Vrouw

Vrouw zoekt afspraakje irene wüst naakt

Zaterdag 25st, April 2017 7:27:5 Am
[BANCHOR] rob rotte
Stuur een gratis bericht
naar poshdiva1
Offline
poshdiva1
  • 34 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Böningen, Netherlands
  • Italiaans(Vloeiend), Marathi(Bekwaamheid), Urdu(Gemiddeld)
  • Architect, Technoloog, Copywriter
  • ID: 9798657844
  • Vrienden: Aikan, Dallas9501
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 189 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Karen
Profiel bekijken: / 8664
Nummer: / +312549-147-99

Beschrijving:

Je hebt toch maar mooi alvast een eerste date geregeld met die hele leuke vrouw. Het maakt je een blij man. Maar tegelijk voel je je ook best ongemakkelijk. Want je wilt bij haar absoluut niet het risico lopen dat je iets verknalt. En dus besluit je alvast dat je het vooral voorzichtig aan gaat pakken en rustig afwacht wat er gebeurt.

Maar wist jij dat een date op deze manier benaderen, juist bijdraagt aan het mislukken van ervan? Menig man wil tijdens een eerste date vooral aardig gevonden worden door een vrouw. Maar helaas worden aardige mannen maar zelden aantrekkelijk gevonden door vrouwen. Dat komt onder meer omdat elke vrouw valt op ongeveer dezelfde dingen bij een man. Namelijk: Zelfverzekerdheid. Rust en ontspannenheid. Met andere woorden: iedere vrouw zoekt in basis een man die de baas is over zijn eigen leven, die doet wat hij vindt dat hij moet doen, en die controle heeft over elke situatie waarin hij zich bevindt.

Daarbij gaat hij uit van zijn eigen kracht en overtuigingen, en laat zich niet of nauwelijks beïnvloeden door zijn omgeving. Het doel van een eerste date is voor een vrouw dan ook: uit gaan vinden en mee gaan maken of haar date over deze eigenschappen beschikt en op deze manier in het leven staat.

Omdat de mate waarin hij over deze eigenschappen beschikt bepaalt hoe mannelijk hij werkelijk is. Waarbij het er kort door de bocht op neerkomt dat hoe mannelijker hij zich gedraagt, hoe leuker en aantrekkelijker zij hem zal vinden. Een vrouw zal dan ook slechts zelden verder denken dan dat, wanneer ze met een man een eerste date heeft.

Jou een aantrekkelijke vent vinden, maakt je overigens niet per definitie ook relatiemateriaal. Want daarvoor moet een vrouw tevens het gevoel hebben dat jullie overeenkomsten hebben, en iets hebben wat jullie bindt. Ga ter leering ende vermaeck eens na hoeveel mensen jij in je leven ondertussen al hebt ontmoet.

Denk aan klasgenoten, clubgenoten, buurtkinderen, vakantievrienden, vrienden van vrienden of familie, enzovoort. Slechts enkelen van al deze mensen die je ooit ontmoet hebt, worden vrienden van je. En ook de vrouw die jouw vriendin wordt, zal een vrouw zijn waar je niet alleen intiem mee bent, maar met wie je tevens de allerbeste vrienden bent. Als je gaat daten, is dit denk ik het allerbelangrijkste wat je steeds in gedachten moet blijven houden: lang niet iedereen die je in je leven ontmoet, zal een vriend of vriendin worden.

Een gedachte die je vooral zal helpen als je onbewust veel te hoge verwachtingen hebt van een eerste date, en veel te graag wilt dat het gaat lukken met deze vrouw die je binnenkort gaat ontmoeten. Aan de meeste leuke, originele en onvergetelijke date ideeën ga je bar weinig hebben als je er zelf eigenlijk maar weinig aan vindt. Dat maakt zelfs een date idee waarvan je weet dat deze vrouw het heel leuk zal gaan vinden, maar waar jij weinig aan vindt, geen goed idee.

Dus je gaat waarheen en wat ga je doen met een date? Want zo redeneert een vrouw gevoelsmatig: een man leer je het beste kennen in zijn eigen omgeving en waar hij zich thuis voelt. Inmiddels weet je dat met name meer over de persoonlijkheid van een man te weten komen, voor een vrouw het doel is van een eerste date met hem. Dit is dan ook de reden waarom je zo vaak als advies hoort, met name wanneer je via internet date, dat je voor een eerste date een vrouw naar jou toe moet laten komen.

Daarbij is het overigens wel een pluspuntje wanneer je een date verzint, op basis van een overeenkomst die je hebt met je date. Een overeenkomst die je onthouden hebt van de gesprekken die je met haar hebt gevoerd. Dat is een pluspunt omdat je daarmee heel duidelijk laat zien, dat jij een man bent die luistert naar een vrouw en die ook daadwerkelijk wat doet met wat ze een man vertelt.

Waarmee je een vrouw het gevoel geeft, dat jij een man bent die oprecht geïnteresseerd is in haar als persoon en zij ertoe doet voor je. Zeker wanneer je een man bent, spreken acties vele malen luider dan woorden voor een vrouw. Kies er tijdens het daten en het omgaan met vrouwen dan ook altijd voor, om door middel van acties een vrouw te vertellen hoe je over haar denkt en wat je voor haar voelt.

Door op basis van deze wetenschap een eerste date, maar ook de opvolgende dates, te verzinnen zit je eigenlijk altijd goed. Mannen worden geregeld voor lomp, onbenullig, kortzichtig en seksistisch versleten, omdat ze in de ogen van vrouwen alleen maar lijken te geven om het uiterlijk van een vrouw.

Inmiddels heeft iedere geëmancipeerde man geleerd dit in alle toonaarden te ontkennen. Maar eigenlijk is dat het aller-stomste wat je maar kan doen. En wel om de volgende redenen: Je verloochent je man-zijn ermee. Vrouwen geloven je niet, omdat wij mannen nu eenmaal ongelofelijk slechte leugenaars zijn. Want wat nog maar weinig mannen door lijken te hebben is, dat vrouw zelden alleen maar letten op wat je zegt.

Maar des te meer op hoe je iets zegt, en hoe je je erbij gedraagt en wat je uitstraalt. Kom er volmondig voor uit tegen je date dat je een man bent. En vertel haar: "Ja, ik ben een man.

En ook ik ben lomp, onbenullig, kortzichtig en misschien zelfs seksistisch. Dus ook ik let puur op het uiterlijk van een vrouw. Daarom date ik ook met jou. En wanneer je zoiets zelfverzekerd en met een zweem van zelfspot zegt tegen een vrouw, als ook zij beweert dat mannen alleen op uiterlijk letten, dan maak je jezelf in een klap alleen nog maar aantrekkelijker.

Omdat: Je door zelfspot laat zien dat jij zelfverzekerd bent. Jij je niet uit het veld laat slaan door wat ze zegt. Jij duidelijk een eigen mening hebt. Je deze vrouw tussen de regels laat weten dat je haar leuk vindt, en mooi en dat je haar wilt.

Een vrouw wil zich stiekem graag gewild voelen door een aantrekkelijke man. Omdat juist dit haar een waanzinnig goed gevoel geeft over zichzelf. Iets wat heel belangrijk is voor een vrouw. En tevens iets wat alleen een man haar echt kan geven. Dat maakt het dan ook heel belangrijk dat jij een vrouw zonder omhaal en bij voorkeur door middel van acties laat weten, meemaken en voelen wat jij voor haar voelt en wat jij van haar wilt.

Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer je haar niet alleen erg leuk vindt om te zien, maar haar ook ontzettend leuk vindt om wie ze is, jij haar dit absoluut moet laten merken tijdens jullie date. Dit doe je onder andere door: Galant te zijn. Je best voor haar te doen. Oprecht geïnteresseerd in haar te zijn. Haar aan te raken Haar te kussen. Het doel voor jou als man bij een eerste date is dan ook: een vrouw onomwonden en door middel van acties laten weten wat jij voor haar voelt en wat jij van haar wilt.

Een vrouw zal jou op vergelijkbare wijze laten weten wat zij van jou vindt. Door jouw aanrakingen te accepteren en door jou ook aan te raken en terug te kussen als jij haar kust. Zo simpel is het daadwerkelijk. En door het gewoon zo te doen, maak je het jezelf niet alleen veel makkelijker, maar weten zowel jij als je date direct hoe de vlag erbij hangt. En dat zonder er een gecompliceerde toestand van te hoeven maken, waarbij je een vrouw moet gaan vertellen wat je voor haar voelt.

Een andere dingetje wat menig man tijdens een date hoofdbrekens bezorgt is de vraag: "Verloopt de date nou goed, of eigenlijk helemaal niet? Eigenlijk moet je dit jezelf helemaal niet afvragen tijdens een date. Omdat tijdens een date met je gedachten ergens anders zijn, er nu juist voor kan zorgen dat een gesprek stilvalt en er ongemakkelijke stiltes ontstaan.

Of dat je precies een perfect moment mist, waarop je haar had kunnen kussen. En jezelf afvragen of een date goed verloopt of niet is volstrekt onnodig. Temeer omdat je die date voor jezelf aan het doen bent, en niet om een vrouw te vermaken. Bovendien, als een vrouw bij je blijft, vriendelijk tegen je is, ook haar best doet om het gesprek gaande te houden en je tijdens het praten af en toe aanraakt, dan verloopt een date al voor het allergrootste deel uitstekend.

En als jullie veel lol hebben samen, de sfeer ontspannen en ongedwongen is en de tijd vliegt, dan is die klik er en is er absoluut alle mogelijkheid om een vrouw te laten merken wat jij nu echt van haar vindt. Ga dan dus gewoon voor die aanraking, die spontane omhelzing en die eerste kus, zodra een date zichtbaar en merkbaar goed aan het verlopen is. En laat zien dat je een man bent die weet hoe hij zich als man gedraagt. Daten moet vooral een leuk en aangenaam tijdverdrijf voor je zijn.

Iets wat je in eerste instantie bereikt door er geen al te hoge verwachtingen van te hebben. Zeker niet van een eerste date. Want een eerste date is ook voor jou in beginsel bedoeld om te bekijken of die vrouw die er zo leuk en aantrekkelijk uitziet, ook daadwerkelijk leuk en aantrekkelijk is. Ik ben Wouter , auteur van dit artikel, van e-boeken voor mannen en oprichter van datewijsheid. Wat een vrouw verwacht van een eerste date?

Waar ga je heen met een date en wat ga je doen? Welk doel heeft een eerste date voor jou? En precies daarom vallen wij mannen vroeg of laat altijd door de mand bij vrouwen. Lieg daarom dan ook nooit tegen vrouwen. En wees er trots op dat je een man bent. Haar aan te raken Haar te kussen Het doel voor jou als man bij een eerste date is dan ook: een vrouw onomwonden en door middel van acties laten weten wat jij voor haar voelt en wat jij van haar wilt.

Het leven kan echt zo simpel zijn soms. Wanneer verloopt een eerste date goed?

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl