrienden. Ze heeft hem al meerdere malen zien masturberen op de klassefoto, maar nog nooit heeft haar zoon het genot mogen ervaren van een simpele vrijpartij.

Als hem nu eens kon helpen. Misschien dat ze hem eens kan laten ervaren hoe fijn het is om gepijpt te worden. Zij heeft immers al genoeg pik gezogen in haar leven en waarom zou ze haar eigen zoon dan niet eens een fijne blowjob geven? Als ze weer merkt dat hij met zijn plasser aan het spelen is, komt ze kalm de kamer binnen, kijkt haar zoon aan, trekt haar beha uit, laat haar slipje zakken en loopt naar de jongen. Ze knielt tussen zijn benen en steekt zijn penis in haar mond.

Zonder hem aan te kijken pijpt ze tot het zaad uit haar mond stroomt Het zal vader verder een worst wezen waarom zijn dochter en zijn vrouw zich telkens opsluiten in de badkamer.

Vrouwen dingen Typisch vrouwen gedoe. En daar heeft hij nog best gelijk in ook, maar dat hier keiharde incest gepleegd wordt weet hij echt niet. Moeder en dochter sluiten zich regelmatig op in de badkamer en in hun blootje knuffelen ze voor de spiegel.

Dan laten ze het bad vollopen om er vervolgens samen in te stappen en in elkaars armen verder te knuffelen. De tieten van mama worden door haar lieve dochter net als heel vroeger nog een keer heerlijk afgesabbeld en moeder steekt haar vinger tussen de schaamlipjes van haar jonge dochter om met haar clitje te spelen.

In de armen van haar mama komt ze klaar en om haar te bedanken steekt ze haar tong in de oude vagina en likt haar rijpe moeder zo naar een zeer heftig orgasme Sommige moeders houden heel erg veel van hun zoon en willen ze zo lang mogelijk in de armen houden om met ze te knuffelen. Eindeloos lang aaien, strelen en kusjes geven. Verder niets mis mee, maar als zoonlief dit nu ook zo fijn vindt komt er geen einde aan en kan zo'n onschuldig partijtje knuffelen langzaam maar zeker over gaan in een perverse incest vrijpartij.

In dit gezin is het zo ver gekomen. Moeder en zoon liggen in elkaars armen en moeder kan het niet nalaten om over de penis van haar zoon te aaien.

Natuurlijk wordt die dan heel stijf en dat windt moeder dan weer op. Ze trekt haar shirt uit en ligt haar zoon op haar blote borsten. Op zijn beurt kan hij het niet nalaten om er kusjes op te geven en wat de likken aan haar tepels. Van het één komt het ander: want nu is het haar vagina waar hij mee speelt en moeder wil zijn plasser in de mond nemen!

En daarna in de kut In dit huis is moeder de baas. Zij draagt hier de broek. Haar zoon is zo'n jonge gast die graag een douche neemt met de deur wagenwijd open. Niet alleen lekt alle warmte zo weg, ook laat hij zijn moeder overduidelijk zien dat zijn penis niet meer dat kleine plassertje van vroeger is.

En dat laat zijn mama niet koud. Zij gaat gewoon in de deurpost staan kijken. Met de armen over elkaar staart ze naar haar zoon onder de douche. De lippen likt ze af met haar tong en in haar hoofd worden smerige plannetjes gesmeed.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl