Vrouwen

Anale sex met vrouwen sex met 2 vrouwen

Vrijdag 19st, November 2017 1:9:53 Pm
[BANCHOR] xnxx classic
Stuur een gratis bericht
naar arizonaxx
Online
arizonaxx
  • 26 jaar Vrouw, Vissen
  • Elsloe, Netherlands
  • Bengalen(Beginner), Vietnamees(Geavanceerd)
  • Manager, Orthopedist
  • ID: 8891826277
  • Vrienden: jamesarodgers, tarclee, sarahportugal
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 181 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Veronica
Profiel bekijken: / 3494
Nummer: / +312513-285-67

Beschrijving:

Bij anale seks worden de anus poepgaatje en het rectum laatste deel van de dikke darm dat juist boven de anus ligt betrokken in het seksuele spel. In de anus komen veel zenuwen samen, waardoor deze extra gevoelig is bij seksuele opwinding. De spier van de anus is strakker dan en laat zich minder makkelijk penetreren.

Geen zin om nog verder te lezen en direct aan de slag bestel dan ons Anale seks compleet pakket voor nog prettigere anale seks. Voor veel mensen en in sommige culturen is anale seks taboe. In een enquête van vrouwenblad Viva : gaf de helft van de vrouwen aan het één keer per halfjaar te doen.

In de landen rondom de middellandse zee liggen de cijfers hoger. Taboe of niet, het feit is dat de anus één van de gevoeligste  erogene zones is. Laat je echter niet misleiden door deze cijfers, het hebben is van anale seks is geen norm. We behandelen dit onderwerp hier net als vele andere onderwerpen op deze site, zodat je er over kunt lezen. Je moet uiteindelijk zelf uit maken wat je wel en niet wilt en anale seks is absoluut geen voorwaarde voor een goed seksleven en dat geldt ook voor je partner.

Bij anale seks hoef je overigens niet meteen aan penetratie te denken. Je anus, het poepgaatje is erg gevoelig, en stimulatie ervan op verschillende manieren kan daarom prettig en opwindend zijn.

Strelen van de anus, tijdens het masturberen of door je partner tijdens het vrijen kan erg opwindend zijn.

Drukt de vinger zachtjes tegen de anus, gebruik glijmiddel , en opent de sluitspier zich dan noemen we dat ook anaal vingeren. Rimmen, of baffen , is het likken van het poepgaatje door je partner.

Klinkt het spannend of ben je er nu al helemaal klaar mee? Het is aan jou. Sowieso is het voor iedere vrouw wat ongewoon, wat het ook wel weer extra spannend kan maken, als iets wat eigenlijk niet mag zoals een keertje ergens buitenshuis vrijen.

Om te kunnen genieten van anale seks is vertrouwen en respect voor vrijwel iedere vrouw en absolute randvoorwaarde. Anale seks is dus niet iets voor een one-night-stand, al zijn er vast mannen die je anders willen doen geloven… binnen een vaste relatie kan het juist wel een verrijking van jullie seksleven zijn. Penetratie van de anus met de penis, is de uiterste vorm van anale sex. Behalve voor seksuele prikkeling gebruiken sommige koppels anale penetratie ook voor behoud van vaginale maagdelijkheid en als anticonceptiemethode.

Anale seks kan zorgen voor variatie en zo je sexleven verbeteren. Bij anale sex blijft het maagdenvlies in tact. Anale sex beschermt niet tegen geslachtsziekten. Er bestaan speciale condooms voor anaal verkeer. Stimulatie van de anus tijdens het voorspel of tijdens het vaginale verkeer kan een sterke seksueel prikkeling geven.

Dit kan bereikt worden door het poepgaatje te strelen, of te penetreren met een vinger of ander voorwerp. Sommige vrouwen beschrijven een zacht krabben over hun poepgaatje als bijzonder prettig. Ook is het voor veel vrouwen bijzonder prettig als de anus oraal gestimuleerd wordt. Je sekspartner kan de anus dus likken en of kussen, tijdens het vrijen.

De kringspier van de anus is veel sterker dan de kringspier van de vagina. Penetratie van de anus, zal dan ook minder gemakkelijk gaan. Penetratie van de anus met de penis is daarom niet iets wat gebeurd, tijdens een vluggertje in een opkomende bui van geilheid. Tijdens het vrijen kan de anus meer en meer in het spel betrokken worden. Likken, strelen, voorzichtige druk met een vinger, penetratie met een vinger, streling van het poepgaatje met de penis, het uitoefen van een lichte druk van de penis tegen het gaatje, werkelijk penetratie met de penis.

Deze stappen kunnen tijdens verschillende vrijpartijen steeds verder uitgebreid worden. Zie het als een spannende ontdekkingstocht. Tussen de eerste keer het strelen van de anus tijden de vaginale penetratie en de eerste echte anale penetratie kunnen beste weken of maanden verstrijken. Bij een goede opbouw en voorbereiding en een voldoende opwinding bij de vrouw, zal het gebied rond de anus voldoende vochtig zijn om penetratie mogelijk te maken.

Ben je er toch klaar voor, maar voelt het niet vochtig genoeg dan kun je speeksel of glijmiddel gebruiken.

Anale penetratie voelt anders dan vaginale penetratie, maar hoort niet pijnlijk te zijn. Het is belangrijk dat jij kunt aangeven wat het juiste moment en kunt aangeven even te stoppen of de diepte van penetratie aan te geven. Vertrouwen en elkaar goed aanvoelen is belangrijk. Het is dan ook geen slecht idee om hier over van te voren te praten. Stop zodra het pijn doet! Oh, nu wordt het moeilijk denk je vast. Het tegendeel is waar.

De meeste seks posities, zijn namelijk geschikt voor vaginale en anale penetratie. De missionaris zoals jullie misschien al gewend zijn. Je kunt hem natuurlijk een beetje helpen. Als je er klaar voor bent, geleid je zijn penis gewoon naar beneden. Ook wel spoonen. Je ligt dicht te elkaar aan. Hij kan je overal aanraken. Jij kunt zo bewegen, dat je zelf bepaalt waar hij binnendringt. Op zijn hondjes. Dat hebben jullie vast  wel vaker gedaan. Anaal gaat bijna nog makkelijker dan vaginaal.

Natuurlijk alleen als jij dat ook wilt. Bij dit standje zul je passief ontvangen. Over passief gesproken. Ben jij er helemaal klaar voor. Lig dan plat op je buik. Je kunt je kont een beetje ophoog duwen om je aan te bieden. Bij de cowgirl ga je boven je partner zitten met je knieën aan weerszijden van hem. Eventueel geleid je hem eerst met je handen naar binnen.

Ben je anaal voldoende vochtig, dan kun je penis naar de anus geleiden. Bij dit standje bepaal jij het tempo en de mate van penetratie.

Bij anale seks is hygiëne net zo belangrijk als bij andere vormen van seks. Hij zorgt voor een schone piemel, jij voor een schoon poepgaatje en een leeg rectum. Ga van te voren naar de wc en zorg dat je geen enkele aandrang tot poepen meer hebt.

Je kun de anus wassen, met lauw water. Het hebben van vaginaal contact inbrengen van de penis na anaal contact wordt sterk afgeraden. Andersom , dus eerst vaginaal en dan anaal, is geen probleem. Bacteriën uit de anus kunnen de vagina schade en ontstekingen veroorzaken. Als je geen drang tot poepen voelt zal je rectum geen poep bevatten.

Daarmee is niet gezegd dat alles helemaal brandschoon blijft. Anale seks is niet vies, maar je moet ook niet vies van elkaar zijn. Anale seks is intiem, iets wat je samen moet willen. Respect voor elkaar is belangrijk en als jij tijdens de voorbereiding het vrijen voor de zekerheid nog even naar de wc wilt, moet dan zeker kunnen. Blijf je toch angstig voor een beetje poep, maar wil je wel anale seks, dan kan het rectum worden schoongemaakt met eenklysma of anale douche.

Was de anus uitsluitend met lauw water en gebruik geen zeep of speciale anaal zeep emulsie. De kans op HIV besmetting is groter dan bij vaginaal verkeer. Vrij dus ook anaal veilig. Bij een penetratie zonder grote druk neem voldoende tijd en gebruik indien nodig extra glijmiddel zal de sluitspier niet beschadigen. Sperma in het rectum is onschadelijk en kan geen zwangerschap veroorzaken.

Ook krijgt je van anaal vrijen geen aambeien of andere aandoeningen. Voorkom dus contact met de vagina en de penis, vingers, vibrators en andere voorwerpen, die al in contact met de anus zijn geweest. Je anus stimuleren Orale stimulatie van de anus Waarom anale seks prettig is. Deze website maakt gebruik van Cookies. Accept Lees meer. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl