Vrouw

Sex met een oudere vrouw harde porno verhalen

Woensdag 27st, September 2018 1:14:18 Am
[BANCHOR] spuiten ord
Stuur een gratis bericht
naar saptarshighosh
Offline
saptarshighosh
  • 20 jaar Vrouw, Centaur
  • De bilt, Netherlands
  • Spaans(Geavanceerd), Bengalen(Vloeiend), Vietnamees(Vloeiend)
  • Ingenieur, Bookmaker
  • ID: 8961561541
  • Vrienden: lonniekrodel, Mercy09
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 186 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Phyllis
Profiel bekijken: / 2192
Nummer: / +312149-174-92

Beschrijving:

Foto: Shutterstock. Een team wetenschappers onder leiding van professor Lee Smith, verbonden aan de Anglia Ruskin University in Groot-Brittannië, analyseerde gegevens van 7. Aan de mannelijke en vrouwelijke deelnemers werd gevraagd om te rapporteren hoe vaak ze seksueel actief zijn. Ze moesten ook aangeven hoe sterk verschillende stellingen over mentaal welzijn van toepassing zijn op hun leven.

Op basis van hun antwoorden kreeg elke persoon een gelukscore op een schaal van 0 tot Daaruit blijkt dat volwassen mannen die seksueel actief zijn over het algemeen hoger scoren op de totale levenskwaliteit. Dat geldt trouwens ook voor mensen, vooral vrouwen, die aangeven dat ze zich door liefkozingen nauw verbonden voelen met hun partner. Concrete cijfers: seksueel actieve mannen hebben een gemiddelde gelukscore van 9,75 op Bij mannen die niet seksueel actief zijn, is dat gemiddeld 9,44 op Bij vrouwen waren die ratings respectievelijk 9,86 en 9, Ondanks de kleine verschillen, vinden de vorsers ze wel groot genoeg om een verband te suggereren tussen een actief seksleven en geluk.

Bij mannen werd minstens twee keer per maand seks en regelmatig kussen en strelen geassocieerd met meer levensgenot. Bij dames werden vooral een link vastgesteld tussen intimiteit zonder penetratie en geluk. De vorsers zijn niet zeker waarom de focus per geslacht zo verschillend is, maar vermoeden dat er een evolutionaire verklaring is. Vanuit een biologisch standpunt gezien is het mogelijk dat dames seks op latere leeftijd minder belangrijk vinden omdat ze door de menopauze zijn gegaan en niet meer zwanger kunnen worden, terwijl mannen hun hele leven sperma produceren en viriel kunnen blijven.

Smith en zijn team willen een grote mythe uit de wereld helpen. Het klopt dat seksuele activiteit afneemt als de leeftijd toeneemt, maar daarom zijn oudere volwassenen nog niet aseksueel. Naast de geestelijke boost die mensen krijgen is het ook goed voor hun lichaam. Het is een vorm van fysieke activiteit. Als je ouder bent en meer seks hebt, zal je je sowieso op elk vlak beter voelen. Voor vrouwen op leeftijd is all the way gaan niet zo belangrijk. Dat suggereert een nieuwe studie, gepubliceerd in het wetenschappelijke vakblad Sexual Medicine.

Mijn zone.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl